Miten voimme auttaa?

tehokasta-perintapalvelua.jpg

Voiko perintä parantaa asiakaskokemusta?

Saatavienhallinta on muutakin kuin perintää

Maksuviiveiden ei tarvitse olla syy katkaista muuten toimivaa asiakassuhdetta.

Nopea tarttuminen erääntyneen saatavan kotiuttamiseen nopeuttaa kuitenkin yrityksesi rahan kiertoa ja auttaa välttämään turhia luottotappioita.

Haluamme palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti, ei vain perinnällä, vaan huolehtimalla koko saatavienhallinnan kokonaisuudesta. Selkeä ja automatisoitu saatavienhallinnan prosessi voi jopa parantaa asiakaskokemusta, lue lisää tutkimuksestamme.

Satunnainen tarve perinnälle   Jatkuva tarve perinnälle

 

Suoraviivaista saatavienhallinnan prosessi

Satunnainen tarve perinnälle?

Tällä hetkellä emme ota vastaan yksittäisiä perintätoimeksiantoja.

Jotta jatkossa et joutuisi jättämään yksittäisiä toimeksiantoja, vaan saatavienhallinnan prosessisi olisi suoraviivainen ja asiakkaillesikin selkeä, suosittelemme sinua tutustumaan taloushallinnon ohjelmistoihin integroituihin palveluihimme.

Mikäli ohjelmistosi tarjoaa integraation palveluihimme, voit ottaa palvelun käyttöön suoraan ohjelmistosta.

Automatisoidun saatavienhallinnan palvelun, Maventa Reskontravahdin voit ottaa käyttöön myös Maventa-tililtäsi.

Entä jos tarve perinnälle on jatkuva?

hyva-asiakaskokemus.jpg

 

taloushallinnon-ohjelmasta.jpg

Varaa aika asiantuntijallemme

Onko yrityksesi tarve perinnälle säännöllinen?

Mikäli yrityksenne laskuvolyymi on suuri ja sen johdosta tarve jatkuvalle perinnälle on säännöllinen, suosittelemme varaamaan ajan asiantuntijallemme alla olevasta kalenterista. 

Asiantuntijan kanssa voitte keskustella perinnän ja koko saatavienhallinnan tarpeistanne ja asiantuntijamme neuvoo oikean ratkaisun valinnassa. 

Varaa aika

Enemmän kuin laskurahoitus

Vismalta löydät joustavat  laskurahoituksen ratkaisut, joiden tueksi on helppo liittää esimerkiksi maksuvalvonta ja perintä.

Lue lisää

Perintäaiheiset artikkelit Visman blogista:

blogi tilitoimistoille

Tilitoimisto, näin viestit vaikeasta aiheesta asiakkaillesi

Saatavienhallinta ei ole helpoin aihe ottaa puheeksi asiakkaan kanssa – varsinkaan perintä. Vaikeiden keskusteluiden tukena toimivat faktapohjainen tieto ja hyvät viestinnän työkalut. Avainasemassa on avoin keskustelu, rinnalla kulkeminen ja tuen osoittaminen niissä kohdissa, kun vaikea keskustelu jännittää.

ilahduta-perintäkirjeellä-artikkelikuva

Ilahduta asiakastasi perintäkirjeellä

Perintäkirje usein vihastuttaa mutta se voi myös ihastuttaa. Perintä voi tuntua vastaanottajalleen häpeäpaaluun joutumiselta, mutta näin ei tarvitse olla. Perintä voi olla yhteistyötä, auttamista ja taloudellisen vakauden tukemista. Perintäkirje voi olla hyvän asiakaspalvelun työkalu. Perintätilanteen ei tarvitse olla katastrofi vaan inhimillinen kohtaaminen. Perintäkirje voi toimia siinä työkaluna.

Talouden näkymät sumenevat, luottotietolaki selkeytyy

Kulunut vuosi 2022 on ollut poikkeuksellinen talousrintamalla. Talouteen on kehittynyt myrkyllinen tilanne, jossa geopoliittinen kriisi kohtaa kiristyvän talouspolitiikan. Kriisi on aiheuttanut myös ennalta-arvaamattomia uhkia esim. raaka-aine- ja energiasektoreihin, mikä on lisännyt inflaatiota. Samalla yritysten ja kuluttajien maksuvaikeudet ja luottohäiriöt uhkaavat lisääntyä.

Perintäoppaat

Perinnän pikaopas

Perinnän pikaopas

Tämä perintäopas on kirjoitettu kaikille yrityksille, jotka myyvät laskulla asiakkailleen. Erityistä hyötyä oppaasta on pk-yritykselle tai yrittäjälle, jolle perintä ei ole vielä tullut tutuksi.

Lataa opas

Tehokkaan yritysperinnän suunnittelu

Tehokkaan yritysperinnän suunnittelu

Tehokkaalla perinnällä varmistat hyvän tuloksen yrityksellesi. Tästä oppaasta saat apua B2B perintäprosessin selkeämpään hahmottamiseen ja onnistuneeseen toteuttamiseen.

Lataa opas

Reklamaatio-opas

Viisi toimintaohjetta, jos asiakkaasi reklamoi

Liiketoiminnassa tulee ennemmin tai myöhemmin vastaan tilanne, jossa asiakas reklamoi. Tästä oppaasta saat lakimiehemme vinkit reklamaatioiden ennaltaehkäisyyn ja käsittelyyn.

Lataa opas

automatisoi-saatavienhallinta.jpg

Mikset automatisoisi saatavienhallintaa?

Reskontravahti-palvelu vapauttaa aikaasi huolehtien saatavienhallinnasta puolestasi. Älä siis enää murehdi maksuvalvonnasta tai perinnästä vaan anna automaation hoitaa ne.

saatavienhallintatutkimus.jpg

Saatavienhallinta 2022 -tutkimus

Visman Saatavienhallinta 2022 -tutkimuksessa selvitettiin suomalaisyritysten käytäntöjä saatavienhallintaan – maksuvalvontaan ja perintään liittyen.

hallitse-luottoriskeja.jpg

Miten hallita luottoriskejä automaatiolla?

Tutustu oppaaseemme, jossa kerrotaan muun muassa 8 tapaa hallita luottoriskit sekä keskustellaan perinnän roolista yhteiskunnassa.

Tarvitsetko apua perintään?

Ota rohkeasti yhteyttä, asiantuntijamme kertovat mielellään sinulle lisää perintään liittyvistä palveluistamme!

Räätälöimme tarvittaessa yhdessä kanssasi tarpeitasi vastaavan palvelukokonaisuuden, jossa yhdistyvät sähköisten palveluiden hyödyt ja asiantuntijoidemme osaaminen.

 

Yhteydenotto perintä

 

Huom! Mikäli sait meiltä laskun tai perintäkirjeen, olethan yhteydessä puhelimitse 02 4808 8000 tai lomakkeella osoitteessa maksuhelposti.fi.

Laskuihin tai maksamiseen liittyvät yhteydenotot eivät välity eteenpäin tämän lomakkeen kautta.