Organisation

Uusi DigitalBooker Easy on kevyt ja edullinen ajanvarausjärjestelmä

Pienyritysten liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut ohjelmistotalo Visma Passeli Oy lanseeraa uuden pilvipohjaisen DigitalBooker Easy -palvelun. DigitalBooker Easy on kevyt ja edullinen vaihtoehto ajanvarauksien hallintaan ja se mahdollistaa käytön laajentamisen liiketoiminnan kasvaessa.

Pienyritysten liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut ohjelmistotalo Visma Passeli Oy lanseeraa uuden pilvipohjaisen DigitalBooker Easy -palvelun. DigitalBooker Easy on kevyt ja edullinen vaihtoehto ajanvarauksien hallintaan ja se mahdollistaa käytön laajentamisen liiketoiminnan kasvaessa.

Uusi DigitalBooker Easy on kevyt ja edullinen versio Visman DigitalBooker-ajanvarausjärjestelmästä. Helppokäyttöisyys ja skaalautuvuus ovat järjestelmän keskeisiä ominaisuuksia. DigitalBooker Easy on tarkoitettu suomalaiselle pienyrittäjälle, joka haluaa tehostaa työaikansa käyttöä ja parantaa asiakaspalvelun laatua.

"DigitalBooker Easy on helppo tapa hallinnoida ajanvarauksia sähköisesti pienellä 9 euron kuukausimaksulla. Tarvittaessa järjestelmä kasvaa lähes rajattomasti, joten liiketoiminnan kasvaessa käyttäjien, käyttöpaikkojen ja toiminnallisuuksien lisääminen onnistuu saumattomasti", kertoo DigitalBookerin kehityspäällikkö Markus Jokela.

Kaikki tärkeät toiminnallisuudet kevyessä paketissa

DigitalBooker Easy on kehitetty suomalaisen pienyrittäjän ajanvarausten sähköiseen hallintaan. Se on loistava ratkaisu palveluiden varaamiseen esimerkiksi hius-, kauneus- ja terveysalan yrittäjille. DigitalBooker Easy soveltuu erinomaisesti myös ryhmäliikuntatunteja tarjoaville yrityksille tuntivarauksiensa ansiosta. Palvelun avulla asiakkaat saavat tärkeät ilmoitukset ja muistutukset varauksistaan.

Ilmainen tuki auttaa ongelmatilanteissa

DigitalBooker Easyn 9 euron kuukausimaksu sisältää myös maksuttoman tuen eri kanavissa. Chatti, sähköposti ja puhelintuki auttavat asiakkaita arkena klo 8-17.

“Asiakkaillemme on tärkeää, että tukea on saatavilla joustavasti eri kanavissa. Siksi myös kevyempi versio DigitalBooker -palvelusta sisältää maksuttoman tuen jokaisena arkipäivänä”, Jokela kertoo.

Tutustu DigitalBooker Easyyn: www.digitalbooker.com/fi

Lisätietoja:
Markus Jokela, Business Development Manager, Visma Passeli Oy, +358 50 3666 818

Visma Passeli Oy
Visma Passeli tarjoaa pk-yrityksille yritystoimintaan tarvittavat ohjelmistot yli 20 vuoden kokemuksella. Visma Passelilta yritys löytää ohjelmistot sähköiseen ajanvaraukseen, kotisivuihin ja verkkokauppaan sekä talous– ja materiaalihallintoon. Toisiinsa integroitavien ohjelmistojen avulla Visma Passeli helpottaa yritysten jokapäiväisiä toimintoja. Lähes 30 000 yritystä käyttää Visma Passelin tuotteita kuukausittain. Taustallamme on ketterä ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1300 asiantuntijaa. Kotisivut: visma.fi/passeli.

Lehdistön yhteyshenkilö

Sanna Burton

Brändi- ja viestintäjohtaja

+358 50 322 5222