Oppaat ja työkalut työvoiman hallintaan ja työajan seurantaan

Oletko uusi työajanseurannan ja työvoiman hallinnan parissa tai haluatko syventää osaamistasi? Kokosimme kaikki parhaat vinkkimme ja resurssimme yhteen paikkaan arjen helpottamiseksi.

Työajanseuranta

Työajanseuranta on paljon muutakin kuin tuntikirjauksia. Hyvin toteutettuna se on myös oiva työkalu työhyvinvoinnin ja työssä jaksamisen parantamiseen. Lue lisää alta.

hr-oppimispankki-kuva.png

Tutustu myös HR-oppimispankkiin

Haluatko oppia hyödyntämään HR-analytiikkaa tai kaipaatko ilmaista HR-työkalua arkesi tueksi? Tutustu myös HR-oppimispankkiin, josta löydät HR:n käyttöön suunnitellut materiaalit mittaamiseen, raportointiin ja osaamisen kehittämiseen.

Tutustu HR-oppimispankkiin

Lue lisää työvoiman hallinnasta blogistamme

Työhyvinvoinnin trendit 2023

Työhyvinvointi vuonna 2023 ei näytä samalta kuin edellisinä vuosina. Työntekijöiden odotukset työnantajalle ovat muuttuneet. Miten varmistat työyhteisösi hyvinvoinnin muuttuneessa maailmassa? Teimme tutkimustyön puolestasi, lue tietopakettimme täältä!

Lyhyt opastus hyvään työvuorosuunnitteluun

Työvuorosuunnittelua voi lähestyä monella eri tavalla. Siksi voikin olla vaikea hahmottaa, mikä tapa sopisi juuri sinun tilanteeseesi parhaiten ja mitä ominaisuuksia työvuorosuunnittelujärjestelmästä kannattaisi löytyä. Jos olet kehittämässä yrityksesi työvuorosuunnittelua, katso tästä vinkkimme siitä, mitä kaikkea siinä kannattaa huomioida.

Varaa kartoitushetki asiantuntijan kanssa - tämä ei sido sinua mihinkään

Kerro meille organisaatiosi tarpeista, niin katsotaan mikä työvoimanhallintaratkaisu teille sopii.

 

 

Prijo Ketola

Pirjo Ketola

Pre Sales Consultant
pirjo.ketola@visma.com
050 408 1355