skanska_200x75.png   terrawise_200x75.png   vattenfall_200x75.png   peab_200x75.png   lehto_200x75.png

Movenium on rakennusalan suosituin Työmaajärjes­telmä

Moveniumin avulla hoidat lakisääteiset kulun- ja työajanseurannat, täytät rakentamisen tiedonantovelvollisuuden sekä varmistat, että kaikki työt tulee laskutettua. Työmaaperehdytys, työmaapäiväkirjan ylläpito sekä TR- ja MVR-mittaukset käyvät kätevästi mobiilisovelluksen avulla. Moderni käyttöliittymä, push-ilmoitukset ja GPS-ominaisuudet tekevät käytöstä helppoa ja vaivatonta.

 

Haluatko tutustua Moveniumiin? Aktivoi maksuton koekäyttö!

Kokeile Moveniumia 14 päivää maksutta! Saat heti käyttövalmiit työmaan digitaaliset ratkaisut, olit sitten urakoitsija, ammattirakentaja tai työskentelet yrityksessä, jossa työntekijöitä on useita satoja. Olemme paketoineet yrityksellesi valmiiksi suosittuja tuotepaketteja, jotka on helppo ottaa käyttöön! 

Kokeile 14 päivää maksutta

Kokonaisratkaisu rakennustyömaalle

Kokonaisratkaisu rakennusyrityksen toiminnanohjaukseen ja työmaanhallintaan

Movenium ja Fondion muodostavat rakennusyrityksen toiminnanohjauksen ja työmaanhallinnan kokonaisratkaisuun, jonka avulla pidät liiketoiminnan kannattavana ja työmaan päivittäiset tehtävät ajantasalla – yhden alustan kautta. Suunnittelet ja hallitset koko työmaapolkua projektin kustannuslaskennasta raportointiin sekä kohteen luovutukseen asti. 

Moveniumin ja Fondionin kokonaisratkaisussa kustannuslaskenta, kustannusseuranta, projektin johto, talous ja työmaalla tapahtuvat päivittäiset toiminnot keskustelevat reaaliaikaisesti keskenään, jolloin kannattavuuden osatekijät ovat tiedossa ja tuottavan liiketoiminnan tekeminen tehostuu.

Lue lisää kokonaisratkaisusta

Movenium työmaajärjestelmän monipuoliset työkalut työmaan hallintaan

64_mail_sent.png

Työajanseuranta

Sähköinen Työajanseuranta tuo ryhtiä työaikakirjauksiin. Varmistat, että kaikki työt tulee laskutettua. Tuntikirjaukset hoituvat mobiilisovelluksella, selaimella tai leimauslaitteella.

Lue lisää työajanseurannasta »

64_data_export.png

Rakentamisilmoitukset verottajalle

Moveniumin avulla täytät lakisääteisen rakentamisen tiedonantovelvoitteen ja toimitat työntekijä- ja urakkailmoitukset verottajan vaatimusten mukaisesti – ilman päänvaivaa.

Lue lisää rakentamisilmoituksista verottajalle »

64_admin.png

Kulunvalvonta­

Reaaliaikaisen Kulunvalvonnan avulla seuraat työmaalla työskenteleviä henkilöitä, hallinnoit kulkulupia ja varmistasta verottajaraportoinnin oikeellisuuden.

Lue lisää kulunvalvonnasta »

64_matching_candidate.png

Työmaa­perehdytys

Moveniumin sähköinen Työmaaperehdytys hoituu puhelimella. Tiedot perehdytyksistä, pätevyys- ja korttitiedoista, kulkuluvista sekä paikallaoloista ovat tallessa ja AVI-raportti ajan tasalla työsuojelutarkastusta varten.

Lue lisää työmaaperehdytyksestä »

64_expense.png

Korttirekisteri

Sähköinen Korttirekisteri kokoaa pätevyys- ja korttitiedot yhteen paikkaan. Hallinnoit työmaan työntekijöiden pätevyystietoja ja kortteja, sekä seuraat niiden voimassaoloja.

Lue lisää korttirekisteristä »

64_research.png

Työmaa­päiväkirja

Työmaapäiväkirjan avulla kirjaat työmaan päivittäisiä tapahtumia kätevästi mobiililaitteella – suoraan työmaalta käsin. Raportit ja liitteet ovat reaaliaikaisesti asianosaisten saatavilla ja varmassa tallessa.

Lue lisää työmaapäiväkirjasta »

 64_mobile_friendly.png

TR-mittaus

Mobiilisovelluksella toimiva TR-mittaus on nopea tehdä ja tiedot ovat tallessa sähköisessä järjestelmässä. Seuraat työturvallisuushuomautuksia, työturvallisuushavaintoja sekä tapaturmaraportointia.

Lue lisää TR-mittauksesta »
 

64_customer_reports2.png

MVR-mittaus

MVR-mittauksella arvioit, seuraat ja kehität työmaiden turvallisuustasoa viikoittain. Työmaakohtaiset mittaukset on helppo tehdä valmiille mobiilikäyttöiselle lomakkeelle.

Lue lisää MVR-mittauksesta »

64_organization.png

Resurssisuunnittelu

Suunnittele ja resurssoi henkilöt työmaille sekä jaa tehtävät tietoineen työntekijöille työajanseurantajärjestelmän kautta. Varmistat, että töille on tekijät, ja tekijät tietävät, missä heidän tulee olla.

Lue lisää resurssisuunnittelusta »

64_absence.png

Työvuorosuunnittelu

Työvuorosuunnittelu-ohjelmalla laadit työvuorot halutulle ajanjaksolle ja hahmotat tarvittavien resurssien tarpeen. Jaat suunnitellut työvuorot kätevästi työajanseurantasovelluksen avulla – työntekijät saavat tiedot suoraan puhelimeensa.

Lue lisää työvuorosuunnittelusta »

Kokeile maksutta!

Maksuttomien koekäyttötunnusten avulla pääset tutustumaan Visma Movenium työmaajärjestelmään 14 päivän ajan – ilman sitoutumista. Kokeile huoletta!

Aloita koekäyttö

Kokemuksia Visma Moveniumista

Moveniumissa on jo 77 000 urakoitsijaa, 300 000 urakoitsijan tiedot ja lähes 9 000 aktiivista projektia!

 

skanska_280x120.png

Moveniumilla hoidetaan työntekijöiden työmaaperehdytys, kulkulukitus sekä kulunvalvonta. Lisäksi Moveniumissa ylläpidetään työmaatoimintaan liittyvät pätevyydet ja tehdään sekä työtekijätietojen että urakkalaskutustietojen ilmoitukset verottajalle.

"Moveniumin valmiit rajapinnat Vastuu Groupin palveluihin oli helppo ottaa käyttöön. Vastuu Groupilta suoraan Moveniumiin siirtyvät tiedot ovat merkittävässä osassa työmaaperehdytyksiä eikä jokaista tietoa tarvitse enää erikseen tarkistaa ja kysyä."

Sanna Pimiä
Skanska

Lue Skanskan kokemuksista »

Delete logo Movenium.png

Deletellä on käytössä Moveniumin työajanseuranta, takentamisilmoituksen verottajalle, työmaapäiväkirja, työmaaperehdytys, TR-mittaus ja MVR-mittaus, joissa on yhteensä 5850 aktiivista käyttäjää.


"Asiakaslähtöinen sovelluskehitys on tätä päivää ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä Moveniumin suhteen. Tarpeet on aina kartoitettu yhdessä tuotekehityksen kanssa ja olemme saaneet kaikki toiveet toteutettua palveluun hienosti."

Joonas Törmänen
Delete Finland Oy

Tutustu Moveniumin asiakaskokemuksiin »

64_energy2.png

Tutustu maksuttomiin rakennusalan oppaisiin

Rakennusalan tiedonantovelvollisuus – opas urakka- ja henkilöraportointien tekemiseen

Askarruttaako rakennusalan tiedonantovelvollisuus? Tutustu oppaaseen, jossa käsitellään tiedonantovelvollisuutta kummankin ilmoitustyypin (urakka- ja henkilöilmoitukset) osalta; kuka on tiedonantovelvollinen ja mitä tietoja on ilmoitettava, sekä miten ilmoittaminen tapahtuu käytännössä?

Tutustu ja lataa opas rakentamisen tiedonantovelvollisuudesta »

Opas rakennusalan työturvallisuuden
kehittämiseen

Tutustu oppaaseen, jossa kerrotaan miksi rakennusalan työturvallisuuteen kannattaa panostaa, mitä työturvallisuuden edistämiseen rakennusalalla kuuluu sekä millaisia mahdollisuuksia digitaaliset palvelut tarjoavat työmaiden turvallisuuden parantamiseen. 

Tutustu ja lataa opas rakennusalan työturvallisuuden kehittämisestä »