Personec F -tuoteperhe

Suomen automatisoidun Palkka- ja henkilöstöhallinnon järjestelmä

Ota yhteyttä

Aina oikein mitoitetut työvälineet palkka- ja henkilöstöhallinnon tarpeisiin

Personec F on Suomen automatisoiduin palkka- ja henkilöstöhallinnon järjestelmäratkaisu. Se tarjoaa sinulle työvälineet henkilöstö- ja työsuhdetietojen ylläpitoon, palkanlaskentaan, loma- ja poissaolotietoihin. Tarvittaessa järjestelmää voidaan laajentaa osaamisen ja suorituksen johtamisen sekä matkustuksenhallinnan työvälineillä. Vuonna 2016 Personec F -tuoteperheellä tuotettiin 3,4 miljoonaa palkkalaskelmaa 235 000 palkansaajalle. Koko tuotehallinta kehityksestä toimitukseen ja tukeen on omissa käsissä ja tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa takaa ratkaisujen oikeansuuntaisen kehittymisen.

Sote-rakenteiden uudistuessa myös palkkajärjestelmän pitää mukautua joustavasti. Muutokset ovat helpompia, kun samassa järjestelmässä pystytään hoitamaan useiden organisaatioiden palkanlaskenta samanaikaisesti.

Personec F ja ESS

Ei turhaa ylläpitotyötä – hallitset henkilö- ja työsuhdetietoja yhdessä paikassa

Järjestelmän avulla pysyt mukana organisaatioiden ja kuntien tehtävien murroksessa. Henkilö- ja sopimustietojen hallinta voidaan hajauttaa organisaatiossa sinne, missä tieto syntyy ja siinä laajuudessa kuin tarpeelliseksi ja hyödylliseksi katsotaan. Se mahdollistaa tietojen päivittämisen yhdellä kertaa ja vähentää näin aikaa vievää ylläpitotyötä.

Suomen automatisoiduin palkkajärjestelmä

Palkanlaskennan a ja o ovat varmuus ja ajantasaiset tiedot. Personec F on Suomen automatisoiduin palkkajärjestelmä, ja sen kehityksessä on pyritty ratkaisemaan etenkin tietojen vaivaton päivittäminen ja virheiden minimointi. Organisaatio voi reagoida helposti esimerkiksi lakisääteisiin tai asiakas- ja sopimuskohtaisiin muutoksiin vähentäen käsin tehtävien tarkastuslaskelmien ja muun rutiinityön tarvetta.

40 000 palkkalaskelmaa, jotka saamme tuotettua vain kolmen palkkasihteerin työpanoksella. Digitoinnin ja sen myötä automaation hyödyntämisen ansioista pystymme vähemmällä porukalla tekemään enemmän.

Pirjo Kaija, Lapin sairaanhoitopiiri
 

Haluaisitko lisätietoja?

Jätä yhteystietosi niin sovitaan tapaaminen.
 

Essi hoitaa loma- ja poissaolotiedot vaikka laiturinnokasta

Personec F ESS -itsepalvelukäyttöliittymän, “Essin”, kautta henkilöstö voi itse päivittää omia loma- ja poissaolotietojaan. Tiedot siirtyvät suoraan palkanlaskentaan ja kommunikointi palvelussa voidaan liittää myös sähköpostiin. Essi vähentääkin huomattavasti päällekkäistä työtä, ja ennen kaikkea paperitöinä tehtäviä välivaiheita, kun esimerkiksi esimiehet pääsevät suoraan hyväksymään poissaolo- ja lomatiedot. Myös työntekijät pääsevät suoraan tarkistamaan omien vuosiloma- ja säästövapaa päiviensä saldot. Helppo käyttöliittymä tehostaa niin esimiehen, työntekijän kuin henkilöstöhallinnon ajankäyttöä.

"Vanhassa mallissa poissaololomakkeiden käsittelyn eri vaiheet aiheuttivat moninkertaista päällekkäistä ja manuaalista työtä eri yksiköissä."

 

Personec F -tuoteperhe tukee myös johtamista

Henkilöstön kehittämisen prosessit liittyvät kiinteästi toisiinsa ja tarvittaessa järjestelmää voidaan täydentää kurssien ja koulutusten hallinnan sekä henkilöstön osaamisen ja kehittämisen työvälineillä. Kehityskeskusteluissa esiin tulleet kehittämissuunnitelmat vaikuttavat henkilöstön osaamiseen - ja osaamisen kehittäminen tapahtuu mm. koulutusten kautta.

Järjestelmään voidaan määrittää osaamisprofiileja eri rooleille ja täydentää tietoja henkilöstön taidoista, kuten suoritetuista työluvista ja täydennyskoulutuksista. Näin organisaatiossa on helposti identifioitavissa tarvittaviin tehtäviin sopivia ammattilaisia sekä toisaalta voidaan tunnistaa, löytyykö organisaatiosta osaamisvajetta, johon tulisi reagoida.

Järjestelmä automatisoi kaikki koulutuksiin liittyvien rutiinien manuaaliset työvaiheet kuten koulutussuunnitelmat, ilmoittautumiset, esimieshyväksynnät, materiaalien jakamisen, palautteiden keräyksen, koulutustarpeiden kartoituksen sekä automatisoi koulutusrekisterin ylläpidon. Järjestelmän avulla voidaan myös seurata ja raportoida kurssien ja koulutusten verohyödyt.

Raportoinnin avulla organisaatiossa on aina saatavilla tieto siitä, kuka on ilmoittautunut tai käynyt minkäkin koulutuksen, kenellä on kehityskeskustelu käymättä tai miten jokin yksittäinen tavoite on toteutumassa.

Työmatkan jälkeen vaivatonta raportointia

Personec F -tuoteperheen matkustuksenhallinnanjärjestelmä laskee ja hyväksyy helposti koti- ja ulkomaanmatkojen päivärahat, kilometrikorvaukset sekä kulutilitykset. Se voidaan yhdistää esimerkiksi kirjanpitoon, palkanlaskentaan, henkilöstöhallintoon sekä pankkimaksatusjärjestelmiin. Järjestelmän avulla työmatkojen kokonaiskustannuksia on helppo seurata ja raportoida.

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä!

Asiantuntijamme kertovat mielellään sinulle lisää. 

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.