Visma - Digitalisaation sydämessä

Olemme yksi Euroopan johtavista ohjelmistoyrityksistä. Visma kehittää ja myy ohjelmistoja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat yritysten ja julkishallinnon organisaatioiden keskeisiä liiketoimintaprosesseja. Tavoitteenamme on rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa teknologian avulla.

Toimimme kaikissa Pohjoismaissa, Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Autamme yli miljoonaa asiakasyritystä ja -organisaatiota toimimaan fiksummin automaation ja ohjelmistojen välisten integraatioiden avulla.

Merete Hverven, Visman toimitusjohtaja

Visma-konserni

Visma-konserni koostuu yli 200 yrityksestä yli 20 maassa ympäri maailmaa. Ainutlaatuisen organisaatiorakenteemme ansiosta toimimme lähellä paikallisia asiakkaitamme ja samalla jaamme maailmanluokan osaamista organisaation sisällä.

Meillä on yli 20 vuoden kokemus ohjelmistokehityksestä ja nykyään olemme viiden merkittävimmän ohjelmistoyhtiön joukossa EU:n alueella.

Lue lisää Visma konsernista osoitteessa www.visma.com

Visma-konserni pähkinänkuoressa

64_organization3.png

Pääkonttori

Oslo

64_customer_reports.png

Asiakkaita

1,4 miljoonaa

64_HR.png

Työntekijöitä

13,500

64_budget2_1.png

Liikevaihto 2021

€2,1 miljardia

Filosofiamme

64_release.png

Missiomme

Tehtävämme on helpottaa ihmisten arkea tekemällä monimutkaisesta maailmasta yksinkertaisempi.

64_energy.png

Visiomme

Haluamme rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa teknologian avulla.

64_customer_reports2.png

Miksi?

Uskomme teknologian lisäävän työn tuottavuutta ja auttavan sekä liiketoiminnan että yhteiskunnan kehittämisessä.

Visma Suomessa

Visma on yksi Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. Suomessa Visma koostuu useasta pienestä ja keskisuuresta yrityksestä. Palvelemme yli 100 000 asiakasta Suomessa 1400 osaajan voimin.

Visman ohjelmistot ja palvelut yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Meiltä löydät laajan valikoiman ohjelmistoratkaisuja esimerkiksi taloushallintoon, toiminnanohjaukseen, henkilöstöhallintoon, maksuvalvontaan ja kiinteistönhallintaan.

Visma-yritykset Suomessa

Visma Suomi lukuina

64_organization3 (2).png

Toimipaikat

Helsinki, Espoo, Hyvinkää, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Rauma, Salo, Savonlinna, Tampere, Turku, Vaasa, Vantaa 

64_HR (2).png

Työntekijöitä

1400

64_budget2_1 (2).png

Liikevaihto 2021

288 miljoonaa €

Visma on menestynyt Suomen Parhaat Työpaikat -tutkimuksessa ja sijoittunut suurten organisaatioiden sarjassa kärkikolmikkoon jo kolme vuotta peräkkäin.

Visma työpaikkana

Yhtenä Euroopan johtavista yritysohjelmistojen tarjoajana Visma on täydellinen paikka antaa oman asiantuntijuuden loistaa. Monet työntekijöistämme korostavatkin olevansa ylpeitä siitä, että pystyvät omalla toiminnallaan vaikuttamaan Suomen kilpailukykyyn ja yritysten hyvinvointiin.

Oli mielenkiintosi ohjelmistokehityksen, myynnin tai asiakaspalvelun haasteissa, löytyy Vismalta monenlaisia väyliä kehittää osaamista. Työskentelemme pienissä itsenäisissä tiimeissä ympäri Suomea. 1400 vismalaisella on toimistot 17 eri paikkakunnalla - ja lisäksi 1400 kotitoimistoa.

Ura Vismalla

Vastuullisuus

Johtavana kansainvälisenä ohjelmistotoimittajana meillä on mahdollisuus ja vastuu edistää hyvinvointia maailmassa. Erilaisilla toimilla ajamme muutosta kohti kestävämpiä liiketoimintatapoja kaikessa toiminnassamme ja arvoketjuissamme.

YK:n kestävän kehityksen tavoitteet luovat vastuullisuustyöllemme toimintakehyksen. Ne auttavat meitä priorisoimaan toimiamme ja yksinkertaistavat edistymisemme seuraamista.

Haluamme auttaa ihmisiä suoraan aikaa säästävillä ohjelmistoilla, investoinneilla paikallisiin yhteisöihin, ihmisoikeuksien kunnioittamisella ja ympäristön hyvinvoinnin edistämisellä.

Lue lisää englanniksi: Sustainability at Visma

Lue lisää

Visman uutishuoneesta löydät ajankohtaiset lehdistötiedotteet ja uutiset.

Visman uutishuone

Visman blogista löydät ajankohtaiset blogikirjoitukset.

Visma Suomi blogi