Visma Sign täydentää palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon tuoteperhettä Personec F:ää. Voit allekirjoittaa työsopimukset sähköisesti, kun sinulla on Personec F ESS käytössä työsopimusten laatimisessa.

Esimies, organisaation muut allekirjoittajat ja työntekijät voivat Visma Signin avulla allekirjoittaa sopimukset silloin, kun se kullekin parhaiten sopii. Dokumentit jäävät kaikille osapuolille talteen, eikä niitä tarvitse erikseen tulostaa tai lähettää postitse. Allekirjoitus hoituu tietoturvallisesti vahvaa tunnistautumista käyttäen.

null

Sähköinen allekirjoitus joustavasti koko organisaation ulottuvilla

Työsopimusdokumentti on yksi tärkeimmistä palkka- ja henkilöstöhallinnon dokumenteista ja sen virheettömyys on tärkeää paitsi työntekijälle, myös sujuvalle hallinnolle. Työsopimuksesta tallentuu järjestelmään useita tärkeitä tietoja, joiden oikeellisuus varmistetaan Visma Signissa prosessiohjauksella.

Sähköinen allekirjoitus on osa sekä Personec F:n vakiotyösopimusprosessia, että muokattavaa prosessiohjausta. Voit tarkistaa ajantasaisen tiedon allekirjoitusten tilanteesta Personec F ESSin käyttöliittymässä.

null

null

Visma Signissa saat aina dokumentit allekirjoitettua kaikkien tarvittavien tahojen kesken, sillä allekirjoittajien määrää ei ole rajattu. Allekirjoitetut dokumentit säilyvät Visma Signissa ja ovat näin joustavasti jokaisen allekirjoittajan käytettävissä.

Työnantajan edustajan allekirjoittamat dokumentit säilyvät arkistossa, vaikka työntekijä vaihtaisi yritystä tai organisaatiota. Näin sopimukset säilyvät työnantajan saatavilla myös mahdollisissa muutostilanteissa. Visma Sign tarjoaa myös vakioliittymät eri arkistointiratkaisuihin dokumenttien virallista arkistointia varten.

Sähköisen allekirjoituksen avulla:

  • Allekirjoitat sopimukset ajasta tai paikasta riippumatta

  • Arkistoit ja tarkastelet dokumentteja missä ja milloin vain

  • Säästät aikaa ja kustannuksia

  • Säästät luontoa
  • Tunnistaudut tietoturvallisesti

null

Oletko jo Personec F -käyttäjä? Tilaa nyt sähköinen allekirjoitus Visma Sign käyttöösi!

Personec F -käyttäjät voivat tilata Visma Signin helposti käyttöönsä palvelupyynnöllä Visma Communityssä. Saat sähköisen allekirjoituksen käyttöösi välittömästi.

 

Visma Communityyn »

Kerro meille, kuinka voimme palvella!

Minua kiinnostaa

Asiantuntijamme palvelevat sinua niin ohjelmistojen hankinnassa ja käytössä, kuin kehittämisessäkin.

Tuki
Tukipyynnöt pääkäyttäjän toimesta Communityyn:
Visma Public Community »

Laskutus
finance.puf@visma.com

Yhteystiedot
Visma Publicin yhteystiedot »

 

Ota yhteyttä - Visma Public Oy