Kokonaisvaltainen laskutuspalvelu suoraan LikeIt -ohjelmistostasi

LikeIt Solutionsin ja Visman yhteistyö mahdollistaa organisaatiosi koko laskutuksen elinkaaren ulkoistamisen. Palvelun voit ottaa käyttöön helposti suoraan LikeIt -ohjelmiston sisällä.

 Palvelun käyttöönotto kannattaa, sillä tehokas laskutus vapauttaa resursseja, nopeuttaa saatavien kotiutumista ja pienentää luottotappioriskiä. Mahdollisten perintätoimien osalta Visma keskittyy hyvään velalliskokemukseen, jotta tilapäiset maksuvaikeudet eivät heikennä muuten hyvin sujuvaa asiakassuhdetta.

Ota yhteyttä

 

Miksi LikeIt Solutionsin yhteyteen kannattaa ottaa laskutuspalvelu?

Nopea käyttöönotto

Laskutuspalvelun käyttöönotto LikeIt Solutionsin yhteyteen on nopeaa ja helppoa. Visman järjestelmäasiantuntija yhdessä LikeIt kanssa hoitaa käyttöönoton, eikä asiakkaan tarvitse käyttää siihen aikaa.

Resurssien säästö

Laskutuspalvelu vähentää yritykseltä saatavienhallintaan kuluvaa aikaa. Laskutuspalvelu hoitaa yrityksen laskujen lähetyksen, maksuvalvonnan ja perinnän.

Tehokas prosessi

Yrityksen laskutus ja maksuvalvonta toimii myös lomien aikana. Laskujen maksuajat lyhenevät ja luottotappiot vähenevät.

Räätälöitävyys

Laskutus- ja maksuvalvontaprosessi on räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Yksinkertainen hinnoittelu

Palvelussa ei ole lainkaan kiinteitä ylläpito- tai avauskustannuksia – maksat vain lähetettyjen laskujen määrän mukaisesti. Laskujen lähetysmaksut laskutetaan jälkikäteen todellisen käytön mukaan.

Asiakastarina: Aurajoki Oy

 

”Vertailimme muutamaa alan toimijaa ja päädyimme ottamaan Visma PPG:n kumppaniksemme yhteistyön joustavuuden sekä heidän tekemänsä perusteellisen tarpeiden kartoituksen vuoksi.

Mielikuvamme Visma PPG:stä ei ole muuttunut – yritys ja palvelu ovat juuri sitä mitä meidän annettiin ymmärtää!”

Aurajoki Oy:n talouspäällikkö Kirsi Virtanen

Asiakastarina: Maalarimestarien Oy

 

“Laskutuspalvelu saatiin käyttöön nopeasti ja se toimi hyvin, eikä tekniikka tuottanut ongelmia.

Pienestä on kiinni tuo rahankierto. Muut hyödyt olivatkin melko hyvin tiedossa, mutta sitä ei itse huomaa, mitä se oikeasti taloudellisesti tarkoittaa, että raha tulee viikon tai pari nopeammin."

- Maalarimestarien toimitusjohtaja Clas Weckström

Lue lisää laskutuspalvelusta maksuttomista asiantuntijamateriaaleista:

Käyttöönoton pikaopas

Laskutuspalvelu hoitaa yrityksen laskujen lähetyksen ja maksuvalvonnan. Sen saa otettua käyttöön helposti suoraan yrityksen taloushallinnon ohjelmasta.

Rahankierron nopeuttaminen

Rahankierto vaikuttaa yrityksen toimintaan merkittävästi. Nopea ja ennustettava rahankierto takaa yrityksen maksuvalmiuden ja auttaa suunnittelemaan toimintaa.

Tehokas laskutusprosessi

Tämä laskutusprosessin opas on kirjoitettu kaikille yrityksille, jotka myyvät laskulla asiakkailleen. Erityistä hyötyä oppaasta on pk-yritykselle tai yrittäjälle, jolle tehokas laskutusprosessi ei ole vielä tullut tutuksi.

Soita myyjälle:

Kysy asiantuntijaltamme lisää Visma laskutuspalvelusta.

Miika Varjonen

Myyntijohtaja

Puhelinnumero: 050 365 4996

Ota yhteyttä:

Voit kysyä asiantuntijoiltamme lisää tai pyytää tarjousta Visma laskutuspalvelusta. Jätä yhteystietosi ja viesti, niin otamme sinuun pian yhteyttä.
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi