Tietoa Vismasta

Teemme liiketoiminnastasi tehokkaampaa.
Visma yritysesittely

Olemme Pohjoismaiden johtava yritysohjelmistojen ja IT-konsultoinnin tarjoaja. Tavoitteenamme on mahdollistaa asiakkaidemme menestys liiketoimintaprosessien automatisoinnilla ja integraatiolla. Haluamme edistää pohjoismaista kilpailukykyä sekä osallistua kasvun ja tehokkuuden lisäämiseen.

Asiakkaamme hyötyvät ohjelmistoratkaisuistamme, palveluistamme ja osaamisestamme saadessaan liiketoimintansa prosessit parempaan hallintaan. Tavoitteenamme on olla paras palvelemaan ja kehittämään kaiken kokoisia yrityksiä sekä julkishallinnon organisaatioita.

Ratkaisumme tekevät rutiineista, työtehtävistä ja prosesseista sujuvampia jo monilla eri toimialoilla. Suomessa palvelemme yli 50 000 asiakasta noin 1200 asiantuntijan voimin.

 

Filosofiamme

Missiomme

Missiomme

Luomme yrityksille kilpailuetua ja parannamme tehokkuutta, jotta heidän liiketoimintansa voi kasvaa ja kukoistaa.

Visiomme

Visiomme

Asiakkaamme pysyvät aina askeleen edellä kilpailijoistaan viimeisimpään teknologiaan perustuvien pilvipohjaisten ohjelmistoratkaisujen avulla.

Arvomme

Arvomme

Arvomme ovat kunnioitus, luotettavuus, innovatiivisuus, osaaminen ja yhteishenki.

 

Visma pähkinänkuoressa

Tietoa Vismasta - divisioonat

Toimitusjohtaja: Øystein Moan

Liikevaihto: 893 MEUR (2017)

Käyttökate: 210 MEUR (2017)

Työntekijöitä: 8250

Asiakkaita: 8000 000

Pääkonttori: Oslo, Norja

Lue lisää Visma-konsernista

 

Visma Suomessa

Visma perustettiin Oslossa, Norjassa 1996, kun MultiSoft, SpecTec ja Dovre Information Systems yhdistyivät. Sen jälkeen Visma on kasvanut sekä orgaanisesti että yritysostojen kautta.

Suomeen Visma saapui vuonna 2001, kun se osti ohjelmistoyritys Liinos Oyj:n, joka vaihtoi nimensä yrityskaupan myötä Visma Softwareksi.

Nykyään Visma-perheeseen Suomessa kuuluu yhdeksän yritystä, jotka työllistävät yhteensä yli 1200 asiantuntijaa ja palvelevat yli 80 000 asiakasta.

Suomen Visma-yritysten yhteystiedot löydät täältä.

Visma Suomessa - kaupungit

Helsinki, Espoo, Jyväskylä, Lappeenranta, Pori, Tampere, Turku, Vaasa, Mikkeli, Salo, Savonlinna

Visma Suomessa - työntekijämäärä

+1200 työntekijää

Visma Suomessa - liikevaihto

152 milj € liikevaihto (2017)

 

Ura Vismalla

Aitoja ihmisiä - merkittäviä tuloksia!

Ihmiset Vismalla

Ihmiset

Visma on hyvin monipuolinen työpaikka, jossa työskentelee erilaisia ihmisiä. Pidämme haasteista ja otamme vastuuta. Pyrimme avoimuuteen ja jaamme tietotaitoamme. Tämän päivän menestyksemme on yhteistyömme tulos.

Kulttuuri Vismalla

Kulttuuri

Nykyinen Visma on yhdistymisten ja yrityskauppojen sekä orgaanisen kasvun tulos. Tarjoamme työntekijöillemme ammatillisia kehittymismahdollisuuksia sekä asiantuntemuksen että yleisosaamisen syventämiseksi.

Tavoitteet Vismalla

Tavoitteet

Visman filosofiaan kuuluu pohjoismaisen liiketoiminnan kilpailukyvyn parantaminen. Voimme nyt tarjota täydellisen valikoiman tuotteita ja palveluita, jotka auttavat asiakkaitamme tehostamaan työprosessejaan.

 

Vastuullisuus

Me Vismalla haluamme kantaa vastuuta niin luonnosta kuin sosiaalisesta ympäristöstämme – työntekijöistä, muista sidosryhmistä ja koko yhteisöstä, jossa toimimme. Kannamme yritysvastuutamme niin kansainvälisten kuin paikallistenkin toimenpiteiden kautta.

Visma auttaa asiakkaitaan ympäristöystävällisyydessä

Tärkeimmän panoksen ympäristön puolesta annamme ohjelmistojemme ja palveluidemme kautta. Niiden avulla 760 000 asiakkaallamme on mahdollista pienentää omaa ekologista jalanjälkeään sähköistämällä, automatisoimalla ja integroimalla prosessejaan.

Ympäristö ohjaa arjen valintoja myös Vismalla

Vismalla tavoitteemme on käyttää ympäristömerkittyjä tuotteita, käsitellä toimistojätteet ja käytöstä poistettu irtaimisto ympäristöystävällisesti, huomioida ympäristönäkökulma hankinnoissamme sekä minimoida ympäristöön vaikuttavaa matkustamista. Ympäristötietoisuuteen liittyy myös tietokoneiden, elektroniikan ja muiden työvälineiden kierrätys.

 
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.