Studerandena

I Wilma hittar du lätt all studieinformation på ett och samma ställe, oberoende av var du själv befinner dig.

Till din hjälp varje dag

icon

Meddelanden

I Wilma håller du smidigt kontakt med lärarna och andra på skolan, både privat och i diskussionstrådar. Och du ser genast när skolan gör ett inlägg på den elektroniska anslagstavlan.

icon

Underlätta vardagen

Allt du behöver veta om dina studier finns till hands när du behöver det. I Wilma ser du bl.a. dagens schema, vilka uppgifter som ska göras, vilka vitsord du fått, och gör exempelvis självvärderingar sittandes i din favoritfåtölj.

icon

Planering och resultat

I Wilma finns alla verktyg för att planera studierna. Bläddra i studieguiden eller utbildningskalendern, välj kurser och anmäl dig till tenter. I Wilma finns alla prestationer, kursvisa sammanfattningar och tidigare vitsord bakom några klick.

Spara tid och slipp trassel

Sujuvaa päätöksentekoa icon

Bekymmerslöst

Du hittar smidigt allt du behöver – inga papper, guider eller infobrev att hålla reda på.

Moneen sopeutuva icon

Tid över till annat

Anmäl närvaro och frånvaro, ändra dina kontaktuppgifter, skriv in inlärning i arbete och anhåll om erkännande av kunnande – utan att posta ett enda papper eller köa på en endaste byrå.

icon

Mobilt

Våra trendiga mobilappar använder du behändigt med iOS, Android eller Windows. Du har alltid ett kompakt infopaket om skoldagen i din ficka.

Busenkelt och bekymmersfritt

icon

E-lösningar

Med de elektroniska ansökningsformulären sköter du enkelt alla slags ansökningar. Inget köande, och beslutet ser du i Wilma.

Integroitu kokonaisratkaisu icon

Frihet

Du är inte bunden till någon specifik plats eller dator för att hålla dig uppdaterad om vad som händer i dina studier. Wilma kan du använda var du än rör dig.

Yhteensopiva icon

Packat med information

Wilma underlättar dina studier varje dag med sina mångsidiga lösningar och sin mobila faktabank.

Beprövade lösningar

icon

Säkra fakta

Du vet alltid vad som gäller: Wilma ger info om vad, hur och när, så att du kan koncentrera dig på studierna och sköta saker när det passar dig bäst.

icon

Var du än är

Informationen är sorterad, organiserad och finns alltid till hands.

icon

Detta lovar vi

Snabb kommunikation och det viktigaste du behöver i skolan, alltid i din ficka.

Wilma

Wilma är en webbtjänst som innehåller all info som behövs i skolvardagen.  I Wilma hittar du allt du behöver. Du ser ditt schema och övriga uppgifter för dagen och kan kolla hemuppgifter och provvitsord. Oavsett var du befinner dig kan du tryggt välja kurser, anmäla dig till tenter, kommunicera med lärarna och läsa den elektroniska anslagstavlan. Med Wilma får du en smidigare studievardag!

Mera info