Olemme palvelukeskusten ohjelmistokumppani – vuosien kokemuksella

Älykkäät ohjelmistomme ja vahva julkishallinnon osaamisemme auttavat palvelukeskuksia tuottamaan asiakkailleen korkealaatuisia palveluja kustannustehokkaasti.

Visma Public on tuottanut talous- ja palkkahallinnon ratkaisuja julkiselle sektorille ja palvelukeskuksille jo vuosien ajan. Palvelukeskusten tarpeet ovat siksi meille tuttuja ja ymmärrämme, että palvelukeskusten on pystyttävä tarjoamaan asiakkailleen tehokkaita, moderneja ja tarkoituksenmukaisia järjestelmäratkaisuja sekä laadukkaita palveluita.

Pitkän kokemuksen hiomat ratkaisumme Personec F, Wintime ja eTaika tukevat organisaatioiden kriittisiä toimintoja: talous- palkka- ja henkilöstöhallintoa sekä osaamisen kehittämistä ja johtamista. Toimimme palvelukeskusten kumppanina tarjoamalla kustannustehokkaita järjestelmäratkaisuja, joihin sisältyy käytön tuki koko elinkaaren ajan. Kehitämme ohjelmistojamme jatkuvasti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja varmistamme, että ne vastaavat käyttäjiensä tarpeisiin tehokkaasti. Meille on tärkeää, että voimme palveluidemme kautta auttaa palvelukeskuksia kehittämään toimintaansa ja menestymään.

null

Taloushallinnon ohjelmisto Wintime

Työvälineet taloushallintoon

Wintime-ohjelmisto sisältää työvälineet kirjanpitoon, talousarvion tekemiseen, myynti- ja ostoreskontran hoitoon sekä raportointiin. Tarvittaessa mukaan voi liittää myös laskutuksen, ostolaskujen kierrätyksen, käyttöomaisuuden ja arkiston.

Tutustu Wintimeen

Palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmisto Personec F

Työvälineet palkka- ja henkilöstöhallintoon

Personec F -tuoteperhe tarjoaa eri kokoisille organisaatioille työvälineet palkanlaskentaan, henkilöstö- ja työsuhdetietojen ylläpitoon ja tiedonhallinnan hajauttamiseen sekä osaamisen johtamiseen. Helppojen integraatioiden kautta kokonaisuuteen voi liittää myös matkalaskujen hallinnan ja sähköisen allekirjoituksen.

Tutustu Personec F:ään

spot_Orange_Communication.png

Työvälineet henkilöstön kehittämiseen

Henkilöstön kehittämisen ratkaisumme eTaika ja Personec F OSS varmistavat, että osaamisen johtaminen hoituu organisaatiossasi kattavasti, tehokkaasti ja yhdenmukaisesti. Ratkaisuistamme löytyvät kattavat työvälineet henkilöstön kehittämisen erilaisiin tarpeisiin: osaamisen johtamiseen ja kehittämiseen, kurssien ja koulutusten hallintaan sekä kehityskeskusteluihin.

Tutustu HRD-ratkaisuihimme

Miksi Visma Public on sopiva kumppani palvelukeskuksille?

"Olemmekin olleet erittäin tyytyväisiä Personec F palkanlaskentaohjelmistoon - se on automaation osalta varmasti markkinan kehittynein järjestelmä. Lisäksi sähköisen itseasioinnin työkalu Personec F ESS on ihan omaa luokkaansa: se on helppokäyttöinen ja sujuvoittaa niin palkka-asiantuntijan kuin itse työntekijänkin arkea merkittävästi"

Tuomo Vähäsarja, Toimitusjohtaja, Kuntien Hetapalvelut Oy

Yleinen_kommentti.png

Kerro meille, kuinka voimme palvella!

Minua kiinnostaa

Asiantuntijamme palvelevat sinua niin ohjelmistojen hankinnassa ja käytössä, kuin kehittämisessäkin.

Tuki
Tukipyynnöt pääkäyttäjän toimesta Communityyn:
Visma Public Community »

Laskutus
finance.puf@visma.com

Yhteystiedot
Visma Publicin yhteystiedot »

 

Ota yhteyttä - Visma Public Oy