Valitse kokonaisuuteen tarpeisiisi vastaavat lisäratkaisut

Taloushallinto-ohjelmisto Wintime on kuin palapeli: sähköinen laskutus ja muut lisäratkaisut sujahtavat saumattomasti osaksi perusohjelmistoa. Voit valita ne kaikki tai vain yhden. Kaikki Wintimen ratkaisut ovat integroitavissa myös kansainvälisiin järjestelmiin.

Sinun ei siis aina tarvitse vaihtaa kokonaista järjestelmää kertarysäyksellä. Valitse osat, jotka palvelevat sinua parhaiten.

Wintime-tuoteperheen lisäratkaisujen avulla hoituvat:

  • Laskutus

  • Ostolaskujen kierrätys

  • Käyttöomaisuus

  • Arkisto

Wintime laskutus, ostolaskujen kierrätys, käyttöomaisuus ja arkisto ovat integroitavissa myös kansainvälisiin järjestelmiin.

Wintimen perusominaisuuksiin kuuluvat kirjanpito, myynti- ja ostoreskontra, raportointi ja budjetointi.

 

Tutustu Wintimen ominaisuuksiin

Ohjelmisto toimitetaan pilvipalveluna ja se on näin käytettävissä helposti ja vaivattomasti missä ja milloin vain. Pilvipalvelun etuja ovat myös automaattisesti hoituvat päivitykset sekä palveluun kuuluva tietoturva. Asiakas itse voi luopua omista konesaleista ja servereistä.

Laskutus

Wintimen laskutuksella nopeutat taloushallintosi työskentelyä ja tehostat organisaatiosi toimintaa. Hajautat laskutuksen eri puolilla organisaatiota työskenteleville henkilöille, jolloin he voivat tallentaa järjestelmään omat laskunsa. Automaatio säästää aikaasi luomalla myyntireskontran ja kirjanpidon tapahtumat automaattisesti, kun hyväksyt laskutusaineiston.

Voit tuoda laskutettavan aineiston Wintimeen myös muista järjestelmistä.

null

Ostolaskujen kierrätys

null

Automatisoitu ostolaskujen kierrätys helpottaa ja nopeuttaa ostolaskujen käsittelyä. Seuraat näppärästi ostolaskujen kulkua ja hyväksyntää organisaatiosi sisällä ja saat ostolaskusi maksuun eräpäivään mennessä.

Luomalla automatisoituja työnkulkuja lyhennät laskujen tarkastukseen ja hyväksyntään kuluvaa aikaa. Kun kierrätykseen liittyvät päällekkäiset työtehtävät poistuvat ja virheet vähenevät, toimintasi luotettavuus ja tehokkuus paranee. Samalla minimoit lisäkustannusten riskit.

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä

Käyttöomaisuus

Arkisto

null

Arkistossa säilytät luotettavasti organisaatiosi taloushallinnon tietoja sekä tarpeen mukaan muita tärkeitä tietoja. Unohda ulkoiset kovalevyt ja fyysiset mapit tai oma muisti, Wintimen arkistossa tiedot säilyvät koko niiden elinkaaren ajan.

Arkistoon talletat kaiken vanhan ja uuden tiedon ja haet myös vanhoja dokumentteja näppärästi hakutekijöiden perusteella. Poistosuunnitelman avulla pysyt ajan tasalla dokumenttien elinkaaresta ja huolehdit tietojen säilyttämisen laillisuudesta. Voit myös siirtää tietoja arkistosta muille tallennuslaitteille.

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä

“Meillä on konsernissa kolme yritystä ja monta eri toiminnanohjausjärjestelmää. Helpot integraatiot ja automaatio ovat siis tärkeitä jokapäiväisessä toiminnassamme. Wintimen ansiosta manuaalinen työ esimerkiksi myyntireskontran puolella on vähentynyt huomattavasti. Automaatioiden avulla laskut liikkuvat jouhevasti muista taustajärjestelmistä.”

Lea Taittonen, Tietohallintopäällikkö, Helkama-Auto

null

Kerro meille, kuinka voimme palvella!

Minua kiinnostaa

Asiantuntijamme palvelevat sinua niin ohjelmistojen hankinnassa ja käytössä, kuin kehittämisessäkin.

Tuki
Tukipyynnöt pääkäyttäjän toimesta Communityyn:
Visma Public Community »

Laskutus
finance.puf@visma.com

Yhteystiedot
Visma Publicin yhteystiedot »

 

Ota yhteyttä - Visma Public Oy