Skriv ut siden

Soveltamislaajuus ja hyväksyminen

Tätä yksityisyydensuojailmoitusta sovelletaan kaikkiin Visman liiketoimintaprosesseihin ja sivustoihin, toimialueisiin, mobiiliratkaisuihin, pilvipalveluihin, yhteisöihin, Visma-tuotemerkillä varustettuihin sivustoihin ja kolmannen osapuolen sosiaalisiin verkostoihin (esimerkiksi Facebook) (Visman sivustot). Pilvipalvelukohtaiset liitteet näkyvät kyseisen palvelun ehdoissa tai vastaavissa.

Tässä ilmoituksessa kerrotaan Visman tekemästä tietojen käsittelemisestä, kun Visma määrittää käsittelyn tarkoituksen ja keinot (Visma on rekisterinpitäjä) ja Asiakkaiden toimeksiannosta tehtävästä tietojenkäsittelystä heidän ohjeitaan noudattaen (Asiakas on rekisterinpitäjä ja Visma käsittelee niitä).

Henkilötiedot ovat tietoja, joiden perusteella henkilö voidaan tunnistaa, kuten osoite, sähköpostiosoite tai puhelinnumero. Meidän on käsiteltävä henkilötietojasi, jotta voimme palvella Asiakkaitamme. Antamalla meille henkilötietosi hyväksyt tämän yksityisyydensuojakäytännön menettelytavat ja ehdot. Jos et suostu tähän, älä käytä Visman sivustoja äläkä anna henkilötietojasi.