Organisation

Visma Consulting Oy ostaa Solidabis Solutions Oy:n ja vahvistaa asemiaan Suomen ohjelmistokehitysmarkkinassa

Visma Consulting Oy ostaa Solidabis Solutions Oy:n, joka on yksi Suomen nopeimmin kasvavista ohjelmistokehityspalveluita tarjoavista yhtiöistä. Solidabis tarjoaa ohjelmistokehitystä, käyttäjäkokemuksen suunnittelua ja prosessikehityspalveluita noin 80 hengen voimin.

Visma Consulting Oy ostaa Solidabis Solutions Oy:n, joka on yksi Suomen nopeimmin kasvavista ohjelmistokehityspalveluita tarjoavista yhtiöistä. Solidabis tarjoaa ohjelmistokehitystä, käyttäjäkokemuksen suunnittelua ja prosessikehityspalveluita noin 80 hengen voimin. Tivin tekemässä tutkimuksessa Suomen nopeimmin kasvaneista IT-yhtiöistä Solidabis oli viime vuonna sijalla 26.

Visma kertoi viime viikolla myyvänsä IT-konsultointiliiketoimintansa pääomasijoittaja CVC:lle. Kaupan myötä syntyy yksi Pohjoismaiden suurimmista IT-konsultointitaloista. Uuteen yhtiöön siirtyvä Visma Consulting ostaa nyt Solidabis Solutions Oy:n, joka siirtyy myös uuteen yhtiöön kaupan toteuduttua. Visman Custom Solutions -divisoonan yhtiöistä muodostuva uusi yritys tarjoaa digitalisaatioratkaisuja ja -palveluita suomalaisille yrityksille ja julkiselle sektorille yli 600 hengen voimin.

Yhtiöillä on jo vahva asema ohjelmistokehityspalveluissa ja yhdessä yhtiöt pystyvät tarjoamaan palveluita entistä laajemmin. Erityisesti käyttäjäkokemuksen suunnittelussa ja prosessikehityksessä sekä -automaatiossa Solidabis tuo yhtiöön Suomen kovinta osaamista.

”Olen erittäin iloinen, että Solidabis liittyy mukaan uuteen digitaaliseen muutokseen keskittyvään yhtiöön. Olemme olleet vaikuttuneita siitä, kuinka nopeasti he ovat kasvaneet ja kuinka laadukkaita ratkaisuja he toimittavat suurelle joukolle suomalaisia asiakkaita. Olemme tehneet yhteistyötä jo aiemmin ja tiedämme, kuinka kovaa osaamista yhtiöstä löytyy. Tiedämme myös, että yhtiöiden kulttuuri on hyvin samanlainen mikä helpottaa tulevaa yhteiseloa”, sanoo Visma Consulting Oy:n toimitusjohtaja Petri Lillberg.

”Solidabis on menestynyt itsenäisenä yhtiönä erinomaisesti, mutta koimme, että nyt on oikea aika liittyä osaksi isompaa organisaatiota. Osana uutta digitaalisia IT-palveluja tarjoavaa yhtiötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme palveluita selkeästi laajemmalla osaamispohjalla ja varmistamme edellytykset vahvalle kasvulle. Henkilöstölle tämä avaa hienoja mahdollisuuksia vahvistaa osaamista entisestään”, sanoo Solidabis Solutions Oy:n toimitusjohtaja Petteri Puhakka.

Solidabis Solutions Oy jatkaa itsenäisenä, osana uutta yhtiötä, eikä kaupalla ole vaikutuksia yhtiön henkilöstöön tai asiakkaisiin.

Lisätietoja:
Petri Lillberg, toimitusjohtaja, Visma Consulting Oy, +358 40 577 7014
Petteri Puhakka, toimitusjohtaja, Solidabis Solutions Oy, +358 400 414 623

Visma Consulting Oy
Visma Consulting on IT-konsultointiin ja ohjelmistoratkaisuihin keskittyvä palveluyritys. Yrityksen yli 600 asiantuntijaa auttavat suomalaisia suuryrityksiä ja julkista sektoria menestymään digitaalisessa muutoksessa mm. palvelumuotoilun, digitaalisten palveluiden, räätälöityjen IT-ratkaisujen, tiedolla johtamisen sekä tekoälyratkaisujen avulla. Yhtiön liikevaihto vuonna 2021 oli yli 70 miljoonaa euroa. Yhtiö on osa pohjoismaista Visma-konsernia ja sen toimistot sijaitsevat Helsingissä, Hyvinkäällä, Tampereella, Lappeenrannassa ja Jyväskylässä. www.vismaconsulting.fi

Solidabis Solutions Oy
Solidabis Solutions Oy tarjoaa suomalaisille suuryrityksille sekä julkisten sektorin toimijoille prosessikehitys-, design- ja ohjelmistokehityspalveluita. Liikevaihto vuonna 2021 oli yli 7 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on noin 80. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Kaarinassa ja Oulussa. Lisätietoja: www.solidabis.com

Lehdistön yhteyshenkilö

Sanna Burton

Brändi- ja viestintäjohtaja

+358 50 322 5222