Organisation

Vismaan kuuluva Provad Oy laajentaa palveluitaan ja vaihtaa nimensä Visma AI Works Oy:ksi

​Räätälöityihin ohjelmistoratkaisuihin erikoistuneeseen Visma Consultingiin kuuluva Provad Oy kehittää palveluitaan kokonaisvaltaisemmiksi ja uudistaa nimensä sekä yritysilmeensä. Yhtiön uusi nimi on Visma AI Works Oy.

Räätälöityihin ohjelmistoratkaisuihin erikoistuneeseen Visma Consultingiin kuuluva Provad Oy kehittää palveluitaan kokonaisvaltaisemmiksi ja uudistaa nimensä sekä yritysilmeensä. Yhtiön uusi nimi on Visma AI Works Oy.

Provad Oy on toiminut vuodesta 2003 asiakaspalvelun, asiakaskokemuksen sekä yritysten toimintatapojen kehittämisen parissa. Yritys on tuonut markkinoille muun muassa kattavan contact center -järjestelmän, tekoälyperustaisen virtuaalisen assistentin sekä ratkaisut asiakaskokemuksen mittaamiseen. Vuonna 2019 Provad liittyi osaksi Vismaa.

Nyt Provadin nimeksi tulee Visma AI Works ja samalla yritysilme uudistuu. Jatkossa yritys tarjoaa yhä kokonaisvaltaisempaa palvelua yhdistämällä älykkään automaation, kattavat contact center -palvelut sekä asiakaskokemuksen kehittämisen.

“Visma AI Worksin tavoitteena on lähteä uudistamaan yritysten asiakasprosesseja kokonaisvaltaisesti, mahdollistaen näin enemmän aikaa sellaisiin töihin ja asiakaskohtaamisiin, joissa ihmisen läsnäolo on tärkeintä ja mielekkäintä. Omien asiantuntijoidensa avulla Visma AI Works pystyy tarjoamaan kaikki tekoälypohjaiseen automaatioon, asiakaspalveluun sekä asiakaskokemuksen kehittämiseen liittyvät ratkaisut saman katon alta”, kertoo Visma AI Worksin COO Tomi Korpaeus.

Lisätietoja:
Tomi Korpaeus, COO, Visma AI Works Oy, +358 50 084 6777

Visma AI Works Oy
Rakennamme sujuvampaa arkea asiakkaille, työntekijöille ja yrityksille, mahdollistamalla ihmisten keskittymisen merkityksellisiin kohtaamisiin sekä mielekkäisiin töihin, ja antamalla älykkään automaation hoitaa kaiken muun.

Autamme suuria ja keskisuuria yrityksiä kehittämään toimintaansa sekä parantamaan asiakaskokemusta ja henkilöstönsä tyytyväisyyttä AI:n ja automaation, sekä kokonaisvaltaisen asiakaspalvelujärjestelmän ja asiakaskokemuksen kehittämisen ratkaisujen avulla.

Visma AI Works on perustettu vuonna 2003 ja sen ammattilaiset työskentelevät Espoossa ja Tampereella. Lisätietoja aiworks.visma.com.

Visma Consulting Oy
Visma Consulting on IT-konsultointiin ja ohjelmistoratkaisuihin keskittyvä palveluyritys. Yrityksen erityisosaamisaluetta ovat palvelumuotoilu, digitaaliset palvelut, ratkaisukehitys, tiedolla johtaminen ja tekoälyratkaisut. Yhtiön asiakaskuntana on suomalaiset suuryritykset sekä julkinen sektori. Visma Consultingin asiakasprojekteissa työskentelee yli 400 henkilöä. Yhtiön toimistot ovat Helsingissä, Hyvinkäällä, Tampereella, Lappeenrannassa ja Jyväskylässä. Visma Consulting on osa pohjoismaista Visma-konsernia. Lisätietoja www.vismaconsulting.fi

Lehdistön yhteyshenkilö

Sanna Burton

Brändi- ja viestintäjohtaja

+358 50 322 5222