Organisation

Laura Poikkimäki Visma Enterprisen HRM-liiketoiminnan vetäjäksi vauhdittamaan kasvua

Laura Poikkimäki on aloittanut Visma Enterprise Oy:n HRM-liiketoiminnan johdossa. Hänen tehtäviinsä kuuluu liiketoiminnan kehittäminen sekä asiakkuusjohto.

Laura Poikkimäki aloitti Visma Enterprise Oy:n HRM-liiketoiminnan johdossa 29.11.2021. Poikkimäki siirtyi uuteen tehtävään Silta Oy:n Customer Experience Directorin paikalta.

Visma Enterprise tarjoaa moderneja pilvipohjaisia ohjelmistoja suomalaisten yritysten ja julkisten organisaatioiden henkilöstön ja työvoiman hallintaan. Ohjelmistoratkaisut vastaavat käyttäjien asettamiin korkeisiin vaatimuksiin, ja laadukkaan tietoturvan ohella ne ovat erittäin toimintavarmoja, jotta asiakkaat voivat rauhassa keskittyä omaan ydintoimintaansa.

Laura Poikkimäki siirtyi Silta Oy:n Customer Experience Directorin roolista HRM eli Human Resources Management -liiketoiminnan vetäjäksi, jossa hänen tehtäviinsä kuuluu liiketoiminnan kehittäminen sekä asiakkuusjohto. Yrittäjäperheestä lähtöisin olevalla Poikkimäellä on pitkä kokemus konsultoinnista, asiakkuuksien johtamisesta sekä liiketoimintojen kehittämisestä.

“HRM-liiketoiminta ja järjestelmät, joita sen yhteydessä kehitetään, tuntui hyvin luontevalta jatkumolta palkanlaskentapalvelun jälkeen. On hyvin kiinnostavaa siirtyä palveluliiketoiminnasta taas järjestelmäpuolelle, kuitenkin siten, että HR-konteksti säilyy. Koin, että minulla voisi olla tähän annettavaa“, Poikkimäki kertoo.

Työuransa jo nuorena sukunsa leipomossa aloittanut Laura Poikkimäki korostaa yhteistyön merkitystä työelämässä.

“Vaikeitakin asioita saadaan vietyä eteenpäin, kun on hyvä yhteishenki ja yhteinen tavoite. Parhaat onnistumisen tunteetkin tulevat silloin, kun on tiiminä onnistuttu ja saavutettu jotain hienoa”, Poikkimäki kiteyttää.

Visma Enterprisen toimitusjohtaja Jukka Holm on tyytyväinen Poikkimäen mukanaan tuomaan kokemukseen palkka- ja henkilöstöhallinnosta.

“Meillä on todella paljon asiakkaita ja monta erilaista HRM-ohjelmistoa, jotka ovat saavuttaneet hyvän aseman markkinassa. Uskomme, että Lauran kokemus yhteistyön rakentamisesta asiakkaiden, kumppanien ja oman organisaation välille auttaa meitä kehittymään entistä paremmaksi. Haluamme ymmärtää tarkasti asiakkaiden nykyisiä ja tulevaisuuden tarpeita, kun suunnittelemme palveluiden kehitystä tällä vuosikymmenellä. Mahtavaa saada Laura mukaan johtamaan tätä matkaa”, toteaa Jukka Holm.

Lisätietoja:
Jukka Holm, Managing Director, Visma Enterprise Oy, +358 40 5606797
Laura Poikkimäki, Business Area Director, HRM, Visma Enterprise Oy, +358 40 8259872

Visma Enterprise Oy

Visma Enterprise tarjoaa monipuolisesti henkilöstö- ja työvoiman hallintaratkaisuja sekä opetushallinnon sähköisiä palveluita. Tuotteitamme ovat kouluissa käytetyn Wilma-tuoteperheen lisäksi Assi psykologien ja kuraattorien käyttöön, Saima HR henkilöstöhallintoon, Tiima työajanseurantaan, Numeron ja Aikajana työvoiman hallintaan, sekä matka- ja kululaskujen hallintaan kehitetty M2. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1600 asiantuntijaa.
www.visma.fi/enterprise

Lehdistön yhteyshenkilö

Sanna Burton

Brändi- ja viestintäjohtaja

+358 50 322 5222