SKANSKA-orig-logo.jpg                

Johda työmaata rakennusalan toiminnanohjausjärjestelmällä

Moveniumin kanssa sinulla on homma hanskassa. Tarjoamme helppokäyttöiset digitaaliset työkalut työmaan hallinnointiin, raportointiin sekä työajanseurantaan – kaikkeen siihen, mikä on työssäsi aidosti tärkeää. Sinulle jää enemmän aikaa oleelliseen eli rakentamiseen.

Movenium pilvipalvelu

Vähennä paperityötä

Rakennusalan erityistarpeisiin suunniteltu pilvipalvelu vähentää hallintoa ja tehostaa toimintaasi, kun tietoja ei tarvitse kirjata ensin paperille ja sitten sovellukseen.

Movenium automatisoi

Automatisoi rutiinit

Lähetä työntekijä- ja urakkaraportit verottajalle automaattisesti suoraan sovelluksesta. Sinun ei tarvitse huolehtia rutiinien hoitamisesta vaan voit keskittyä olennaiseen.

Movenium mobiili

Käytä kaikilla laitteilla

Visma Moveniumia voit käyttää tietokoneen selaimen lisäksi myös mobiililaitteilla. Responsiivinen käyttöliittymä, push-ilmoitukset ja uudet GPS-ominaisuudet tekevät käytöstä helppoa ja vaivatonta.

Movenium työturvallisuus

Panosta turvallisuuteen

Työturvallisuuden merkitys on korkea erityisesti rakennusalalla. Tee työturvallisuudesta prioriteetti seuraamalla ja kehittämällä sitä pitkäjänteisesti Moveniumin työkaluilla.

Movenium muokattavuus

Muokkaa sopivaksi

Movenium on muokattavissa tarpeesi mukaan: voit esimerkiksi lisätä omia kenttiä, logon ja käyttäjien kuvat. Käyttäjäkohtaisten näkymien ansiosta näet vain sinulle oleelliset tiedot.

Movenium integraatio

Yhdistä järkevästi

Integraatioiden avulla saat yhdistettyä muut käytössäsi olevat järjestelmät Moveniumiin. Näin saat kaiken tarvitsemasi tiedon saatavillesi missä ja milloin vain.

Aktivoi maksuton koekäyttö!

Kokeile palvelujamme 14 päivää maksutta! Visma Movenium -palveluja käyttävät kaiken kokoiset yritykset. Meiltä saat heti käyttövalmiit työmaan digitaaliset ratkaisut, olit sitten urakoitsija, ammattirakentaja tai työskentelet yrityksessä, jossa työntekijöitä on useita satoja. Olemme paketoineet yrityksellesi valmiiksi suosittuja kokonaisuuksia, jotka ovat helppo ottaa käyttöön - tai sitten voit kokeilla heti palvelujamme kaksi viikkoa maksutta! 

Kokeile 14 päivää maksutta

”Ilman Visma Movenium -palvelua me emme selviäisi Verottajan henkilö- ja urakkaraporteista”

Jorma Ankerman, TKS-Nord Rakentajat Oy

Integraatiot

Teemme yrityksesi käytössä olevista järjestelmistä entistä toimivampia integraatioiden avulla. Yhdistämme integraatiossa tarvitsemasi järjestelmät ja tuomme kaiken tiedon saatavillesi milloin ja missä niitä tarvitset - oli sitten kyse vaikka palkanmaksusta, verottajasta, tuntien perusteella tehtävästä laskutuksesta tai toiminnanohjausjärjestelmistä.

Tutustu integraatioihimme