Tilitoimistoasiakkaidemme kokemuksia

Visman saatavienhallinnan avulla ovat monet yritykset ja tilitoimistot saaneet merkittäviä hyötyjä niin nopeutuneen rahankierron, pienentyneen luottotappioriskin kuin vapautuneiden resurssienkin muodossa.

Haluatko lisätietoja palvelusta tai kaipaatko opastusta käyttöönottoon?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme täällä.

Etusivulle

rantalainen-oy.jpg

Asiakastarina

Rantalainen – perinnän ulkoistaminen keräsi kehuja asiakkailta

Taloushallinnon ja palkkahallinnon palveluita tarjoava Rantalainen automatisoi perintäprosessinsa ja valitsi siihen kumppaniksi Visman perintäpalvelut. Automaation kautta resursseja vapautui manuaalityöstä, mutta mitä muita hyötyjä perinnän ulkoistamisella saavutettiin? Katso lisää videolta ja lue koko asiakastarina!

Katso video »

tonava.jpg

Asiakastarina

Tonava vapautti aikaa liiketoiminnan kasvattamiseen – tehokkaampaa palvelua ja parempaa asiakaspitoa

Netvisor Premium -tilitoimisto Tonava tarjoaa tilitoimisto- sekä asiantuntijapalveluita asiakkailleen, joista suuri osa on kasvuyhtiöitä. Kun asiakasmäärä ja laskuvolyymit alkoivat kasvaa, haluttiin saatavienhallintaan liittyviä toimintoja tehostaa. Miten Reskontravahdin käyttöönotto sujui ja mitä asiakaskokemukselle tapahtui sen jälkeen?

Lue lisää »

Kiinnostuitko asiakastarinoistamme?

Ulkoistamalla laskutusprosessin Vismalle, ovat asiakkaamme säästäneet laskutukseen liittyvissä kustannuksissa, vapauttaneet resursseja ydinliiketoimintaan ja ennen kaikkea nopeuttaneet rahankiertoa merkittävästi. Lue lisää asiakaskokemuksista täältä.

Katso kaikki asiakastarinat täältä »