Meistä

Tuotteemme mahdollistavat tehokkaamman tavan toimia. Asiakkainamme on sekä kotimaisia että kansainvälisiä pieniä, keskisuuria ja suuria asiakasorganisaatioita, kuten yrityksiä, kaupunkeja, kuntia, seurakuntayhtymiä ja liittoja. Palveluillamme on lukuisia kumppaneita ja jälleenmyyjiä.

Visma Enterprise Oy on ohjelmistotalo, joka on erikoistunut matka- ja kuluhallintaan, työaika- ja HR-järjestelmiin. Järjestelmillämme on lukuisia jälleenmyyjiä sekä yhteistyötahoja, ja järjestelmiämme käytetään yli kymmenessä Euroopan maassa useilla kielillä.

Olemme aikaansaava, globaalisti ajatteleva yritys ja työntekijämme ovat modernin teknologian osaajia. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme markkinoiden kustannustehokkaimmat ratkaisut ja asiakastyytyväisyytemme on poikkeuksellisen korkea.

Tuotteitamme käyttävät suuret globaalit käyttäjäorganisaatiot sekä monet keskisuuret ja pienet yritykset, jotka myös helposti saavat vaativaan käyttöön kehitetyt järjestelmät joustavien ohjaustoimintojen, korkean käytettävyyden sekä edullisten kustannusten ansiosta.

Järjestelmämme ovat pitkälle kehitettyjä valmisohjelmistoja, joiden käyttöönotto on suoraviivaista ja sujuvaa, oli sitten kyseessä globaali palvelukeskusratkaisu tai yhden yksikön käyttöönotto.

Menestyksemme pohjautuu M2 Matka- ja kuluhallintaratkaisuun sekä Tiima Työajanhallintaratkaisuun, joissa yhdistyvät korkea laatu, monipuoliset toiminnallisuudet, erinomainen käytettävyys sekä tyylikkäiden selainpohjaisten käyttöliittymien moderni design. Tuotteemme vastaavat erinomaisesti nykyaikaisten käyttäjien asettamiin korkeisiin vaatimuksiin, ovat toimintavarmoja sekä käyttölogiikaltaan intuitiivisia ja tehostavat päivittäisten työrutiinien hoitamista. Asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydintoimintaansa, jolloin saavutetaan kustannussäästöjä ja organisaation toiminta tehostuu. 

Suomen fiksuin henkilöstöhallinnon ohjelmisto, Saima HR palvelee erikokoisissa organisaatioissa kymmeniä tuhansia esimiehiä niin Suomessa kuin maailmalla. Saima HR tarjoaa arkijohtamisen työkalut näppärästi pilvipalveluna ja kasvaa organisaatiosi kanssa, sillä voit valita käyttöön kulloinkin tarvitsemasi laajuuden. Saima Rekry auttaa rakentamaan ammattimaista mielikuvaa.

Visma EasyCruit auttaa sinua löytämään parhaat hakijat automatisoimalla ja jakamalla rekrytointiprosessin haluamallanne tavalla tukien samalla rekrytointiprosessin etenemistä. 

Olemme luotettava palveluntarjoaja ja kumppani, joka systemaattisesti ylläpitää ja kehittää toimintaansa kriittisten tietoturvavaatimusten kasvaessa - muun muassa siksi olemme mukana HackerOnen BugBounty-tietoturvaohjelmassa. 

Olemme mukana Koodia Suomesta -kampanjassa 


Koodia Suomesta -merkki helpottaa asiakkaita löytämään yritykset, jotka tarjoavat ohjelmointipalveluita Suomesta. Valitsemalla merkkiä käyttävän toimittajan voi luottaa, että ohjelmisto tuotetaan Suomessa. Lue lisää kampanjasta

Tervetuloa asiakkaaksemme.