Materiaalit

Tältä sivulta löydät maksuttomia materiaaleja liiketoimintasi tueksi! Syvenny sinua kiinnostaviin aiheisiin oppaiden ja blogien avulla.

Viimeisimmät blogikirjoitukset

7 syytä, miksi työajanseurantajärjestelmä on pienyrityksellekin hyödyllinen

in Toiminnanohjaus

Yleinen ajatus on, että muutaman henkilön työaikatiedot hoituvat paperilapuillakin ja että työajanseurantajärjestelmät ovat tarpeellisia vain keskisuurille ja suurille yrityksille. Voisiko työajanhallinnan sähköistämisestä olla merkittävää hyötyä myös pienyrityksille?

Metallipajat tarvitsevat työajanseurantaa ja automaatiota

in Työvoiman ja -ajanhallinta

Työajanseurannan sähköistäminen metalliteollisuudessa kannattaa. Järjestelmä tulkitsee automaattisesti lisät ja koostaa valmiin palkka-aineiston. Lue lisää tästä jutusta.

Mitä työajanseurannan järjestelmältä kannattaa vaatia vuonna 2023?

in Työvoiman ja -ajanhallinta

Työajanseuranta on lakisääteistä, mutta ei riitä, että työntekijä voi kirjata työaikansa esihenkilön tarkistettavaksi kömpelöön järjestelmään. Parhaimmillaan työajanhallintajärjestelmä sujuvoittaa HR:n, esihenkilöiden, työntekijöiden ja palkanlaskennan arkea niin, että aiemmin ärsyttävä ja aikaavievä tehtävä sujuu lähes huomaamatta ja jopa lisää työhyvinvointia. Lue tästä jutusta, mitä yritykset vaativat nykyään työajanseurannalta ja mitä sinunkin kannattaa järjestelmältäsi edellyttää.