Kiitos yhteydenotostasi!

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. 

kiitossivu.png

kiitos.png

Liity postituslistallemme!

Liittymällä postituslistallemme, saat mm. uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa tulevista tapahtumista ja webinaareista sekä muista talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ajankohtaisista aiheista suoraan sähköpostiisi.

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Uusimmat artikkelit Visman blogissa

Miksi pelkän taloushallinto-ohjelmiston hankinta ei riitä?

Järjestelmäkehityshankkeet ovat tunnetusti haastavia. Kansainväliset tutkimukset osoittavat, että jopa 60 – 80 % hankkeista epäonnistuu tuomaan tavoiteltua tehokkuutta ja lisäarvoa liiketoimintaan.

Taloushallinnon automaation mahdollisuudet, kuinka hyödyntää robotiikkaa ja tekoälyä?

Vieraskynä-bloggaajamme, Taloushallintoliiton johtava asiantuntija Janne Fredman pohtii taloushallinnon automaation mahdollisuuksia ja kehityssuuntia. Paljon puhutusta robotiikasta ja tekoälystä saadaan jo nyt paljon hyötyä taloushallinnossa, mutta mistä lähteä liikkeelle ja kuinka kokonaisvaltaisesta muutoksesta on kyse?

Ohjelmistokehitystä yhdessä asiakkaiden kanssa, asiakkaiden tarpeista

Ohjelmistotarjonnan kasvaessa ja kehittyessä asiakkaiden kuuntelemisesta on tullut entistä tärkeämpää. Ilman avointa ja aktiivista keskusteluyhteyttä järjestelmien uusissa ominaisuuksissa ja päivityksissä voidaan mennä väärään suuntaan. Me Visma Publicilla olemme on jo pitkään olleet asiakkaidemme pulssilla ja kuunnelleet heidän tuotekehitysehdotuksiaan muun muassa Tutka käyttötapakartoituksen kautta.