Movenium digitalisoi työmaasi

Ryhtiä tuntikirjauksiin, helpotusta palkanlaskentaan ja vähemmän manuaalista työtä.
Kokeile 14 päivää ilmaiseksi

Johda työmaata

Moveniumin kanssa sinulla on homma hanskassa. Tarjoamme helppokäyttöiset digitaaliset työkalut työmaan johtamiseen, raportointiin sekä hallinnointiin – kaikkeen siihen, mikä on sinulle työssäsi aidosti tärkeää.

 

Miten Movenium helpottaa työtäsi?

Reaaliaikainen työmaan hallinta

Reaaliaikaisuus

Tarkan tuntiseurannan sekä lisä- ja muutostöiden kirjaamisen avulla varmistat, että kaikki työt tulevat laskutettua asiakkaalta. Samalla myös palkanmaksu ja alihankkijoiden laskujen maksaminen helpottuu, kun tiedot ovat aina ajan tasalla ja helposti todennettavissa. Saat myös ylityöt automaattisesti laskettua ja voit viedä tiedot koneellisesti suoraan palkanmaksua varten.
Työmaan tuntiseuranta mobiilisti

Helppokäyttöinen kaikilla laitteilla

Movenium toimii tietokoneen lisäksi erityisen hyvin mobiililaitteilla. Responsiivinen käyttöliittymä, push-ilmoitukset ja uudet GPS-ominaisuudet tekevät käytöstä helppoa ja mukavaa. Voit hoitaa tuntiseurannan myös työmaalta toiselle siirrettävissä olevalla leimauslaitteella, joka toimii Valttikortilla tai avaimenperätunnisteella.
Muokattavuus & Monipuolisuus

Muokattavuus & Monipuolisuus

Voit muokata palveluamme haluamaasi suuntaan - esimerkiksi lisätä omia kenttiä, logon ja käyttäjien kuvat. Omat työmaat -näkymän avulla käyttäjän on helppo löytää itselleen tärkeät työmaat. Tietojen massamuokkauksen, kalenterisyötön ja räätälöityjen raporttinäkymien ansiosta Movenium sopii niin työmaan kuin hallinnonkin tarpeisiin.
Verottajaraportit rakennusalalla

Viranomaisraportit helposti

Pystyt hoitamaan rakentamisen tiedonantovelvollisuuden mukaiset työntekijä- ja urakkaraportoinnin vaivattomasti suoraan Moveniumista. Työntekijöiden ja alihankkijoiden tiedot voidaan hakea automaattisesti Tilaajavastuun tietokannasta ja alihankkijoiden Luotettava kumppani -status päivitetään ilman lisätyötä tilaajavastuulain edellyttämällä tavalla. Palvelustamme saat myös aluehallintoviranomaisen (AVI) vaatiman ajantasaisen listan työmaalla työskentelevistä työntekijöistä.
 

Moveniumin palvelut

TyöajanseurantaTyöajanseuranta rakennustyömaalle

Pidä työmaakirjaukset ajan tasalla.

Lue lisää

TyömaapäiväkirjaTyömaapäiväkirja

Säilytä työmaan kaikki tiedot yhdessä paikassa.

Lue lisää

KulunseurantaKulunvalvonta rakennustyömaalle

Tiedä kuka tuli ja meni. Monipuoliset leimausvaihtoehdot.

Lue lisää

PerehdytyksetTyömaaperehdytys sähköisesti

Hoida sekä sähköinen työmaaperehdytys että kulkulupalistojen hallinta.

Lue lisää

TR- ja MVR-mittausTR- ja MVR-mittaukset digitaalisesti

Tee työturvallisuusmittaukset työmaalla kännykällä, tabletilla tai tietokoneella.

Lue lisää

VerottajaraportitVerottajaraportit sähköisesti

Toimita henkilö- tai urakkaraportit verottajalle vaivattomasti.

Lue lisää

JärjestelmäintegraatiotMovenium Visma integraatiot

Yhdistä käyttämäsi järjestelmät ja tuo tiedot saatavillesi milloin ja missä tarvitset.

Lue lisää

Näytöllinen leimauslaiteLeimauslaite rakennustyömaalle

Pysy ajan tasalla työajan alusta ja lopusta sekä tuntisaldoista. Helppo tehtävien ja kohteen valinta.

Lue lisää

 

Moveniumin hinnoittelu

Pieni tai iso - aina sopiva ratkaisu. Palvelujamme käyttävät kaikenkokoiset yritykset, aina yksinyrittäjistä PK-yrityksiin ja isoihin konserneihin.

Movenium-tuotteet eivät sisällä kiinteitä maksukuluja, vaan hinnoittelu perustuu yrityksen kuukausittaisten aktiivisten työmaiden käyttöasteeseen. Laskutus tapahtuu kuukausittain jälkikäteen todellisten laskumäärien mukaisesti.

Asiakaspalvelumme on aina maksutonta.

 

Käyttöönotto

Moveniumin käyttöönotto on luontevaa aloittaa maksuttomalla kokeilulla. Palvelu on täysin maksuton 14 päivää kestävän kokeilujakson ajan eikä kokeilujakso sido sinua mihinkään.

Haluatko henkilökohtaisen esittelyn Moveniumista? Asiakaspalvelijamme näyttävät sinulle mielellään ohjelmiston käyttöä. Demon läpikäyminen vie vain noin 15 minuuttia.

 

Asiakkaitamme

"Asiakaslähtöinen sovelluskehitys on tätä päivää ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä Moveniumin suhteen. Tarpeet on aina kartoitettu yhdessä tuotekehitysjohtajan kanssa ja olemme saaneet kaikki toiveet toteutettua palveluun hienosti."

- Joonas Törmänen, Delete Finland

Delete Finland toimii purkupalvelu-, teollisuus- ja kiinteistöpalvelu-, kierrätys- ja jätteenkäsittelypalvelualalla. Heillä on käytössään Työajanseuranta, Verottajaraportointi, Työmaapäiväkirja, Perehdytykset, TR- ja MVR-Mittaukset, joilla on yhteensä 5850 aktiivista käyttäjää. Lisäksi Movenium on tuottanut integraatiot Vismaan ja Microsoft ASL:ään.

Delete Finland Movenium
Movenium referenssit
 

Yhteystiedot

Palvelumme ovat sinua varten ja siksi olemme panostaneet asiakaspalveluumme. Meidät tavoitat arkisin klo 7–15 ja muina aikoina voit jättää viestin valitsemaasi kanavaan. Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Palvelemme sinua suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

Asiakaspalvelu ja tiedustelut

Löydät meidät myös Facebookista ja Twitteristä, joissa myös asiakaspalvelumme vastaa.

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.