Software

Wilma Links mahdollistaa kaikille tasavertaisen opetuksen ja oppimisen

Visma Enterprise Oy julkaisee Educa-messuilla 27.1. uuden palvelualustan Wilma Linksin, joka kokoaa yhteen opetusmaailman palvelut selkeässä käyttöliittymässä ja tukee opetuksen ja oppimisen yhtenäisten toimintatapojen löytämistä.

Wilma Links on koulumaailman ainoa digitaalinen työpöytä, joka linkittyy suoraan koko Wilma-ekosysteemiin ja mahdollistaa saumattoman käyttökokemuksen eri palveluiden välillä.

Wilman kyselyn mukaan 82% opettajista kokee työssä tarvittavien linkkien ja digitaalisten työkalujen löytymisen yhdestä paikasta helpottavan omaa työtään. Wilma Links on opettajien, oppijoiden ja pääkäyttäjien palvelualusta, joka säästää aikaa niin opetuksessa, oppimisessa kuin hallinnollisessa työssä, kokoamalla kaiken olennaisen yhteen paikkaan. Opettajat pääsevät ensimmäisten joukossa tutustumaan uuteen työpöytäratkaisuun MPASSid-tunnuksilla osoitteessa links.wilma.fi.

“Opetusmaailman palvelut sekä erilaiset oppimateriaalit ovat lisääntyneet huomattavasti. Samaan aikaan muut käyttämämme palvelut kehittyvät ja monipuolistuvat jatkuvasti. Wilma Linksin avulla haluamme varmistaa, että jokaisella opettajalla ja oppijalla Suomessa on mahdollisuus organisoida kaikki tämä yhteen järkevään kokonaisuuteen ja vapauttaa näin aikaa itse opettamiseen ja oppimiseen”, avaa Visma Enterprisen koululiiketoiminnan johtaja Teemu Lehtonen uuden palvelun taustaa.

Tavoitteena on myös tasavertaistaa kuntien tilannetta opetusalalla, tuomalla kaikille yhdenvertaiset mahdollisuudet ottaa käyttöön arkea helpottava työpöytäratkaisu. Wilman asiakkaat voivat ottaa Wilma Linksin käyttöönsä arjen tueksi ilman erillisiä kustannuksia. 

Opetushallituksen MPASSid-palvelun kautta tapahtuvan kertakirjautumisen sekä Wilman navigointivohvelin avulla käyttäjä pääsee liikkumaan Wilman ja Wilma Linksin välillä nopeasti, helposti ja tehokkaasti.

Samalla Wilma on mukana rakentamassa entistä vahvempaa yhteistyöverkostoa opetusalan kiinnostavimpien digitaalisten palveluiden kanssa. Wilma Links yhdistää arjen palapelin helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi ja luo ratkaisuja opetusmaailman tulevaisuuden tarpeisiin yhdessä luotettujen kumppanitoimijoiden kanssa.

“Meille on tärkeää, että toimimme opetusmaailman sillanrakentajana. Kasvava kumppaniverkostomme mahdollistaa erilaisten oppimisen arjen ratkaisujen tuomisen helposti asiakkaidemme käyttöön”, Lehtonen kertoo.

Tulevaisuuden visiona on tuoda käyttäjien saataville entistä kattavammin kaikki oleellinen tieto, jota he opettamisen ja oppimisen arjessa tarvitsevat. Jatkossa Wilma Links toimii myös ohjaavana porttina moniin palvelun laajennuksiin, kuten sähköisten oppimateriaalien ja opetusohjelmien verkkokauppaan.

Wilma - Suomalaisen oppimisen sydämessä.

Lisätietoja:
Teemu Lehtonen, Business Area Director, Visma Enterprise Oy, +358 50 595 5074

Visma Enterprise Oy
Visma Enterprise tarjoaa monipuolisesti opetushallinnon sähköisiä palveluita sekä henkilöstö- ja työvoimanhallintaratkaisuja. Tuotteitamme ovat koulumaailman Wilma, henkilöstöhallinnon Saima HR, työvoimanhallinnan Numeron, työajanseurannan Tiima sekä matka- ja kululaskujen hallinnan M2. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa 1400 asiantuntijaa.

Visma
Visma on johtava liiketoimintakriittisten pilviohjelmistojen toimittaja, jonka liikevaihto oli 1,73 miljardia euroa vuonna 2021. Vismalla on 14 000 työntekijää ja 1,4 miljoonaa asiakasta Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Rakennamme toimivampaa yhteiskuntaa yksinkertaistamalla ja automatisoimalla kaikenkokoisten yritysten ja organisaatioiden työtä.

Suomessa 1400 Visman asiantuntijaa auttaa asiakkaita sujuvoittamaan liiketoimintaansa. www.visma.fi.

Lehdistön yhteyshenkilö

Sanna Burton

Brändi- ja viestintäjohtaja

+358 50 322 5222