Lataa opas laskutusprosessin tehostamisesta

Lataa opas täyttämällä oheinen lomake. Opas on täysin maksuton eikä sen lataaminen sido sinua mihinkään.

7 askelta laskutusprosessin tehostamiseen

Kun laskutusprosessi toimii saumattomasti ja suoraviivaisesti, asiakkaiden maksuajat lyhenevät, kassavirta nopeutuu ja luottotappioiden riskin pienenee.

Myyntilaskutuksen tehokkuus on sitä tärkeämpää, mitä enemmän laskuja yrityksellä on seurattavanaan ja mitä suuremmista laskuista on kysymys

Liian monessa yrityksessä laskutus pyörii vielä ajatuksella “näin meillä on aina toimittu”, eikä prosessin kehittämisestä ole edes keskusteltu. Samaan aikaan kilpailijat hiovat kovaa vauhtia omia prosessejaan ja kurovat etumatkaa hitaammin reagoiviin toimijoihin.

Oppaamme tarjoaa 7 askelta, joilla yrityksesi myyntilaskutuksen perusasiat saadaan kuntoon ja laskutusprosessi tehokkaammaksi.

OPPAASSA VASTAAMME MM. NÄIHIN KYSYMYKSIIN:

  • Mitä hyötyä tehokkaasta laskutusprosessista on?
  • Mitkä ovat yleisimmät syyt laskutusprosessin tehottomuudelle?
  • Miten yritys voi tehostaa laskutusprosessiaan?

Lataa opas täyttämällä oheinen lomake. Opas on täysin maksuton eikä sen lataaminen sido sinua mihinkään.

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.