Laajuus ja hyväksyminen

Tätä tietosuojaselostetta sovelletaan Visman kaikkiin liiketoimintaprosesseihin ja kaikkiin Visman sivustoihin, verkkotunnuksiin, mobiilisovelluksiin, pilvipalveluihin ja yhteisöihin sekä Visman tuotemerkkien alaisiin sivustoihin (Visman sivustot). Palvelukohtaiset lisäykset löytyvät palveluehdoista, tietojenkäsittelysopimuksista tai muista vastaavista palvelukohtaisista tiedoista.

Tietosuojaseloste tarjoaa tietoa Visman suorittamasta tietojen käsittelystä, kun Visma määrittää tietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot  (Visma on rekisterinpitäjä). Tietosuojaselosteessa kerrotaan myös Visman asiakkaidensa puolesta ja asiakkaiden antamien ohjeiden mukaan suorittamasta tietojen käsittelystä (asiakas on rekisterinpitäjä ja Visma on henkilötietojen käsittelijä).

Henkilötiedot ovat tietoja, joiden avulla henkilö voidaan tunnistaa, kuten esimerkiksi sähköpostiosoite, katuosoite tai puhelinnumero jne. Henkilötietojasi  on tarpeellista käsitellä silloin, kun palvelemme asiakkaitamme tai arvioimme mahdollisuuksiasi työnhakijana. Älä käytä Visman sivustoja tai palvelujamme, jos et hyväksy tietosuojaselosteen mukaisesti suorittamaamme henkilötietojen käsittelyä.