Hyvinvointialueiden palvelut mahdollistetaan luotettavilla palkka-, henkilöstö- ja taloushallinnon ratkaisuilla

Hyvinvointialueiden palkka-, henkilöstö- ja taloushallintoon liittyy paljon piirteitä, jotka vaativat erityistä osaamista, kokemusta ja asiantuntijuutta. Alan ominaispiirteet luovat erityisiä vaatimuksia ja tarpeita myös palkka-, henkilöstö- ja taloushallinnon ohjelmistoratkaisuille. Vuoden 2022-2023 vaihteessa Suomessa toteutuu historiallinen liikkeenluovutus, kun sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen henkilöstö siirtyy hyvinvointialueiden palvelukseen. Me Visma Publicilla haluamme auttaa hyvinvointialueita tehostamaan ja sujuvoittamaan hallinnollisia tehtäviä ja prosesseja, sekä varmistaa, että massiiviset henkilöstön siirtoon liittyvät järjestelyt onnistuvat luotettavasti.

 

Team.png

Osaamisen johtaminen

Tarjoamme luotettavia ja monipuolisia osaamisen johtamisen ratkaisuja hyvinvointialueiden vaativiin tarpeisiin.

Lue lisää

PersonecF_TB.png

Palkka- ja henkilöstö­hallinto

HRM-järjestelmäkokonaisuutemme tukee hyvinvointialueiden palkka- ja henkilöstöhallinnon prosesseja tehokkaasti ja tarkasti.

Lue lisää

Wintime_ominaisuudet_banner.png

Taloushallinto

Joustava ja tehokas työkalu hyvinvointialueiden taloushallintoon.

Lue lisää

Hyvinvointialueiden luotettu kumppani

Me Visma Publicilla olemme jo vuosikymmenten ajan palvelleet eri kokoisia suomalaisia organisaatioita ja kehittäneet ohjelmistoja ja palveluitamme erityisesti julkisen sektorin tarpeisiin, jossa lakisääteiset vaatimukset ja alan erityispiirteet vaikuttavat vahvasti ratkaisujen ominaisuuksiin.

Vahva taloushallinnon, palkanlaskennan, henkilöstöhallinnon ja henkilöstön johtamisen osaaminen ja asiantuntijuutemme on vuosikymmenten kokemuksen tulosta. Siksi olemmekin enemmän kuin ohjelmistotoimittaja: olemme luotettava kumppani muutoksessa ja toimimme asiantuntijatukena ennakoiden ja opastaen, jotta suomalaiset organiaatiot menestyvät ja onnistuvat luotettavasti hallinnollisissa tehtävissään. Ratkaisumme soveltuvat erinomaisesti myös julkisella sektorilla toimiville palvelukeskuksille, sillä ne palvelevat tehokkaasti ja tarkasti myös vaativissa moniasiakasympäristöissä. 

hyvinvointialueille_kumppani.jpg

Massiivinen henkilöstön siirtymä vaatii järeitä osaamisen johtamisen ratkaisuja

Henkilöstön osaaminen on menestyvän organisaation edellytys. Siksi on tärkeää varmistaa, että organisaatiossa on edellytyksiä kehittää ja johtaa henkilöstön osaamista. Osaamisen kehittäminen tuo työntekijöille mielekkyyttä, se motivoi ja parantaa työhyvinvointia. Osaamisen johtaminen myös sitouttaa henkilöstöä organisaatioon ja sen tavoitteisiin. 

Hyvinvointialueilla, joilla vaatimustaso osaamisen hallinnassa ja kehittämisessä on korkea, vaaditaan luotettavia ja monipuolisia osaamisen johtamisen ratkaisuja. Henkilöstöjohtamisen ratkaisumme tukee hyvinvointialueita aina osaamisen määrittelystä, tavoitteiden asetantaan, osaamiskuilujen paikantamiseen, osaamista kehittävien koulutusten suunnitteluun sekä parhaiden osaajien löytämiseen. Ratkaisun avulla myös perehdytys- ja kehityssuunnitelmat, luvat, pätevyydet, taidot ja sertifikaatit ovat helposti hallinnoitavissa, tarkasteltavissa ja hyödynnettävissä.

HRD-järjestelmän edut ja hyödyt hyvinvointialueille

  • Tunnistat organisaatiosi osaamisen, suunnittelet ja seuraat osaamisen kehittämistä suunnitelmallisesti tietoon perustuen, ennakoiden ja ehkäisten osaamisvajeet
  • Helpotat henkilöstösuunnittelua ja -budjetointia
  • Tehostat ja helpotat koulutusten hallintaa, sekä varmistat koulutuskorvaukset 
  • Varmistat vahvan osaamisen johtamisen kulttuurin
  • Luot vahvan ja houkuttelevan työnantajabrändin
  • Sitoutat henkilöstön yhteisiin kehityksen tavoitteisiin ja parannat työntekijöiden hyvinvointia

goal.png

Haluatko kuulla lisää?    Ota yhteyttä

hyvinvointialueille_murros2.jpg

Tuemme hyvinvointialueita muutoksessa

Me Visma Publicilla autamme hyvinvointialueita onnistumaan henkilöstön siirtämisessä ja vastaanottamisessa, perehdyttämisessä sekä osaamisen kehittämisessä murroksen keskellä, turvaten hallinnon sujuvuuden valmisteluista toteutukseen asti. Kun henkilöstön perehdytys, osaamiset, koulutukset, luvat ja pätevyydet mm. henkilöstö- ja työvuorosuunnittelun toteuttamiseksi ovat hallinnoitavissa tehokkaasti ja kattavasti, varmistetaan palveluiden jatkuvuus ja korkea laatu sujuvasti ja luotettavasti myös muutoksen keskellä.

Joustavat henkilöstö- ja taloushallinnon ratkaisukokonaisuutemme koostuvat moduuleista, jonka ansiosta tarjoamme asiakkaillemme joustavuutta. Oikein mitoitettu ratkaisukokonaisuus syntyy niistä toiminnallisuuksista, joille organisaatiossa on aidosti tarvetta. Näin ominaisuuksista, joille ei ole käyttöä, ei synny turhia kustannuksia ja käytössä on kustannustehokas, täsmällisesti tarpeisiin vastaava luotettava ja älykäs ratkaisu.

Monipuolinen henkilöstöjohtamisen ratkaisu kattaa kaikki tarvittavat osaamisen johtamisen ja kehittämisen osa-alueet

PersonecF_koulut.png

Ota yhteyttä niin kerromme lisää siitä, kuinka ohjelmistomme tukevat hyvinvointialueita muutoksessa

Täytä oheinen lomake, niin asiantuntijamme on sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Minua kiinnostaa

Asiantuntijamme palvelevat sinua niin ohjelmistojen hankinnassa ja käytössä, kuin kehittämisessäkin.

Tuki
Tukipyynnöt pääkäyttäjän toimesta Communityyn:
Visma Public Community »

Laskutus
finance.puf@visma.com

Yhteystiedot
Visma Publicin yhteystiedot »

 

Ota yhteyttä - Visma Public Oy