Kokemuksia laskurahoituksesta – asiakkaamme kertovat

Laskurahoitus on tuonut saatavienhallinnan automaation rinnalla helpotusta niin päivittäiseen taloushallintoon kuin kasvun rahoittamiseenkin. Tutustu asiakastarinoihimme ja ota selvää, miten asiakkaamme ovat kokeneet laskurahoituspalveluidemme käytön. 

Takaisin etusivulle

 

laskurahoitus-referenssi-Pilke.jpg

Pilke Päiväkodit Oy

Pilke päiväkodit halusi kehittää nykyistä saatavienhallinnan prosessia valitsemalla Visma Financial Oy:n kumppanikseen. Visman automatisoitu maksumuistutus ja kokonaisvaltainen saatavienhallinta ratkaisi Pilkkeen haasteet ja poisti turhat manuaaliset toimenpiteet taloushallinnosta.

Lue lisää

laskurahoitus-referenssi-Tippavaara.jpg

Tippavaaran Maatalouspalvelu Oy

Tippavaaran Maatalouspalvelu haki kustannustehokasta ratkaisua myyntisaatavien kotiuttamiseen sekä maksuviiveisiin varautumiseen. Samalla löytyi aivan uudenlainen Visma FLEX -laskurahoituspalvelu, jossa yritys maksaa vain käyttämästään luotosta.

Lue lisää

Laskurahoitus-aiheiset blogit

Rahoitusta juuri silloin kun tarvitset

Rahaa joustavasti tarpeen mukaan edullisilla ja joustavilla kuluilla? Laskurahoitus on kasvattanut suosiotaan Suomessa perinteisempien rahoitusmallien, kuten pankkilainan, rinnalla. Digitaalisuus on tuonut laskurahoitukseen aivan uudenlaista joustavuutta.

Miksi laskurahoitus on Suomessa suositumpaa kuin missään muualla?

Kaikki liiketoiminta perustuu siihen, että asiakkaat maksavat yrityksen toimittamista tavaroista tai palveluista saamansa laskut. Joskus rahaa tarvitaan kuitenkin heti eikä vasta eräpäivänä. Laskurahoitus on tällaisissa tilanteissa mainio keino rahoittaa toimintaa ja tasapainottaa kassavirtaa.