Kenelle ratkaisumme sopivat?

Hyvinvointialueille

null

Lue lisää

Kunnille ja sairaanhoitopiireille

null

Lue lisää

Palvelukeskuksille

null

Lue lisää

Koulutusorganisaatioille

null

Lue lisää

Keskisuurille ja suurille yrityksille

null

Lue lisää

Talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut yrityksille ja julkiselle sektorille

Pitkän kokemuksen hiomat ratkaisumme Personec F ja Wintime tukevat organisaatioiden kriittisiä toimintoja: talous-, palkka- ja henkilöstöhallintoa sekä henkilöstön osaamisen johtamista ja kehittämistä. Ratkaisumme koostuvat moduuleista ja taipuvat ketterästi erikokoisiin tarpeisiin.

Taloushallinnon ohjelmisto Wintime on suunnattu keskisuurten ja suurten yritysten sekä julkishallinnon tarpeisiin. Järjestelmällä hoidat niin kirjanpidon, laskutuksen kuin ostolaskujen käsittelyn sekä otat käyttöön lisää ominaisuuksia tarpeesi kasvaessa.

Palkka- ja henkilöstöhallinnon Personec F -ohjelmistolla on vahva jalansija erityisesti julkishallinnossa. Se palvelee parhaiten keskisuuria ja suuria organisaatioita, joissa on useampi sata työntekijää.

Henkilöstön kehittämisen ratkaisumme eTaika ja Personec F OSS varmistavat, että osaamisen johtaminen hoituu organisaatiossasi kattavasti, tehokkaasti ja yhdenmukaisesti. Ratkaisuistamme löytyvät kattavat työvälineet henkilöstön kehittämisen erilaisiin tarpeisiin: osaamisen johtamiseen ja kehittämiseen, kurssien ja koulutusten hallintaan sekä kehityskeskusteluihin.

Wintime taloushallinto ja Personec F  palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmisto yrityksille, kunnille, sairaanhoitopiireille ja koulutusorganisaatioille.

Ohjelmistojamme hyödyntävät lähes 700 asiakastamme, joiden joukossa on suomalaisia yrityksiä, kuntia, kaupunkeja, palvelukeskuksia, sairaanhoitopiirejä ja yliopistoja sekä oppilaitoksia ja koulutuskuntayhtymiä.

”Päätimme uusia taloushallinnon järjestelmän tilanteessa, jossa vanhat järjestelmät aiheuttivat paljon manuaalista työtä, eikä tilinpäätöksestä ollut suoraa yhteyttä kirjanpitoon.”

Suomen Lähetysseura valitsi Wintimen taloushallinnon kokonaisratkaisukseen.

Visma Public, Wintime ja Personec F asiakkaiden kokemuksia.

Kerro meille, kuinka voimme palvella!

Minua kiinnostaa

Asiantuntijamme palvelevat sinua niin ohjelmistojen hankinnassa ja käytössä, kuin kehittämisessäkin.

Tuki
Tukipyynnöt pääkäyttäjän toimesta Communityyn:
Visma Public Community »

Laskutus
finance.puf@visma.com

Yhteystiedot
Visma Publicin yhteystiedot »

 

Ota yhteyttä - Visma Public Oy