Kiitos yhteydenotostasi!

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. 

kiitossivu.png

kiitos.png

Liity postituslistallemme!

Liittymällä postituslistallemme, saat mm. uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa tulevista tapahtumista ja webinaareista sekä muista talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ajankohtaisista aiheista suoraan sähköpostiisi.

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Uusimmat artikkelit Visman blogissa

Tietokone ja ihminen, jolla puhelin kädessä.

Uusi verkkolaskuformaatti 3.0 asettaa vaatimuksia osto- ja myyntilaskujen käsittelyyn

Verkkolaskulaki on osa EU:n verkkolaskudirektiiviä, jonka tarkoituksena on yhtenäistää laskuformaatteja ja tehostaa laskujen automaattista käsittelyä ja vauhdittaa julkishallinnon siirtymistä automatisoituun taloushallintoon. Uuden verkkolaskuformaatin käyttöönotto onkin edennyt kunnissa ja kuntayhtymissä hyvin ja moni on jo saanut tehtävän valmiiksi.

järjestelmähanke

Miksi pelkän taloushallinto-ohjelmiston hankinta ei riitä?

Järjestelmäkehityshankkeet ovat tunnetusti haastavia. Kansainväliset tutkimukset osoittavat, että jopa 60 – 80 % hankkeista epäonnistuu tuomaan tavoiteltua tehokkuutta ja lisäarvoa liiketoimintaan.

robotiikka, tekoäly ja taloushallinto

Taloushallinnon automaation mahdollisuudet, kuinka hyödyntää robotiikkaa ja tekoälyä?

Vieraskynä-bloggaajamme, Taloushallintoliiton johtava asiantuntija Janne Fredman pohtii taloushallinnon automaation mahdollisuuksia ja kehityssuuntia. Paljon puhutusta robotiikasta ja tekoälystä saadaan jo nyt paljon hyötyä taloushallinnossa, mutta mistä lähteä liikkeelle ja kuinka kokonaisvaltaisesta muutoksesta on kyse?