Liitä laskurahoitus tukemaan yrityksesi taloushallintoa

Laskurahoitus on luonteva ja halutessasi huomaamaton osa taloushallintoa. Laskurahoitus toimii tukena muun muassa tilanteissa, joissa maksuajat ovat pitkiä tai kausivaihtelut kaipaavat tasoittamista. Visman verkoston avulla voimme tarjota juuri sinun yrityksellesi sopivaa laskurahoitusratkaisua – anna meidän auttaa sinua.

Miksi laskurahoitus Vismalta?

Jätä tarjouspyyntö ❯

Miksi laskurahoitus Vismalta?

Räätälöidyt ratkaisut

Haluat sitten rahoittaa kaikki laskusi tai valita, mitkä laskut rahoitetaan, löytyy verkostostamme juuri sinun yrityksellesi sopiva ratkaisu. Anna asiantuntijoidemme auttaa!

Jätä yhteydenottopyyntö

 

 

 

Läpinäkyvä hinnoittelu

Laskurahoitukseen ei sisälly vuosi- tai kuukausikuluja, limiittimaksuja eikä muitakaan piilokustannuksia. Maksat vain palvelun käytön mukaisesti.

Kysy tarjous rahoituksesta

 

 

 

 

Kattavat palvelut

Kaipaatko rahoituksen lisäksi maksuvalvonnan ja perinnän palveluita? Tai ehkä haluat järkeistää koko taloushallinnon prosessia. Vismalta löydät kattavat ohjelmistoratkaisut.

Kysy lisää ratkaisuista

 

 

 

 

Tunnettu ja luotettu kumppani

Visma on tunnettu monipuolisista taloushallinnon ratkaisusta ja luotetun ja vakaan kumppanin kautta myös laskurahoitus hoituu sujuvasti.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

 

 

 

 

Miten laskurahoitus hinnoitellaan?

Tarjoamme verkostomme kautta erilaisia laskurahoituksen ratkaisuja, joissa hinnoittelu on asiakaskohtainen. Yhteistä kaikille ratkaisuille on läpinäkyvä ja reilu hinnoittelu – on tärkeää, että asiakkaana aidosti tiedät, mitkä rahoituksen kulut ovat ja toisaalta, miten voit niihin vaikuttaa. Emme usko piilokuluihin.

Pyydä räätälöity tarjous

 

Miksi rahoituskumppani laskutuksen tueksi?

miksi-1.jpg

Rahat heti käytössäsi 

Myyntisaamisten rahoittaminen on joustava keino parantaa yrityksesi maksuvalmiutta. Valitsemastasi rahoitusratkaisusta riippuen saat rahat tilillesi automaattisesti laskun lähettämisen jälkeen tai voit itse valita, minkä verran rahaa haluat nostaa myyntisaamisia vastaan.

miksi-2.jpg

Kassan kierron nopeuttaminen

Ovatko yrityksesi toimialalla pitkät maksuajat normaalitilanne? Laskurahoituksen käyttäminen tuo helpotusta yrityksen omien laskuvelvoitteiden hoitamiseen, eikä myyntisaamisten kotiutumista tarvitse enää odottaa.

miksi-3.jpg

Kausivaihteluiden tasoittaminen

Laskurahoitusta hyödyntävät myös useat yritykset, joiden liiketoiminta on sesonkiluontoista ja, jotka kaipaavat parempaa ennustettavuutta kassaan. Joustavat ratkaisumme mahdollistavat myös sen, että nostat rahoitusta vain halutessasi, esimerkiksi sesonkien aikana.

miksi-4.jpg

Resurssien säästö taloushallinnossa

Laskurahoitukseen voit helposti liittää myös maksuvalvonnan sekä maksuhuomautukset ja perinnän. Näin säästyt manuaalisilta maksuvalvonnan toimenpiteiltä ja voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.

 

mita-laskurahoitus-tarkoittaa.jpg

Heräsikö kysymyksiä laskurahoituksesta?

Tarjoamamme laskurahoitusratkaisut ovat nopeita, helppokäyttöisiä ja joustavia. Olemme pyrkineet kokoamaan sivuillemme keskeiset asiat laskurahoitukseen liittyen ja lisäksi olemme vastanneet kootusti usein kysyttyihin kysymyksiin, jotta päätöksentekosi olisi mahdollisimman helppoa. 

Mikäli et löydä valmista vastausta kysymykseesi, asiantuntijamme ovat apunasi – jätä vain kysymyksesi yhteydenottolomakkeen kautta!

Katso usein kysytyt kysymykset

Jätä yhteydenottopyyntö ❯

Tutustu saatavienhallinta-aiheisiin blogeihimme

blogi tilitoimistoille

Tilitoimisto, näin viestit vaikeasta aiheesta asiakkaillesi

Saatavienhallinta ei ole helpoin aihe ottaa puheeksi asiakkaan kanssa – varsinkaan perintä. Vaikeiden keskusteluiden tukena toimivat faktapohjainen tieto ja hyvät viestinnän työkalut. Avainasemassa on avoin keskustelu, rinnalla kulkeminen ja tuen osoittaminen niissä kohdissa, kun vaikea keskustelu jännittää.

ilahduta-perintäkirjeellä-artikkelikuva

Ilahduta asiakastasi perintäkirjeellä

Perintäkirje usein vihastuttaa mutta se voi myös ihastuttaa. Perintä voi tuntua vastaanottajalleen häpeäpaaluun joutumiselta, mutta näin ei tarvitse olla. Perintä voi olla yhteistyötä, auttamista ja taloudellisen vakauden tukemista. Perintäkirje voi olla hyvän asiakaspalvelun työkalu. Perintätilanteen ei tarvitse olla katastrofi vaan inhimillinen kohtaaminen. Perintäkirje voi toimia siinä työkaluna.

Talouden näkymät sumenevat, luottotietolaki selkeytyy

Kulunut vuosi 2022 on ollut poikkeuksellinen talousrintamalla. Talouteen on kehittynyt myrkyllinen tilanne, jossa geopoliittinen kriisi kohtaa kiristyvän talouspolitiikan. Kriisi on aiheuttanut myös ennalta-arvaamattomia uhkia esim. raaka-aine- ja energiasektoreihin, mikä on lisännyt inflaatiota. Samalla yritysten ja kuluttajien maksuvaikeudet ja luottohäiriöt uhkaavat lisääntyä.