Tutka varmistaa, että saat järjestelmästäsi kaiken irti

Järjestelmien käyttöasteet ja järjestelmäosaaminen vaihtelevat organisaatiosta toiseen. Jotta pystymme takaamaan järjestelmiemme tehokkaan käytön, olemme luoneet asiakkaidemme käyttöön maksuttoman mittarin käytön osaamisen ja tehokkuuden selvittämiseksi.

Tutkan avulla kartoitamme, kuinka tehokkaasti käyttäjät hyödyntävät järjestelmien ominaisuuksia. Samalla saamme selville, millaista tukea ja apua juuri sinun organisaatiosi tarvitsee järjestelmien käytön tukemiseksi ja tehostamiseksi.

Tutka tähtää siihen, että järjestelmämme Personec F, Intime ja Wintime ovat organisaatiossasi mahdollisimman laajassa ja tehokkaassa käytössä, ja järjestelmän käyttäjät tuntevat sen mahdollisuudet. Tutkan avulla varmistamme, että ratkaisumme palvelevat käyttäjiään mahdollisimman hyvin ja käyttökokemus paranee.

Visma Public Tutka tehostaa ohjelmiston käyttöä sekä käyttöönottovaiheessa että jatkuvassa seurannassa ja auttaa näin investoinnin takaisinmaksussa.

Tutka kannattaa ottaa käyttöön heti järjestelmän käyttöönoton jälkeen ja toistaa säännöllisesti. Näin varmistat, että käyttäjillä on tarvittava osaamisen taso, ja että järjestelmä saavuttaa sille asetetut vaatimukset.

Tutkan tuloksista muodostuva tehokkuusmittari näyttää, missä ohjelmistoa käytetään tehokkaasti ja missä asioissa puolestaan tarvitaan tukitoimia ja koulutusta. Jatkossa Personec F:n ja Wintimen käyttäjät voivat verrata käyttöään myös muihin suomalaisiin organisaatioihin.

Tutkan hyödyt organisaatiollesi:

 

  • Tunnistat helposti organisaationne käyttäjien osaamisen tason

  • Ymmärrät, kuinka ohjelmistoa käytetään organisaatiossanne

  • Tehostat järjestelmän käyttöä, lisäät sen tuomia hyötyjä ja lyhennät investoinnin takaisinmaksuaikaa

Visma Public Tutka tehostaa ohjelmiston käyttöä tunnistamalla käyttäjien osaamistason ja osoittamalla organisaatiosi kehitystarpeet.

Kenelle Tutka sopii?

Tutka on tarkoitettu organisaatioille, jonka ohjelmistoja käyttää useampi käyttäjä, ja jotka haluavat saada tehoja irti ohjelmiston käytöstä.

Ilmoita organisaatiosi Tutkaan ja maksimoi ohjelmistosi hyödyt

Mihin kartoitukseen haluat ilmoittaa organisaatiosi?

Näin otat Tutkan käyttöön

1. Lähetämme kaikille Tutkaan osallistuville kartoituslinkin. Linkkien lähettämistä varten tarvitsemme kaikkien osallistujien sähköpostiosoitteet.

2. Toimitamme organisaation päättäjäroolissa toimivalle henkilölle admin-tunnuksen, jolla hän pystyy tarkastelemaan koko organisaation tuloksia. Näin tulokset jäävät organisaation omaan käyttöön.

Huomioittehan, että tarvitsemme kaikkien osallistuvien henkilöiden suostumuksen siihen, että heidän henkilötietojaan käsitellään kuvaamallamme tavalla. Voimme käsitellä tietoja kootusti tilastollisia tarkoituksia varten, mutta tällöin tiedot muutetaan anonyymeiksi.