Laskutuspalvelu mitä, miksi, miten?

Tehosta yrityksesi saatavien kiertoa vaihtamatta nykyistä taloushallinnon ohjelmistoa.

Lataa hinnasto
Visma laskutuspalvelu

Kokonaisvaltainen laskutuspalvelu

Laskutus- ja maksuvalvontapalveluidemme avulla voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Tehokas laskutus vapauttaa resursseja, nopeuttaa saatavien kotiutumista ja pienentää luottotappioriskiä. Voit ottaa laskutus- ja maksuvalvontapalvelumme käyttöösi lähes mihin taloushallinnon järjestelmään tahansa.
Parempi tuottavuus

Parempi tuottavuus

Me automatisoimme laskutusrutiinisi, kuten laskujen lähetyksen, suoritusten valvonnan, huomautuskirjeet ja perinnän. Samalla voit itse keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi.
Saatavien kierto

Nopeampi saatavien kierto

Laskutus on onnistunut vasta, kun saatavat ovat tililläsi. Laskujen lähettämisen lisäksi valvomme, että lasku tulee maksetuksi. Tilanteissa, joissa laskua ei makseta, lähetämme myös maksuhuomautukset puolestasi.
Luottotappioiden minimointi

Luottotappioiden minimointi

Vähemmän luottotappiota
Ystävällisellä, mutta tehokkaalla saatavien valvonnalla ja nopeilla toimenpiteillä saatavat kotiutuvat varmemmin. Selkeä ja ammattimaisesti hoidettu laskutus on osa hyvää asiakaspalvelua.

Mitä laskutuksen ulkoistaminen käytännössä tarkoittaa?

Laskutus on kokonaisuus, jonka kaikkia tekijöitä ei välttämättä edes tule ajatelleeksi. Laskut tulee lähettää oikeaan paikkaan ja oikein kohdistetusti, maksuja tulee valvoa ja maksujen hoitamisesta tulee tarvittaessa muistuttaa ja huomauttaa. Joskus saatavia joudutaan myös perimään. Kaikki nämä vaiheet vaativat sekä aikaa, että ammattitaitoa.

Laskutuksen ulkoistaminen tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että laskutukseen, maksuvalvontaan ja perintään liittyvät tehtävät - tai osa niistä - annetaan näiden asioiden ammattilaisten hoidettavaksi.

Asiantuntevan perintäyhtiön välityksellä lähetetyillä laskuilla on todistettavasti enemmän painoarvoa. Lisäksi maksumuistutukset lähtevät aina ajallaan ja perintätoimenpiteistä vastaavat asiaan perehtyneet asiantuntijat.

Me yhdistämme henkilökohtaisen asiantuntijapalvelun ja luotonhallinnan sähköiset työkalut asiakkaamme parhaaksi. Asioistasi ei siis vastaa kasvoton tietokoneohjelma, vaan meille hyvä palvelu on kunnia-asia - sekä asiakkaidemme että velallisten kohdalla.

Laskutusprosessi

Miten laskutuspalvelu helpottaa työtäsi?

Resursseja vapautuu

Laskutuspalvelu vapauttaa resursseja

Laskujen lähettäminen, suoritusten valvonta, maksuhuomautukset, maksusuunnitelmien sopiminen ja valvominen sekä reskontranvalvontaan liittyvät arkirutiinit poistuvat.Tilitykset toimitetaan ajantasaisesti ja mahdolliset väärät viitesuoritukset selvitetään asiakkaan puolesta.
KUSTANNUKSET PIENENEVÄT

Kustannukset pienenevät

Laskutuspalvelu automatisoi laskutusrutiinisi, kuten laskujen lähetyksen, suoritusten valvonnan, huomautuskirjeet ja perinnän - kaiken ilman lisäkustannuksia. Nykyiset postikulut sekä kirje- ja lomakekustannukset poistuvat.
RAHANKIERTO NOPEUTUU

Rahankierto nopeutuu

Laskujen lähettämisen lisäksi valvomme suoritukset asiakkaamme puolesta ja tilanteissa, joissa laskua ei makseta, lähetämme yrityksen puolesta myös maksuhuomautuskirjeet.
LUOTTOTAPPIOT PIENENEVÄT

Luottotappiot pienenevät

Tehokkaalla saatavienvalvonnalla ja nopeilla toimenpiteillä saatavat kotiutuvat varmemmin. Tehokas maksuhuomautus ja sitä seuraava perintä johtavat parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Laskutuspalvelu suoraan taloushallinnon ohjelmastasi

Tarjoamme laskutuspalvelullemme laajat integraatiomahdollisuudet eri taloushallinto-ohjelmistoihin ja toiminnanohjausjärjestelmiin. Kysy meiltä lisää integraatioistamme!
Laskutuspalvelun voit ottaa käyttöön mm. näissä ohjelmistoissa:
 • Visma Severa
 • Visma Fivaldi
 • Visma L7
 • Visma Netvisor
 • Visma Nova
 • Visma Passeli
 • Procountor
 • Microsoft Dynamics NAV
 • Lemonsoft
 • Xpaja
 • Tekso
 • AutoFutur
 • Pupesoft
 • KoneFutur
 • Profix
 • Sahti
 • Oscar Tisma
 • Ecom

Laskutuspalveluasiakkaitamme:

Laskutusoppaat

Opas laskutuksen ulkoistamisesta

Laskujen lähetyksen ja maksuvalvonnan ulkoistamisen kautta voi saavuttaa lukuisia hyötyjä, jotka auttavat yritystä menestymään.

Rahankierron nopeuttaminen

Rahankierto vaikuttaa yrityksen toimintaan merkittävästi. Nopea ja ennustettava rahankierto takaa yrityksen maksuvalmiuden ja auttaa suunnittelemaan toimintaa.

Tehokas laskutusprosessi

Tämä laskutusprosessin opas on kirjoitettu kaikille yrityksille, jotka myyvät laskulla asiakkailleen. Erityistä hyötyä oppaasta on pk-yritykselle tai yrittäjälle, jolle tehokas laskutusprosessi ei ole vielä tullut tutuksi.

Laskutusaiheiset artikkelit Visman blogista:

 

Tarvitsetko tehokkaammin toimivan laskutusprosessin?

Ota rohkeasti yhteyttä, asiantuntijamme kertovat mielellään sinulle lisää! Räätälöimme tarvittaessa yhdessä kanssasi tarpeitasi vastaavan palvelukokonaisuuden, jossa yhdistyvät sähköisten palveluiden hyödyt ja asiantuntijoidemme osaaminen.

 

Yhteydenotto perintä

Ota yhteyttä:

Voit kysyä asiantuntijoiltamme lisää tai pyytää tarjousta Visma laskutuspalvelusta. Jätä yhteystietosi ja viesti, niin otamme sinuun pian yhteyttä.
Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tunnistamalla kiinnostuksen kohteeni tässä kuvatulla tavalla ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostun siihen, että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.