SaaS

SaaS-palvelu on helpoin tapa huolehtia ohjelmistojemme palvelinpalveluista. Wilman tuoteperhe siirtyy vuoteen 2021 mennessä kokonaan SaaS-palveluna tarjottavaksi.

Jätä tekniikka meidän huoleksemme

Kustannustehokasta ja helppoa

SaaS-palvelu on helpoin tapa huolehtia ohjelmistojemme palvelinpalveluista. SaaS-palvelussa sijoitetaan kunnan/oppilaitoksen kaikki Visma InSchool-ohjelmistojen palvelinosat palvelimellemme, ja kunnan tietohallinto ja opetustoimi voivat keskittyä perustehtäväänsä tietoteknisten yksityiskohtien miettimisen sijaan. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia palvelimen hankinnasta, palvelinlisensseistä, ylläpidosta eikä varmistusjärjestelmistä, ja hän pääsee käyttämään ohjelmia sieltä mistä hänen tarvitseekin: työpaikalta ja tarvittaessa vaikka kotoa käsin.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • SaaS-palvelun avulla saadaan yhteiseen Primukseen mukaan myös sellaiset kyläkoulut, joilla ei ole pääsyä kunnan hallintoverkkoon.
  • Riittää, että kouluilla on internetyhteys sekä Primus-ohjelma hankittuna.
  • Ohjelmien käyttö tapahtuu salatulla tietoliikenneyhteydellä, ja palvelimet on suojattu lisäksi palomuurilla, jolloin asiaton pääsy järjestelmiin on estetty.

Tutustu tarkemmin

Tuki paikallisesti asennetuille ohjelmistoillemme päättyy vuoden 2021 alussa, joten varaathan ajan ohjelmiston siirtämiseksi SaaS-palveluun mahdollisimman pian. Allaolevista linkeistä pääset vielä lukemaan lisätietoa sekä usein kysyttyjä kysymyksiä palvelustamme.

Nouseeko mieleen kysymyksiä SaaSista? Et ole ainut. Lue kysymyksiä ja vastauksia SaaS-palveluun liittyen:

SaaS: Usein kysytyt kysymykset

Lataa esite SaaS-palvelusta

Pilvipalvelu kouluhallinnossa - lataa lisätietoa

“Visman SaaS-palvelu paransi toimintavarmuutta, toi teknistä taustatukea ja selkeytti hinnoittelun“

-Lahden kaupunki

 Lue koko asiakastarina

Ongelmia Wilman kanssa?
Ota yhteyttä opetuksen järjestäjään (esim. oman oppilaitoksesi kansliaan). Kaikissa Wilmaan liittyvissä ongelmissa, myös tunnukseen ja kirjautumiseen liittyvissä, tulee ottaa yhteyttä oppilaitokseen.

Tukisivuiltamme löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin:
Wilma FAQ
Wilma-sovellus
Huoltajien ja opiskelijoiden Wilma-ohjeet

Haluatko kuulla lisää?

Voit pyytää tarjousta tai kysyä asiantuntijoiltamme lisää ohjelmistosta ja palveluistamme. Voit olla yhteydessä asiantuntijoihimme sähköpostitse tai täyttämällä viereisen lomakkeen, jolloin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

 

aspa_round_300px.png