Modernit ohjelmistot sujuvoittavat julkishallinnon arkea

Julkishallinnon toimijoilta vaaditaan koko ajan enemmän tuloksellisuutta. Kuntien, sairaanhoitopiirien ja muiden sosiaali- ja terveysalan toimijoiden täytyy

  • huolehtia toimintansa taloudellisuudesta ja vaikuttavuudesta 
  • ennakoida tulevaisuuden haasteita ja varautua niihin
  • tuottaa tietoa sekä hallinnon että päätöksenteon tueksi. 

Modernit järjestelmät ovat tärkeä tuki julkishallinnon arjessa, jossa tuottavuushyppy on kaikkien yhteisenä tavoitteena.

Julkishallinnon arki, haasteet ja tarpeet ovat meille tuttuja vuosikymmenten ajalta ja olemme eläneet asiakkaidemme rinnalla useat julkishallinnon muutokset. Talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon järjestelmämme Wintime ja Personec F ovat pitkän käyttökokemuksen myötä hioutuneet nykyaikaisten kuntien tarpeisiin. Automatisoidut järjestelmämme koostuvat moduuleista, joista rakennat organisaatiosi tarpeisiin mitoitetun kokonaisuuden.

Missiomme on auttaa suomalaisia organisaatioita menestymään.

Ketterät ja kotimaiset julkishallinnon taloushallinnon ratkaisumme auttavat kehittämään ja tehostamaan talous- palkka- ja henkilöstöhallintoa.

Julkishallinnon taloushallinnon työvälineet kirjanpitoon, talousarvion tekemiseen, myynti- ja ostoreskontran hoitoon sekä raportointiin — Visma Public Wintime.

Työvälineet taloushallintoon

Wintimen avulla seuraat toiminnan tuloksellisuutta ja tuotat tietoa päätöksenteon ja toiminnan valvonnan tueksi. Wintime-ohjelmisto sisältää työvälineet kirjanpitoon, talousarvion tekemiseen, myynti- ja ostoreskontran hoitoon sekä raportointiin. Lisäratkaisujen avulla voit liittää mukaan myös laskutuksen, ostolaskujen kierrätyksen, käyttöomaisuuden ja arkiston.

Tutustu Wintimeen

Julkishallinnon taloushallinnon työvälineet palkka- ja henkilöstöhallintoon — Visma Public Personec F.

Työvälineet palkka- ja henkilöstöhallintoon

Personec F -tuoteperhe tarjoaa työvälineet palkanlaskentaan, henkilöstö- ja työsuhdetietojen ylläpitoon ja tiedonhallinnan hajauttamiseen sekä osaamisen johtamiseen. Helppojen integraatioiden kautta voit liittää mukaan myös matkalaskujen hallinnan ja sähköisen allekirjoituksen.

Tutustu Personec F:ään

Miksi valitsisin Personec F:n ja Wintimen ratkaisuksi julkishallinnon talous-, palkka- ja henkilöstöhallintoon?

”Henkilöstöhallinnon sähköisten itsepalveluiden avulla loma- ja poissaolotietojen käsittely on nopeutunut huomattavasti ja aikaa on säästynyt tärkeämpään. Esimiestemme työkuorma on helpottunut.”

Personec F -tuoteperhe tukee Tampereen kaupunkia hallintonsa tehostamisessa ja turhan kuormituksen karsimisessa.

Visma Publicin asiakkaat kiittävät.

Kerro meille, kuinka voimme palvella!

Täytä oheinen lomake ja kerro tarpeestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Asiantuntijamme palvelevat sinua niin ohjelmistojen hankinnassa ja käytössä, kuin kehittämisessäkin.

Asiakaspalvelu:
p. 010 4199 000

Ohjelmistojen online-tukipalvelu:
Visma Public Community »

Visma Publicin yhteystiedot »

 

Ota yhteyttä - Visma Public Oy