Ohjeet Wilman käyttöön huoltajille ja opiskelijoille löytyvät täältä

Wilma - turvallinen palvelu kaikille kouluarkeen ja varhaiskasvatukseen

Wilma on osa Visma InSchoolin oppilashallintojärjestelmää, joka toimii lapsen, vanhempien ja oppilashallinnon tukena läpi opintojen aina ylioppilaaksi tai ammattiin valmistumiseen asti.  Wilma tukee oppilashallinnon organisoinnissa, arvioinnissa, kodin sekä koulun välisessä viestinnässä ja tiedotuksessa. Hakemukset ja päätökset sekä mm. oppimisen tuen asiakirjat hoituvat sähköisten lomakkeiden ansiosta sujuvasti ja tietoturvallisesti ilman papereiden siirtelyä paikasta toiseen.

Wilmalle on myönnetty tietoturvasertifikaatti (ISO/IEC 27001:2013), eli palvelun tietoturva on standardissa määritellyllä tasolla. Tämä tarkoittaa käytännössä ulkopuolisen auditoijan todistusta siitä, että Wilman tietoturvan kehittäminen on jatkuvaa työtä, ja tietoturvan riskienhallintaa toteutetaan parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Lue lisää >>

Wilma on myös varhaiskasvatuksen järjestelmä. Wilmalla tavoitat ja viestit tehokkaasti myös päiväkodeissa! Säästä resursseja ja tuo tehokkuutta liittämällä varhaiskasvatus samaan järjestelmään opetustoimen kanssa. Varhaiskasvatuksen Wilma jakautuu viestintään ja toiminnanohjaukseen. Wilman viestinnän käyttöönotto myös päiväkoteihin onnistuu helposti ja nopeasti vain lisenssilaajennuksella.

Lue lisää Wilmasta myös varhaiskasvatuksessa.

Oletko kiinnostunut Wilman hankinnasta varhaiskasvatukseen? Ota yhteys myyjiimme » 

Wilma hallinnolle

Siirry » 

Wilma opettajille

Siirry »

Wilma huoltajille

Siirry »

Wilma opiskelijalle

Siirry »

Wilman tärkeimmät ominaisuudet

  • Opettajien työkalu mm. arviointiin, tuntimerkintöjen tekemiseen, kokeiden ja kotitehtävien merkitsemiseen sekä yhteydenpitoon huoltajien kanssa.
  • Huoltajille keino koulunkäynnin seuraamiseen sekä yhteydenpitoon lapsensa opettajien kanssa.
  • Työjärjestykset pitävät sekä opiskelijat että kotiväen kartalla mitä, missä ja milloin tapahtuu.
  • Tiedotteet ja viestitoiminto, jonka keskustelut voivat olla kahdenkeskisiä tai yleisiä keskusteluketjuja
  • Kurssipalaute, kyselyt, tapahtumakutsut, sähköiset hakemuslomakkeet, päätökset, koko opiskeluaikainen arvosanahistoria ja paljon muuta!

Wilma osana oppilashallinto-ohjelmistoa

Wilma pohjautuu Primus- ja Kurre-oppilashallinto-ohjelmiin, joista tieto heijastetaan Wilmaan. Kaikki Wilman kautta syötetyt ja muokatut tiedot päivittyvät suoraan Primuksen tietokantaan. Yhteinen tietokanta takaa tietojen reaaliaikaisuuden, oikeellisuuden, saatavuuden ja yhtenäisyyden ilman tiedonsiirtoja. Wilman käyttö on turvallista eikä käyttäjän tietokoneelle tarvitse erikseen asentaa mitään. Wilma toimii kaikilla yleisimmillä selaimilla. Lisäksi Wilmaa voi käyttää iOS- ja Android-mobiilisovelluksilla.

GDPR

Wilma vastaa tietosuoja-asetuksen vaatimuksia. Lue lisää » 

Wilma myös varhaiskasvatukseen

Wilma on myös varhaiskasvatuksen kokonaisjärjestelmä. Se mahdollistaa mm:

  • sähköisen hakemisen
  • lasten sijoittamisen ryhmiin
  • hoitoaikojen ilmoittamisen ja seurannan
  • tuntiperusteisen laskutuksen
  • yhteydet kunnan muihin järjestelmiin.

Säästä resursseja ja tuo tehokkuutta liittämällä varhaiskasvatus samaan järjestelmään opetustoimen kanssa! Voit hankkia Wilman joko kevyemmin päiväkotien viestintään tai laajempana kokonaisuutena varhaiskasvatuksen toiminnanohjaukseen. 

Lue lisää

Wilma mukautuu sujuvasti varhaiskasvatuksen ja eri kouluasteiden tarpeisiin

Tutustu Wilman kouluastekohtaisiin ominaisuuksiin alta.

Oletko kiinnostunut Wilman hankinnasta? Ota yhteys myyjiimme » 

Visman blogista

Johtaminen tiedolla, ei tuurilla

Tekniikan kehittyessä sitä pystytään yhä paremmin hyödyntämään päätöksenteossa ja tekemään ratkaisuja dataan pohjautuen. Lue blogista Vaasan kaupungin ICT-johtajan Teemu Lehtosen ajatuksia tiedolla johtamisesta koulun ja opetushallinnon näkökulmasta.

Yhteisenä päämääränä terve ja jatkuvasti uudistuva opetustoimialan ekosysteemi

On tärkeää, että oppilaitokset, oppijat ja kasvattajat saavat tulevaisuuden tarpeisiin vastaavat työkalut tuekseen. Se onnistuu yhteistyöllä ja kohdistamalla voimavarat niin, että rakennetaan uutta sinne, missä sitä tarvitaan, ja uudistetaan jo markkinoilla olevia ratkaisuja niin, että saumaton kokonaisuus ja aito käyttäjälähtöisyys toteutuvat.

Saammeko esitellä: Visma Assi on oppilashuollon ammattilaisten apulainen

Wilman tuoteperheen uusin jäsen on nimeltään Assi! Se on pilvipohjainen oppilashuollon asiantuntijoiden työkalu, joka kokoaa eri alojen asiantuntijoiden kirjaukset yhteen paikkaan, ja tieto on helposti löydettävissä, koottavissa ja raportoitavissa. Lue blogista miten Assi auttaa asiantuntijoita arjessa.

 

Haluatko kuulla lisää?

Voit pyytää tarjousta tai kysyä asiantuntijoiltamme lisää ohjelmistosta ja palveluistamme. Voit olla yhteydessä asiantuntijoihimme sähköpostitse tai täyttämällä viereisen lomakkeen, jolloin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

myynti.inschool.fi(at)visma.com

 

aspa_round_300px.png

Ota yhteyttä

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Tiimimme

Henry Mäkipää
Sales Manager
henry.makipaa@visma.com
050 300 8924

Vesa Perkiö
Account Manager
vesa.perkio@visma.com
050 339 4985

Leena Tuomisto
Sales Manager
leena.tuomisto@visma.com
050 533 8057

Minna Hakala
Business Support Manager
minna.hakala@visma.com
050 400 8234

contacts icon

Visma InSchool vaihde
06 320 2590