Automatisoidut työvälineet eri kokoisiin tarpeisiin

Modernissa koulutusorganisaatiossa on tärkeää olla nykyaikaiset työvälineet, joiden avulla palkka- ja henkilöstöhallinto sekä talouden seuranta ja suunnittelu toimivat keskeytyksettä.

Taloushallinnon ohjelmisto Wintime ja palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmisto Personec F tukevat koulutusorganisaatioiden arkea, jossa automatisointi ja rutiinitöiden vähentäminen on entistä keskeisempää. Automatisoidut ohjelmistomme koostuvat moduuleista, joista rakennat organisaatiosi tarpeisiin mitoitetun kokonaisuuden.

Ohjelmistojemme käyttöliittymät ovat moderneja ja ne on suunniteltu helposti omaksuttaviksi, mikä varmistaa osaltaan sujuvaa käyttöä. Ohjelmiston käyttäjä voi personoida ja muokata näkymät itselleen sopiviksi ja sujuvoittaa näin järjestelmän käyttöä.

Koulutusorganisaation taloushallintoon Wintime ja palkka- ja henkilöstöhallintoon Personec F.

Koulutusorganisaation taloushallinnon työvälineet kirjanpitoon, talousarvion tekemiseen, myynti- ja ostoreskontran hoitoon sekä raportointiin — Visma Public Wintime.

Työvälineet taloushallintoon

Wintimen sähköinen taloushallinto, tarkat raportit ja uudenaikaiset käyttöliittymät sujuvoittavat koulutusorganisaatioiden taloushallintoa ja vähentävät manuaalisten rutiinitöiden määrää. Wintimen avulla seuraat toiminnan tuloksellisuutta ja tuotat tietoa päätöksenteon ja toiminnan valvonnan tueksi. Wintime-ohjelmisto sisältää työvälineet kirjanpitoon, talousarvion tekemiseen, myynti- ja ostoreskontraan sekä raportointiin. Lisäratkaisujen avulla voit liittää mukaan myös laskutuksen, ostolaskujen kierrätyksen, käyttöomaisuuden ja arkiston.

Tutustu Wintimeen

Koulutusorganisaation taloushallinnon työvälineet palkka- ja henkilöstöhallintoon — Visma Public Personec F.

Työvälineet palkka- ja henkilöstöhallintoon

Personec F -tuoteperhe tarjoaa työvälineet palkanlaskentaan, henkilöstö- ja työsuhdetietojen ylläpitoon ja tiedonhallinnan hajauttamiseen sekä osaamisen johtamiseen. Helppojen integraatioiden kautta voit liittää mukaan myös matkalaskujen hallinnan ja sähköisen allekirjoituksen.

Tutustu Personec F:ään

Miksi valitsisin Wintimen ja Personec F:n kumppaniksi koulutusorganisaation talous-, palkka ja henkilöstöhallintoon?

Jos ennen taloushallinnon työ oli tiiviisti sidottuna talousosaston mappeihin, nyt isokin tiimi voi työskennellä missä ja milloin haluaa. Pilvipalveluna verkon yli toimiva Wintime tekee taloushallinnon työstä joustavaa ja paikkariippumatonta.

”Kuuden hengen taloushallinnon tiimimme voi Wintimen avulla työskennellä kätevästi etätöissä”

David Sjöberg, talousasiantuntija, ammattikorkeakoulu Arcada

null

Kerro meille, kuinka voimme palvella!

Täytä oheinen lomake ja kerro tarpeestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Asiantuntijamme palvelevat sinua niin ohjelmistojen hankinnassa ja käytössä, kuin kehittämisessäkin.

Asiakaspalvelu:
p. 010 4199 000

Ohjelmistojen online-tukipalvelu:
Visma Public Community »

Visma Publicin yhteystiedot »

 

Ota yhteyttä - Visma Public Oy