Työaikatiedot palkanlaskentaan oikeassa muodossa, tarkistettuina ja ajallaan

Entryn avulla työaikatietojen kertymistä on helppo seurata. Työntekijät saavat muistutukset työajan kirjaamisesta, ja esihenkilöt työaikatietojen tarkistamisesta ja hyväksynnästä. Näin tiedot saadaan palkanlaskentaan ja laskutukseen ajallaan ja helposti käytettävässä muodossa.

64_edit_content.png

Työajan tulkinta valmiina aineistossa

Onko kyseessä kuukausi-, tunti-, vai urakkapalkka, vai loma-ajan palkka tai lomaraha? Valmiit tulkinnat varmistavat, että palkkahallinto saa tiedot ajallaan ja ilman virheitä.

64_mail_sent.png

Poissaolotiedot kirjattuna ja tarkistettuina

Palkattomat ja palkalliset vapaat, vuosilomat ja muut poissaolot aineistossa oikeassa muodossa ja esihenkilön vahvistamina.

Artboard 1-3.pngArtboard 1-2.png        Artboard 1-4.png Artboard 1.pngArtboard 1-1.pngArtboard 1-5.png   

Työajanseurantajärjestelmä tekee palkanmaksusta helpompaa

Työajanseurannan yhdistäminen palkkahallintoon tekee palkanmaksusta paitsi nopeampaa, myös helpompaa kaikille osapuolille. Työaikatietoja ei tarvitse metsästää eri paikoista, ja tiedot kulkevat oikeassa muodossa oikeisiin paikkoihin.

 

hipsut.png

“Entry auttaa omassa tehtävässäni niin, että ohjelmistossa on kaikki valmiina. Päivärahat, ilta- ja ylityölisät ja niin edelleen.” 

Palkanlaskija tilitoimistossa

hipsut.png

“Kyllä se palkkaviidakko oli syy meillä ottaa työajanseurantajärjestelmä tällaiseen käyttöön.”

Rakennusalan yrityksen työpäällikkö

Tuntien vieminen palkanlaskentaohjelmaan – lista integraatioista

Mitä palkanlaskentaohjelmistoa yrityksesi käyttää? Olemme rakentaneet Entryyn valmiit, yhdellä klikkauksella päälle laitettavat integraatiot tutuimpiin palkanlaskentaohjelmistoihin – eikä järjestelmän yhdistäminen muihinkaan ole mikään erityisen vaikea temppu. 

Valmiita integraatiota Entrystä mm. näihin palkanlaskentaohjelmiin:

Työaikatietojen vieminen palkanlaskentaan myös räätälöidysti

Entryn avulla käsittelet erilaisia työaika- ja palkkatyyppejä helposti ja monipuolisesti. Jos tarvitset järjestelmän räätälöintiä esimerkiksi urakka- tai projektikohtaista palkanmaksua varten, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi!

Entry on edullinen ja järkevä valinta

Entryn Pro-paketti sisältää mm. integraatiot yleismpiin palkanlaskentaohjelmiin sekä tuen projekti- ja asiakaskohtaiselle työajanseurannalle. 

Työajanseurannan hinta alkaen 39 € / kk + 7 € / käyttäjä

Katso paketit ja hinnat