Tukea tarjolla missä ja milloin vain

Oppimisympäristö eAkatemia toimii ohjelmistojemme Personec F-, Wintime- ja Intime-käyttäjien jatkuvana tukena. Käytössäsi on laaja kattaus ohjelmistojen käyttöä helpottavia kursseja, joiden sisältöä täydennämme jatkuvasti. eAkatemiasta löydät muun muassa tuotekohtaiset videot, webinaarit ja tallenteet. Koulutuspaketteihin sisältyy yleisiä kursseja ajankohtaisista aiheista eri asiantuntijoiden toteuttamina. eAkatemia-tilaajana saat tuntuvia etuja osallistuessasi yleisiin maksullisiin koulutustilaisuuksiin. eAkatemiassa voit myös seurata edistymistäsi ja todentaa sen tarvittaessa esimerkiksi koulutuskorvauksia tai -vähennyksiä varten.

eAkatemiassa voit todentaa ohjelmiston tehokkaan käytön koulutuksesi korvauksia tai verovähennyksiä varten.

Ohjelmiston tehokasta käyttöä tukevat myös päivitysten ja muutosten opastukset, tuki ja koulutus.

Suunnittelemme oppimateriaaleja asiakastarpeet huomioiden. Kerromme järjestelmään tulevista muutoksista säännöllisesti ja julkaisemme muutoksiin liittyviä tuki- ja opetusmateriaaleja, kun järjestelmämme kehittyvät ja uusia ominaisuuksia tulee käyttöön. Tämä auttaa organisaatiotasi saamaan järjestelmistä kaiken hyödyn irti, kun tukea on tarjolla heti, eikä aikaa kulu muutosten tai uudistusten ihmettelyyn.

Olemme koonneet koulutukset kattaviksi paketeiksi, jotka saat käyttöösi edullisella vuosimaksulla.

Koulutuspaketit

null

Wintime-koulutuspaketti 299e + alv/käyttäjä­/vuosi

Taloushallinnon koulutuspaketti sisältää perus- ja syventävän tason koulutusmateriaaleja, versiowebinaarit sekä Assets- ja Approval-koulutusvideoita.

Tilaa koulutus

null

Intime-koulutuspaketti 299e + alv/käyttäjä­/vuosi

Taloushallinnon Intime-koulutuspakettiin olemme koonneet versiowebinaarien lisäksi mm. arkistoinnin ja weblaskutuksen koulutustallenteet sekä kaavat ja sarakkeet -webinaarin.

Tilaa koulutus

null

Personec F.K-koulutuspaketti 299e + alv/käyttäjä­/vuosi

Palkka- ja henkilöstöhallinnon koulutuspaketti sisältää versiowebinaarit, perus- ja syventävän tason koulutusvideot, henkilöstöraportointi­tallenteet ja muut ajankohtaiset koulutukset. Lisäksi löydät mm. vuosiloma- ja työaikalain uudistuksia käsitteleviä yleisiä kursseja.

Tilaa koulutus

Koulutuspaketit sisältävät

1. Perustason käyttäjäkoulutusmateriaalit

Kursseilla käydään läpi perustasolla lokien käsittelyä, kirjanpidon, laskutuksen sekä myynti- ja ostoreskontran hallintaa Wintimessä.


2. Syventävän tason käyttäjäkoulutusmateriaalit

Syventävällä tasolla kurssitarjonta koostuu kausittaisiin sekä vuodenvaihteeseen liittyviin toimenpiteisiin. Lisäksi tutustutaan tarkemmin perinnän ja korkolaskutuksen käsittelyyn ohjelmassa.


3. Versiowebinaarit

  • Kun Wintime päivittyy ja kehittyy, kerromme uusien versioiden muutoksista ja uusista ominaisuuksista versiowebinaareissa
  • Käymme läpi uuden version ominaisuudet ja mitä ne tarkoittavat käytännön työssä
  • Oppimisympäristössä on aina uusin webinaaritallenne saatavilla


4. Assets-käyttöomaisuuskirjanpidon koulutusmateriaalit

  • Järjestelmän yleisesittelyvideot
  • Ominaisuuksien koulutusvideot


5. Approval ostolaskujen kierrätysjärjestelmän koulutusmateriaalit

  • Järjestelmän yleisesittelyvideot
  • Ominaisuuksien koulutusvideot

Tilaa koulutuspaketti

Koulutuspaketin valinta
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi