Valitse Visman kulu- ja matkalaskujärjestelmä

Tarjoamme Suomen suosituimmat kulu- ja matkalaskujärjestelmät, joilla hoidetaan satojentuhansien suomalaisten kulu- ja matkalaskut. Ohjelmamme sopivat kaikenkokoisille yrityksille.

Matka- ja kululaskut hoituvat järjestelmillämme mobiilisovelluksen tai internet-selaimen avulla vaivatta mistä vain, milloin vain. Ohjelman avulla hoidat esimerkiksi kilometrikorvaukset, päivärahat, kululaskut ja luottokorttitapahtumat sujuvasti suunnittelusta maksatukseen, kirjanpitoon ja tulorekisteriin saakka.

Valitse tarpeisiisi Visma M2 tai Visma.net Expense.

_MG_9561.jpg

Visma M2

☑️ Suomen käytetyin kulu- ja matkahallintajärjestelmä.

☑️ Helppo ja nopea käyttää missä ja milloin vain.

☑️ Kumppaneina matkatoimistot ja luottokorttiyhtiöt.

☑️ Integraatio muuhun toiminnanohjaukseen vaivatonta.

☑️ Automaatio vapauttaa aikaa.

☑️ Huippuluokan tietoturva.

Tutustu

_MG_9527.jpg

Visma.net Expense

📱 Selkeä ja monipuolinen matka- ja kululaskuohjelma – toimii mutkattomasti mobiilissa ja selaimessa

🧾 Kuittien käsittely ja kululaskujen syöttäminen onnistuu sujuvasti ja nopeasti mobiilisovelluksen avulla


🚗 Matkalaskut vaivatta –  ohjelma laskee automaattisesti kilometrikorvaukset ja päivärahat, myös ulkomaanmatkoista


💰 Expensen hinnoittelu on läpinäkyvä – kustannukset eivät pääse yllättämään ja tiedät mistä maksat


❄️ Pohjoismaalaisille yrityksille – käytössä Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa

Tutustu

Kokeile maksutta

Miksi yritykselläsi kannattaa olla kulu- ja matkalaskuohjelma?

Matka- ja kululaskujen hallinta on monivaiheinen ja tarkkuutta vaativa prosessi, jossa mukana ovat yrityksen työntekijät, esimiehet sekä taloushallinto. Automaation puuttuessa henkilöstön arvokasta aikaa kuluu runsaasti manuaaliseen työhön kuten tietojen syöttämiseen, kuluraporttien laatimiseen ja toimitettujen kulutietojen tarkistamiseen ja hyväksymiseen. Esimerkiksi valuuttakurssien, lakisääteisten päivärahamäärien ja kilometrikorvausten, tiliöintien ja Excel-kaavakkeiden manuaalinen ylläpito on työlästä. Kadonneiden kuittien etsimisestä ei nauti kukaan. Lisäksi manuaalinen työ altistaa inhimillisille virheille. 

Matka- ja kululaskuohjelma auttaa säästämään aikaa, vähentämään kustannuksia, sekä tarjoamaan reaaliaikaista tietoa yrityksen kuluista. Matkalaskuohjelma maksaa itsensä takaisin jo pienelläkin yrityksellä.

Matkalasku automatisoituna - eroon kuiteista ja virheistä

Kun käytössäsi on moderni kulu- ja matkalaskuohjelma, sujuu matkalaskujen ja kulujen hallinta ilman päänvaivaa seuraavien vaiheiden mukaisesti:

imagegxvqs.png

1. Matka- ja kululaskujen syöttö

Mobiilisovelluksella tai selaimella matka- ja kululaskujen tiedot saa syötettyä sujuvasti missä vain, milloin vain. Aikaa kuluu vain hetki, sillä automaattilaskennat nopeuttavat tietojen ilmoittamista ja kuitit saat kuvattua ja siirrettyä järjestelmään hetkessä puhelimellasi. Voit unohtaa kuittien keräilemisen.

imagew59ex.png

2. Matka- ja kululaskujen hyväksyntä

Reaaliaikainen sähköinen tarkastusprosessi nopeuttaa laskujen läpimenoa. Laskujen hyväksyjä saa ilmoituksen lähetetyistä matka- ja kululaskuista. Tarkastus onnistuuu mobiilisovelluksella tai selaimella, jonka jälkeen laskut ovat maksettavissa.

imageam6w.png

3. Matka- ja kululaskujen käsittely

Kulu- ja matkalaskun hyväksynnän jälkeen saat aineistot heti maksatusta ja kirjanpitoa varten. Käytössäsi on aina ajankohtaiset Verohallinnon määrittämät korvauslajit ja hinnat. Ohjelmillamme ilmoitat kulut rajapinnan avulla automaattisesti myös tulorekisteriin.

image09rj.png

4. Kulujen ja korvausten raportointi

Kulu- ja matkalaskuohjelmalla saat valmiit raportit ja seurannan niin henkilö- kuin yritystasolla. Tietoa voit hyödyntää esimerkiksi budjetoinnissa tai projektikohtaisessa kuluseurannassa.

Etusi Visman asiakkaana

  • Tarjoamme Suomen suosituimmat kulu- ja matkalaskujärjestelmät, joilla hoidetaan satojentuhansien suomalaisten kulu- ja matkalaskut.
  • Matkalaskuohjelmamme ovat integroitavissa esimerkiksi kirjanpito-ohjelmiin. Halutessasi voit hoitaa matka- ja kululaskut myös Visman toiminnanohjausjärjestelmällä, joissa matkalaskujen hallinta on osa talous- ja henkilöstöhallinnon kokonaisratkaisua.
  • Ohjelmistomme ovat suomalaiseen toimintaympäristöön suunniteltuja. Päivitämme valuuttakurssit, Verohallinnon mukaiset korvaukset ja hinnat järjestelmään. Saat meiltä aina suomenkielisen tuen.
  • Asiakkaamme pitävät meitä luotettavana palveluntarjoajana. Ohjelmistomme ja palvelumme ovat tukeneet suomalaisia yrityksiä ja yhteiskuntaa jo 20 vuotta.

 

matkalaskuohjelma-visman-edut.jpg

Valitse kulu- ja matkalaskuohjelma  Valitse