Tukea tarjolla missä ja milloin vain

Oppimisympäristö eAkatemia toimii ohjelmistojemme Personec F-, Wintime- ja Intime-käyttäjien jatkuvana tukena. Käytössäsi on laaja kattaus ohjelmistojen käyttöä helpottavia kursseja, joiden sisältöä täydennämme jatkuvasti. eAkatemiasta löydät muun muassa tuotekohtaiset videot, webinaarit ja tallenteet. Koulutuspaketteihin sisältyy yleisiä kursseja ajankohtaisista aiheista eri asiantuntijoiden toteuttamina. eAkatemia-tilaajana saat tuntuvia etuja osallistuessasi yleisiin maksullisiin koulutustilaisuuksiin. eAkatemiassa voit myös seurata edistymistäsi ja todentaa sen tarvittaessa esimerkiksi koulutuskorvauksia tai -vähennyksiä varten.

eAkatemiassa voit todentaa ohjelmiston tehokkaan käytön koulutuksesi korvauksia tai verovähennyksiä varten.

Ohjelmiston tehokasta käyttöä tukevat myös päivitysten ja muutosten opastukset, tuki ja koulutus.

Suunnittelemme oppimateriaaleja asiakastarpeet huomioiden. Kerromme järjestelmään tulevista muutoksista säännöllisesti ja julkaisemme muutoksiin liittyviä tuki- ja opetusmateriaaleja, kun järjestelmämme kehittyvät ja uusia ominaisuuksia tulee käyttöön. Tämä auttaa organisaatiotasi saamaan järjestelmistä kaiken hyödyn irti, kun tukea on tarjolla heti, eikä aikaa kulu muutosten tai uudistusten ihmettelyyn.

Olemme koonneet koulutukset kattaviksi paketeiksi, jotka saat käyttöösi edullisella vuosimaksulla.

Koulutuspaketit

null

Wintime-koulutuspaketti 299e + alv/käyttäjä­/vuosi

Wintime koulutuspaketti sisältää koulutusmateriaaleja mm.kirjanpitoon, laskutukseen, käyttöomaisuuteen, raportointiin ja budjetointiin liittyen. Lisäksi löydät myös versioinfot ja -webinaarit sekä virtuaalitapahtumat.

Tilaa tästä

null

Intime-koulutuspaketti 299e + alv/käyttäjä­/vuosi

Intime koulutuspaketista löydät mm. laskutukseen, käyttöomaisuuteen sekä raportointiin liittyviä kursseja.  Paketti sisältää lisäksi webinaarikoulutuksia neljännesvuositilastointiin-, arkistointiin- ja weblaskutukseen sekä kaavojen ja sarakkeiden laatimiseen ohjelmistossa. 

Tilaa tästä

null

Personec F.K-koulutuspaketti 299e + alv/käyttäjä­/vuosi

Personec F.K koulutuspaketti sisältää palkanlaskennan-, henkilöstöhallinnon ja henkilöstöjohtamisen ohjelmistojen käyttöä tukevia kurssikokonaisuuksia. Kursseilla perehdytään Personec F, Personec F ESS ja Personec F OSS ohjelmistojen ylläpitoon sekä toiminnallisuuksiin. eAkatemiasta löydät myös mm. versiowebinaarit sekä tallenteet virtuaalitapahtumista.

Tilaa tästä

Tilaa koulutuspaketti

Koulutuspaketin valinta
Ehtojen hyväksyminen