Ohjelmistoyhtiö Visma

Ohjelmistoyhtiö Visma

Teemme liiketoiminnastasi sujuvampaa.

Olemme Pohjoismaiden johtava yritysohjelmistojen ja IT-konsultoinnin tarjoaja. Tavoitteenamme on mahdollistaa asiakkaidemme menestys liiketoimintaprosessien automatisoinnilla ja integraatiolla. Haluamme edistää pohjoismaista kilpailukykyä sekä osallistua kasvun ja tehokkuuden lisäämiseen.

Asiakkaamme hyötyvät ohjelmistoratkaisuistamme, palveluistamme ja osaamisestamme saadessaan liiketoimintansa prosessit parempaan hallintaan. Tavoitteenamme on olla paras palvelemaan ja kehittämään kaiken kokoisia yrityksiä sekä julkishallinnon organisaatioita.

Ratkaisumme tekevät rutiineista, työtehtävistä ja prosesseista sujuvampia jo monilla eri toimialoilla. Suomessa palvelemme yli 100 000 asiakasta noin 1500 asiantuntijan voimin.

Visma-konserni pähkinänkuoressa

CEO: Merete Hverven
Pääkonttori: Oslo, Norja

 

Liikevaihto (2020): 1,7 mrd. euroa
Käyttökate: 500 miljoonaa euroa (2020)

Työntekijöitä: 12 500
Asiakkaita: 1 000 000

Filosofiamme

Missiomme

Luomme yrityksille kilpailuetua ja parannamme tehokkuutta, jotta heidän liiketoimintansa voi kasvaa ja kukoistaa.

Visiomme

Asiakkaamme pysyvät aina askeleen edellä kilpailijoistaan viimeisimpään teknologiaan perustuvien pilvipohjaisten ohjelmistoratkaisujen avulla.

Arvomme

Arvomme ovat kunnioitus, luotettavuus, innovatiivisuus, osaaminen ja yhteishenki.

Visma Suomessa

Visma perustettiin Oslossa, Norjassa 1996, kun MultiSoft, SpecTec ja Dovre Information Systems yhdistyivät. Sen jälkeen Visma on kasvanut sekä orgaanisesti että yritysostojen kautta.

Suomeen Visma saapui vuonna 2001, kun se osti ohjelmistoyritys Liinos Oyj:n, joka vaihtoi nimensä yrityskaupan myötä Visma Softwareksi.

Nykyään Visma-perheeseen Suomessa kuuluu useita pieniä ja keskisuuria yrityksiä, jotka työllistävät yhteensä noin 1500 asiantuntijaa ja palvelevat yli 100 000 asiakasta.

Suomen Visma-yritysten yhteystiedot löydät täältä.

Visman yritykset

Visma Suomessa - kaupungit

Helsinki, Espoo, Hyvinkää, Jyväskylä, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Rauma, Salo, Savonlinna, Tampere, Turku, Vaasa 

Visma Suomessa - työntekijämäärä

1500+ työntekijää

Visma Suomessa - liikevaihto

283 MEUR liikevaihto (2020)

Visma 2. sijalla Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa

Visma sijoittui erinomaisesti 2. sijalle Suomen parhaat työpaikat 2020 -tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Suomen Visma-yhtiöt osallistuivat tutkimukseen toista kertaa yhdessä. Tänä vuonna tutkimukseen osallistui 10 Visma-yhtiötä eli yli 1000 vismalaista. 

Tasa-arvoisuus osoittautui tutkimuksessa yhdeksi Visman suurimmista vahvuuksista. Henkilöstömme kokee, että kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti muun muassa iästä, sukupuolesta ja syntyperästä riippumatta.

Yrityskulttuurimme rakentuu yrittäjähenkisyyden, avoimuuden ja yhteisöllisyyden ympärille. Johto haluaa vahvasti ylläpitää tätä kulttuuria, jonka keskiössä on jokaisen yksilön merkityksellisyys ja arvostus. Suuren organisaation rattaisiin hukkuminen vältetään työskentelemällä pienemmissä ja itsenäisissä yksiköissä, joissa luottamus henkilöstöön on kaiken perusta.

Ura Vismalla

Aitoja ihmisiä - merkittäviä tuloksia!

Ihmiset

Visma on hyvin monipuolinen työpaikka, jossa työskentelee erilaisia ihmisiä. Pidämme haasteista ja otamme vastuuta. Pyrimme avoimuuteen ja jaamme tietotaitoamme. Tämän päivän menestyksemme on yhteistyömme tulos.

Kulttuuri

Nykyinen Visma on yhdistymisten ja yrityskauppojen sekä orgaanisen kasvun tulos. Tarjoamme työntekijöillemme ammatillisia kehittymismahdollisuuksia sekä asiantuntemuksen että yleisosaamisen syventämiseksi.

Tavoitteet

Visman filosofiaan kuuluu pohjoismaisen liiketoiminnan kilpailukyvyn parantaminen. Voimme nyt tarjota täydellisen valikoiman tuotteita ja palveluita, jotka auttavat asiakkaitamme tehostamaan työprosessejaan.

Vastuullisuus

Me Vismalla haluamme kantaa vastuuta niin luonnosta kuin sosiaalisesta ympäristöstämme – työntekijöistä, muista sidosryhmistä ja koko yhteisöstä, jossa toimimme. Kannamme yritysvastuutamme niin kansainvälisten kuin paikallistenkin toimenpiteiden kautta.

Visma auttaa asiakkaitaan ympäristöystävällisyydessä

Tärkeimmän panoksen ympäristön puolesta annamme ohjelmistojemme ja palveluidemme kautta. Niiden avulla asiakkaillamme on mahdollista pienentää omaa ekologista jalanjälkeään sähköistämällä, automatisoimalla ja integroimalla prosessejaan.

Ympäristö ohjaa arjen valintoja myös Vismalla

Vismalla tavoitteemme on käyttää ympäristömerkittyjä tuotteita, käsitellä toimistojätteet ja käytöstä poistettu irtaimisto ympäristöystävällisesti, huomioida ympäristönäkökulma hankinnoissamme sekä minimoida ympäristöön vaikuttavaa matkustamista. Ympäristötietoisuuteen liittyy myös tietokoneiden, elektroniikan ja muiden työvälineiden kierrätys.