Laskutuspalvelu mitä, miksi, miten?

Tehosta yrityksesi saatavien kiertoa vaihtamatta nykyistä taloushallinnon ohjelmistoa.

Katso hinnasto

10-sekuntia.jpg

Mihin käyttäisit 10 sekuntia?

Reskontravahti vapauttaa aikaasi huolehtien saatavienhallinnasta puolestasi. Älä siis enää murehdi maksuvalvonnasta tai perinnästä vaan anna automaation hoitaa ne.

laskurahoitus-visma.jpg

Enemmän kuin laskurahoitus

Vismalta löydät joustavat  laskurahoituksen ratkaisut, joiden tueksi on helppo liittää esimerkiksi maksuvalvonta ja perintä.

Lue lisää

Luo lasku, me hoidamme loput

Rahallisten säästöjen lisäksi poistat myös laskutuksen manuaalisesta käsittelystä johtuvat virheet ja viiveet.

Kokonaisvaltainen laskutuspalvelu

Laskutus- ja maksuvalvontapalveluidemme avulla voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Tehokas laskutus vapauttaa resursseja, nopeuttaa saatavien kotiutumista ja pienentää luottotappioriskiä. Voit ottaa laskutus- ja maksuvalvontapalvelumme käyttöösi lähes mihin taloushallinnon järjestelmään tahansa.
Parempi tuottavuus

Parempi tuottavuus

Me automatisoimme laskutusrutiinisi, kuten laskujen lähetyksen, suoritusten valvonnan, huomautuskirjeet ja perinnän. Samalla voit itse keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi.
Saatavien kierto

Nopeampi saatavien kierto

Laskutus on onnistunut vasta, kun saatavat ovat tililläsi. Laskujen lähettämisen lisäksi valvomme, että lasku tulee maksetuksi. Tilanteissa, joissa laskua ei makseta, lähetämme myös maksuhuomautukset puolestasi.
Luottotappioiden minimointi

Luottotappioiden minimointi

Vähemmän luottotappiota
Ystävällisellä, mutta tehokkaalla saatavien valvonnalla ja nopeilla toimenpiteillä saatavat kotiutuvat varmemmin. Selkeä ja ammattimaisesti hoidettu laskutus on osa hyvää asiakaspalvelua.

Mitä laskutuksen ulkoistaminen käytännössä tarkoittaa?

Laskutus on kokonaisuus, jonka kaikkia tekijöitä ei välttämättä edes tule ajatelleeksi. Laskut tulee lähettää oikeaan paikkaan ja oikein kohdistetusti, maksuja tulee valvoa ja maksujen hoitamisesta tulee tarvittaessa muistuttaa ja huomauttaa. Joskus saatavia joudutaan myös perimään. Kaikki nämä vaiheet vaativat sekä aikaa, että ammattitaitoa.

Laskutuksen ulkoistaminen tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että laskutukseen, maksuvalvontaan ja perintään liittyvät tehtävät - tai osa niistä - annetaan näiden asioiden ammattilaisten hoidettavaksi.

Asiantuntevan perintäyhtiön välityksellä lähetetyillä laskuilla on todistettavasti enemmän painoarvoa. Lisäksi maksumuistutukset lähtevät aina ajallaan ja perintätoimenpiteistä vastaavat asiaan perehtyneet asiantuntijat.

Me yhdistämme henkilökohtaisen asiantuntijapalvelun ja luotonhallinnan sähköiset työkalut asiakkaamme parhaaksi. Asioistasi ei siis vastaa kasvoton tietokoneohjelma, vaan meille hyvä palvelu on kunnia-asia - sekä asiakkaidemme että velallisten kohdalla.

Laskutusprosessi

Miten laskutuspalvelu helpottaa työtäsi?

Laskutuspalvelu suoraan taloushallinnon ohjelmastasi

Tarjoamme laskutuspalvelullemme laajat integraatiomahdollisuudet eri taloushallinto-ohjelmistoihin ja toiminnanohjausjärjestelmiin. Kysy meiltä lisää integraatioistamme!
Laskutuspalvelun voit ottaa käyttöön mm. näissä ohjelmistoissa:
 • Visma Severa
 • Visma Fivaldi
 • Visma L7
 • Visma Netvisor
 • Visma Nova
 • Visma Passeli
 • Procountor
 • Microsoft Dynamics NAV
 • Lemonsoft
 • Xpaja
 • Tekso
 • AutoFutur
 • Pupesoft
 • KoneFutur
 • Profix
 • Sahti
 • Oscar Tisma
 • Ecom

Laskutusoppaat

Opas laskutuksen ulkoistamisesta

Laskujen lähetyksen ja maksuvalvonnan ulkoistamisen kautta voi saavuttaa lukuisia hyötyjä, jotka auttavat yritystä menestymään.

Lataa opas

Rahankierron nopeuttaminen

Rahankierto vaikuttaa yrityksen toimintaan merkittävästi. Nopea ja ennustettava rahankierto takaa yrityksen maksuvalmiuden ja auttaa suunnittelemaan toimintaa.

Lataa opas

Tehokas laskutusprosessi

Tämä laskutusprosessin opas on kirjoitettu kaikille yrityksille, jotka myyvät laskulla asiakkailleen. Erityistä hyötyä oppaasta on pk-yritykselle tai yrittäjälle, jolle tehokas laskutusprosessi ei ole vielä tullut tutuksi.

Lataa opas

Laskutusaiheiset artikkelit Visman blogista:

Rahoitusta juuri silloin kun tarvitset

Rahaa joustavasti tarpeen mukaan edullisilla ja joustavilla kuluilla? Laskurahoitus on kasvattanut suosiotaan Suomessa perinteisempien rahoitusmallien, kuten pankkilainan, rinnalla. Digitaalisuus on tuonut laskurahoitukseen aivan uudenlaista joustavuutta.

Miksi laskurahoitus on Suomessa suositumpaa kuin missään muualla?

Kaikki liiketoiminta perustuu siihen, että asiakkaat maksavat yrityksen toimittamista tavaroista tai palveluista saamansa laskut. Joskus rahaa tarvitaan kuitenkin heti eikä vasta eräpäivänä. Laskurahoitus on tällaisissa tilanteissa mainio keino rahoittaa toimintaa ja tasapainottaa kassavirtaa.

Tarvitsetko tehokkaammin toimivan laskutusprosessin?

Ota rohkeasti yhteyttä, asiantuntijamme kertovat mielellään sinulle lisää! Räätälöimme tarvittaessa yhdessä kanssasi tarpeitasi vastaavan palvelukokonaisuuden, jossa yhdistyvät sähköisten palveluiden hyödyt ja asiantuntijoidemme osaaminen.

 

Yhteydenotto perintä

Ota yhteyttä:

Voit kysyä asiantuntijoiltamme lisää tai pyytää tarjousta Visma laskutuspalvelusta. Jätä yhteystietosi ja viesti, niin otamme sinuun pian yhteyttä.