Automatisoidut työvälineet eri kokoisiin tarpeisiin

Ketterät ja kotimaiset ohjelmistomme tarjoavat ratkaisun koulutusten järjestämiseen sekä auttavat koulutusorganisaatioita suoraviivastamaan talous- palkka- ja henkilöstöhallintoaan.

Automatisoidut ratkaisumme palvelevat erilaisia koulutuksen parissa työskenteleviä toimijoita eri kokoisine tarpeineen:

  • koulutusintensiivisiä organisaatioita ja yrityksiä, joissa kouluttautuminen sekä lupien ja pätevyyksien tehokas hallinta on keskeistä
  • koulutuksia järjestäviä ja myyviä organisaatioita ja yrityksiä
  • oppilaitoksia ja muita koulutusorganisaatioita, jotka haluavat nykyaikaiset työvälineet sujuvaan palkka- ja henkilöstöhallintoon sekä talouden seurantaan ja suunnitteluun

Ratkaisuistamme osaamisen hallintajärjestelmä eTaika sopii aloille, joilla on korkea vaatimustaso osaamisen hallinnan, kehittämisen ja ylläpidon suhteen. eTaika Koulutusten hallinta tarjoaa lisäksi monipuoliset työvälineet koulutusten järjestämiseen ja hallinnointiin.

Taloushallinnon ohjelmistomme Wintime sekä palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistomme Personec F tukevat koulutusorganisaatioiden arkea, jossa automatisointi ja rutiinitöiden vähentäminen on entistä keskeisempää. Kaikki ohjelmistomme koostuvat moduuleista, joista rakennat organisaatiosi tarpeisiin mitoitetun kokonaisuuden.

Kaikkien ohjelmistojemme käyttöliittymät ovat moderneja ja ne on suunniteltu helposti omaksuttaviksi, mikä varmistaa osaltaan sujuvaa käyttöä. Ohjelmiston käyttäjä voi personoida ja muokata näkymät itselleen sopiviksi ja sujuvoittaa näin järjestelmän käyttöä.

Koulutusorganisaation taloushallintoon Wintime ja palkka- ja henkilöstöhallintoon Personec F.

null

Työvälineet osaamisen hallintaan

eTaika tarjoaa työkalut osaamisen hallintaan ja johtamiseen organisaation strategisten tavoitteiden mukaisesti. Ohjelmiston kautta saat jatkuvasti ajan tasalla olevaa tietoa organisaatiosi osaamiseen liittyvästä kehitystyöstä ja käytännön tekemisestä – tämän tiedon avulla pystyt tekemään parhaita mahdollisia päätöksiä organisaatiosi kilpailukyvyn varmistamiseksi, myös tulevaisuudessa.

Tutustu eTaikaan

null

Työvälineet koulutusten hallintaan

eTaika Koulutusten hallinta sisältää monipuoliset työvälineet ja valmiit prosessit koulutusten järjestämiseen ja hallintaan. Työkalun avulla hoidat koulutukset tehokkaasti suunnittelusta palautteisiin ja koulutusvähennysten raportointiin. eTaika Koulutusten hallinta sisältää monipuoliset työvälineet ja valmiit prosessit koulutusten järjestämiseen ja hallintaan. Työkalun avulla hoidat koulutukset tehokkaasti suunnittelusta palautteisiin ja koulutusvähennysten raportointiin.

Tutustu eTaika Koulutusten hallintaan

null

Työvälineet taloushallintoon

Wintimen sähköinen taloushallinto, tarkat raportit ja uudenaikaiset käyttöliittymät sujuvoittavat koulutusorganisaatioiden taloushallintoa ja vähentävät manuaalisten rutiinitöiden määrää. Wintimen avulla seuraat toiminnan tuloksellisuutta ja tuotat tietoa päätöksenteon ja toiminnan valvonnan tueksi. Wintime-ohjelmisto sisältää työvälineet kirjanpitoon, talousarvion tekemiseen, myynti- ja ostoreskontraan sekä raportointiin. Lisäratkaisujen avulla voit liittää mukaan myös laskutuksen, ostolaskujen kierrätyksen, käyttöomaisuuden ja arkiston.

Tutustu Wintimeen

null

Työvälineet palkka- ja henkilöstöhallintoon

Personec F -tuoteperhe tarjoaa työvälineet palkanlaskentaan, henkilöstö- ja työsuhdetietojen ylläpitoon ja tiedonhallinnan hajauttamiseen sekä osaamisen johtamiseen. Helppojen integraatioiden kautta voit liittää mukaan myös matkalaskujen hallinnan ja sähköisen allekirjoituksen.

Tutustu Personec F:ään

Miksi valitsisin Visma Publicin kumppaniksi koulutus­organisaation ­hallintoon?

Jos ennen taloushallinnon työ oli tiiviisti sidottuna talousosaston mappeihin, nyt isokin tiimi voi työskennellä missä ja milloin haluaa. Pilvipalveluna verkon yli toimiva Wintime tekee taloushallinnon työstä joustavaa ja paikkariippumatonta.

”Kuuden hengen taloushallinnon tiimimme voi Wintimen avulla työskennellä kätevästi etätöissä”

David Sjöberg, talousasiantuntija, ammattikorkeakoulu Arcada

null

Kerro meille, kuinka voimme palvella!

Minua kiinnostaa

Asiantuntijamme palvelevat sinua niin ohjelmistojen hankinnassa ja käytössä, kuin kehittämisessäkin.

Tuki
Tukipyynnöt pääkäyttäjän toimesta Communityyn:
Visma Public Community »

Laskutus
finance.puf@visma.com

Yhteystiedot
Visma Publicin yhteystiedot »

 

Ota yhteyttä - Visma Public Oy