Kaikki mitä laskutusohjelmalta tarvitset

PPG Manager on heti käyttövalmis laskutusohjelma, eikä se sisällä käyttöönottokustannuksia. Palvelu toimii luotettavana kumppaninasi aina laskun lähetyksestä maksun kotiuttamiseen saakka. Maksujasi valvotaan tarkasti ja ne tilitetään sinulle päivittäin. Näin yrityksellesi jää entistä enemmän aikaa keskittyä ydinosaamiseensa.

Miten PPG Manager helpottaa työtäsi?

Resurssien säästö laskutusohjelmalla

Laskutusohjelma vapauttaa resursseja

Laskujen lähettäminen, suoritusten valvonta, maksuhuomautukset, maksusuunnitelmien sopiminen ja valvominen sekä reskontran valvontaan liittyvät arkirutiinit poistuvat. Tilitykset toimitetaan ajantasaisesti ja mahdolliset väärät viitesuoritukset selvitetään asiakkaan puolesta.
Resurssien säästö laskutusohjelmalla

Kustannukset pienenevät

PPG Manageriin integroitu laskutuspalvelu automatisoi laskutusrutiinisi, kuten laskujen lähetyksen, suoritusten valvonnan, huomautuskirjeet ja perinnän - kaiken ilman lisäkustannuksia. Nykyiset postikulut sekä kirje- ja lomakekustannukset poistuvat.
Rahankierto nopeutuu

Rahankierto nopeutuu

Laskujen lähettämisen lisäksi valvomme suoritukset asiakkaamme puolesta ja tilanteissa, joissa laskua ei makseta, lähetämme yrityksen puolesta myös maksuhuomautuskirjeet.
Luottotappiot pienenevät

Luottotappiot pienenevät

Tehokkaalla saatavienvalvonnalla ja nopeilla toimenpiteillä saatavat kotiutuvat varmemmin. Tehokas maksuhuomautus ja sitä seuraava perintä johtavat parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Kokonaisratkaisu laskutukseen ja ostoreskontraan

Automatisoitu laskutus sekä ostolaskujen sähköinen käsittely ja kierrätys ovat nyt realistisia vaihtoehtoja kaikenkokoisille yrityksille. PPG Manager ostoreskontra- ja laskutusohjelma on heti käyttövalmis, eikä sisällä käyttöönottokustannuksia. Järjestelmä toimii luotettavana kumppanina kaikessa yrityksesi rahaliikenteessä.

Laskutuspalvelu

PPG Manager on enemmän kuin perinteinen laskutusohjelma. Se on kokonaisvaltainen laskutuspalvelu. Yrityksesi tehtäväksi jää vain syöttää laskun tiedot – laskutuspalvelumme hoitaa kaiken muun: laskutuksen, maksuvalvonnan ja tarvittaessa myös perinnän.

Vastaanota ostolaskut sähköisesti

PPG Manager siirtää kerralla yrityksesi paperittoman toimiston aikakauteen. Ennen yrityksesi henkilöstö kierrätti paperilaskuja pöydästä toiseen, mikä teetti huomaamatta ylimääräistä työtä. Nyt ostolaskut saapuvat sähköisenä suoraan järjestelmään ja käyttöoikeuden saavat henkilöt voivat tarkastella ostolaskujen tietoja kätevästi ja samanaikaisesti.

Hyväksy ja maksa laskut suoraan palvelussamme

Saapuneiden laskujen tarkastaminen ja hyväksyminen sujuu selainpohjaisella ohjelmallamme helposti. PPG Manager on integroitu pankkien järjestelmiin, joten voit suorittaa maksut ilman erillistä kirjautumista verkkopankkiin. Ostoreskontra- ja laskutuspalvelumme mahdollistaakin joustavan työskentelyn paikasta riippumatta.

Tarkkaile laskurekisteriä ja -raportointia sujuvasti

Yrityksen laskurekisteri pysyy järjestelmässämme ajantasaisena ja tarkastelet sitä helposti internet-yhteyden välityksellä. Näin operatiivinen raportointi on entistä sujuvampaa ja selkeämpää. Laskut talletetaan turvalliseen pilvipalveluun, joten resursseja säästyy perinteiseen arkistointiin verrattuna sekä säilytyksessä että hakemisessa.

Paperilaskut skannataan puolestasi järjestelmään

PPG Manager minimoi paperilaskujen määrän. Jos osa ostolaskuistasi kuitenkin saapuu vielä paperisina, skannataan ne järjestelmäämme. Näin voit käsitellä niitä aivan samalla tavalla kuin sähköisiäkin laskuja. Sähköisten laskujen suosiminen yhdistettynä paperilaskujen skannaukseen vähentää huomattavasti työlästä tietojen syöttämistä.

Käyttöönotto

PPG Managerin käyttöönotto on vaivatonta ja nopeaa. Voit avata laskutuspalvelun käyttöösi täyttämällä yksinkertaisen verkkolomakkeen, jota varten tarvitset vain y-tunnuksen ja pankkitilin.

Hyväksyttyäsi palvelusopimuksen lähetämme automaattisesti tilausvahvistuksen ja käyttäjätunnuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Avaa tunnukset

Asiakkaitamme

"Etsin pitkään yritykseni käyttöön sopivaa laskutusohjelmaa, joka toimii hyvin Mac-ympäristössä. PPG Managerin tarjoaman selainpohjaisen laskutusohjelman avulla laskujen lähettäminen ei ole kiinni koneesta tai käyttöjärjestelmästä, vaan saan luotua ja lähetettyä laskut miltä tahansa koneelta ja tarvittaessa jopa puhelimella. Laskujen automatisoitu postitus, maksujen seuranta ja maksumuistutusten lähettäminen säästää todella paljon aikaa ja vaivaa yksinyrittäjän arjesta."

- Esa Piiroinen, Studio Eminent

PPG Manager referenssi Studio Eminent
PPG referenssilogot 1PPG referenssilogot 2

Ota yhteyttä

Oletko kiinnostunut PPG Managerista tai haluatko muuten ottaa meihin yhteyttä? Alla olevan lomakkeen lisäksi voit olla meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Yhteystietomme löydät täältä.