Visma Entry - Simppeliä työajanseurantaa

Entry työajanseurantajärjestelmän avulla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan kaikilla laitteilla, tietoturvallisesti ja läpinäkyvästi

Kokeile maksutta »

Työajanseurantaa tehokkaasti jo yli 170 eri toimialalla

Visma Entryä käyttävät kaiken kokoiset yritykset. Monipuolisten ominaisuuksiensa ja muokattavuutensa takia järjestelmä sopii lähes kaikille toimialoille. Työajanseurantajärjestelmäämme käyttää jo yli 1 000 suomalaista asiakasta!

cbre-200x75.pngopes-corporation-200x75.pngsixt-200x75.pngsurveypal-200x75.pngmedanets-valk-200x75.png  homerun-200x75.png  sony-music-200x75.png

Monipuolinen ja helppokäyttöinen työajanseurantajärjestelmä

Työaikojen ja tuntien kirjaamisen sekä tarkistamisen tulee olla helppoa ja nopeaa –
Visma Entry -työajanseurantajärjestelmän avulla varmistat, että jokainen tunti ja kulu kirjataan päivittäin oikein. 

Työaikojen raportointi onnistuu vaivattomasti, palkkatiedot ovat ajantasalla, kustannukset kohdistuvat oikein ja kaikki tehty työ tulee laskutettua.
Entryn käyttö on sujuvaa kaikkialla organisaatiossa ja järjestelmä toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

entry-pieni-14.png

Työajanseuranta

Tuntien kirjaaminen, tarkistaminen ja hyväksyntä onnistuu sekä mobiilisovelluksella että tietokoneella. Käytettävissä ovat sekä liukumat että työaikapankki. Projekti- ja asiakaskohtaiset tuntikirjaukset, projektiseuranta ja työmääräimet kuuluvat kokonaisuuteen.

Lue lisää »

entry-pieni-15.png

Työajantulkinta

Räätälöi työajan TES-tulkinnat yrityksesi sopimusten mukaan – järjestelmä jatkaa siitä automaattisesti. Liukumasaldot ja työaikapankin tunnit ovat läpinäkyvästi sekä työntekijän että esimiehen saatavilla, ja tiedot on helppo siirtää palkanlaskentaan.

Lue lisää »

entry-pieni-6.png

Poissaolot & lomat

Entryn avulla sekä työntekijä, esimies että HR pysyvät kartalla lomasaldoista ja poissaoloista. Lomarahoihin ja loma-ajan palkkoihin liittyvät tiedot ovat jatkuvasti saatavilla ja lomasuunnittelukin helpottuu.

Lue lisää »

entry-pieni-24.png

Työajan raportointi

Kun kaikki tiedot asuvat samassa järjestelmässä, käy raportointikin helpommin. Voit kohdistaa ja seurata tunteja esimerkiksi tiimi- tai kustannuspaikkakohtaisesti.

Lue lisää »

Kokeile työajanseuranta­järjestelmää maksutta 14 päivän ajan

Haluatko kokeilla, miten helppoa Visma Entryn käyttöönotto on? Kokeile järjestelmää maksutta 14 päivän ajan –
näet itse, miten työajan TES-tulkinnat ja tuntikirjaukset toimivat käytännössä. 

Aloita maksuton koekäyttö!

Työajanseuranta­järjestelmän avulla rakennat sujuvampaa
arkea koko yritykselle

Visma Entry on helppo ottaa käyttöön ja räätälöidä juuri oman yrityksen tarpeisiin. Työajanseurannan käyttöönotto vaikuttaa koko yrityksen arkeen:
työaikakirjaukset ja saldot pysyvät ajan tasalla, palkanmaksuun liittyvät virheet ja manuaalisen työn määrä vähenevät, palkanmaksu- ja laskutusprosessi tehostuvat. 

 

Tuntien kirjaaminen ja tarkistaminen onnistuu missä ja milloin vain

Työaikakirjaamisesta, tuntiraportoinnista ja työtuntien hyväksynnästä tulee osa yrityksen arkea, kun tuntien kirjaaminen, tarkistaminen ja hyväksyminen onnistuu helposti kaikilla laitteilla. Järjestelmä toimii mobiilisovelluksen lisäksi myös tietokoneella ja NFC-leimauslaitteella. Kirjaukset ovat nähtävissä reaaliaikaisesti ja järjestelmä muistuttaa puuttuvista työaikakirjauksista.

tuntien_kirjaaminen_tarkistaminen_678x452.png

 

tyoajanseuranta_yrityksen_toiminta_678x452.png

 

Työajanseurantajärjestelmä tarjoaa kattavan näkymän koko yrityksen toimintaan

Koostat Entrystä helposti työaikaraportit niin sisäisistä projekteista kuin laskutettavasta asiakastyöstäkin. Tiiminvetäjät ja esihenkilöt pysyvät ajan tasalla työvaiheiden kuluista sekä kestosta ja tiedot on helppo välittää myös palkanlaskentaan.

Lue lisää Entryn projektiseurannasta »

 

Helppo käyttöönotto

Saat Entryn nopeasti käyttöön. Kattavilla asetuksilla voit määrittää työehtosopimusten tulkinnat palvelussa. Se on myös helppo integroida useisiin eri järjestelmiin!

Katso videolta miten se tapahtuu

 

 

integraatiot_tyoajanseuranta_678x452.png

 

Integroi työajanseuranta myös muihin järjestelmiin

Rutiinit automatisoituvat entisestään, kun yhdistät työajanseurannan yrityksesi muihin järjestelmiin. Voit siirtää hyväksytyt tiedot automaattisesti palkanlaskentaan ja laskutukseen. Olemme tehneet valmiit integraatiot Entrystä Visma Fivaldi -taloushallinto-ohjelmistoon, Visma Nova -toiminnanohjausjärjestelmään sekä Visma Netvisoriin.

Lisäksi Entryyn voi rakentaa asiakaskohtaisia integraatioita esimerkiksi eri järjestelmien palkka- ja laskuvientiin, käyttäjien ja projektien tuontiin sekä paljon muuta.

Lue lisää integraatioista »

Kokeile järjestelmää 14 päivää maksutta ilman sitoutumista!

Aloita maksuton koekäyttö!

Kokemuksia Visma Entrystä

surveypal-200x75.png

"Entryn monipuoliset ominaisuudet ratkaisivat valinnan meidän kohdalla. Entry on myös järkevästi hinnoiteltu ja saimme testata järjestelmää joustavasti."

Entry helpottaa Surveypalilla niin työntekijöiden, tiiminvetäjien kuin HR:nkin arkea. Valinnan kriteereinä olivat mm. työajan TES-tulkinnat, saldo- ja lomakertymien läpinäkyvyys ja helppokäyttöisyys.

Anu Tengvall
Surveypal

Lue lisää

 

vs-vahinkopalvelut-valk-200x75.png

"Entry helpottaa meidän elämäämme ja säästää työaikaamme. Ollaan oltu tähän tosi tyytyväisiä."

VS Vahinkopalvelut Oy tehosti työajanseurantaa Visma Entryn avulla, joka kulkee mukana mobiilisti. Myös esimiesten ja kirjanpitäjän töistä putosi välivaiheita pois.

Janne Jalonen
VS Vahinkopalvelut Oy 

Lue lisää