Wilma kumppanit

Kaikkeen ei aina tarvitse pystyä itse. Wilman kumppanien tarjoamien palveluiden avulla helpotat kouluarkea monin tavoin.

Kirstu

Kirstu on ratkaisu oppilaitosten työajanseurantaan. Kirstun avulla on mahdollista seurata vuosityöaikaa millä tahansa laitteella, niin mobiilisti kuin tietokoneellakin. Kirstulla voi seurata työaikaa joko reaaliaikaisesti tai lisäämällä tulevat tai vaikka koko jakson tunnit ennakkoon. Tämän ansiosta myös jaksojen ja lukuvuosien suunnittelu on helpompaa, kun voidaan seurata tarkasti mihin työaika on käytetty.

Lue lisää >>

Visma Megaflex -tilahallinta oppilaitoksille

Oppilaitoskäytössä opettajat voivat tehdä tilavarauksen Visma InSchool -ohjelmisto Kurren kalenterista ja nähdä kartasta helposti missä varattu tila sijaitsee. Tila voi olla mikä tahansa määritelty paikka, kuten luokkahuone, liikuntatila, ryhmätyötila. Tilojen hallinnointi on todella helppoa ja nopeaa, sillä koko koulualueen varaukset näkyvät reaaliaikaisena. Tilojen käyttöä voidaan seurata myös huoneisiin ja työpisteisiin asennetuilla langattomilla sensoreilla kuten läsnäolo- ja ilmanlaatusensoreilla.

Lue lisää >>

Youpret

Youpret on suomalainen etätulkkauspalvelu, jonka avulla kommunikointi kodin ja koulun välillä onnistuu ilman kielimuuria. Vaikka Wilma-viestit saapuisivat milloin tahansa, on tulkkausapu aina saatavilla. Youpretin kautta ammattitulkin saa käyttöön välittömästi, vuorokauden ympäri ja viikon jokaisena päivänä.

Lue lisää ja kokeile palvelua veloituksetta >>

Koulutuskumppanit

Koulutuskumppanimme Qualtrain Ahonen Oy ja Focusing EL Oy tarjoavat kokeneet asiantuntijat käyttöönne.

PrimusQuery-määrityksiä sekä Wilman rajapintaan liittyviä ohjelmointitöitä toteuttaa vuosien kokemuksella NetProfit Oy.

Räätälöidyt koulutukset ja konsultointi - paikan päällä tai etänä!

Lue lisää >>