Julkishallinnon käyttäjäpäivät

Julkishallinnon käyttäjäpäivät on kuntien, kuntayhtymien, hyvinvointialueiden ja muiden julkisen sektorin toimijoiden talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisten tapahtuma. Pureudumme päivän aikana ajankohtaisiin aiheisiin ja kerromme kuinka ratkaisumme auttavat nyt ja tulevaisuudessa julkisen sektorin toimijoita.

Kun kehitämme yhdessä parempia toimintatapoja ja työvälineitä arjen sujumiseksi, kykenemme myös paremmin ennakoimaan ja varautumaan tulevaan, myös odottamattomiin tilanteisiin – ja selviämään niistä helpommin. SaaS eli pilvipalvelu on tullut jäädäkseen ja muutos on läsnä koko ajan. Tänä päivänä organisaatiot ovat tottuneet muutokseen ja tarvitsemme joustavuutta, ketteryyttä ja valmiuksia ottamaan muutos vastaan. Me muutumme ja muutos vaikuttaa myös asiakkaisiimme.

Julkishallinnon käyttäjäpäivillä ohjelmistojemme kehittäjät ja muut asiantuntijat jakavat käyttövinkkejä, esittelevät uusia ominaisuuksia sekä jakavat tietoa ohjelmistojemme kehityssuunnitelmista. Päivä on rakennettu teille ohjelmistojemme käyttäjille, jotta työnne olisi sujuvampaa, mukavampaa ja helpompaa. Päivän lopuksi on cocktail-tilaisuus, jossa esiintyjänä Duo Emma & Jaakko.

Lämpimästi tervetuloa verkostoitumaan ja inspiroitumaan. Nähdään syyskuussa Hotelli Crowne Plazassa!

Ajankohta: 28.9.2022 klo 9–16 (16–18.30 cocktailtilaisuus)
Paikka: Hotelli Crowne Plaza, Helsinki, Mannerheimintie 50, 00260 Helsinki (paikoitus Crowne Plazassa)
Ohjelma: Keynote puhuja Elina Hiltunen - Tulevaisuuden työ ja osaamistarpeet
Hinta: 259 € + alv
Nopean varaajan etu -10 %! (Hinta 233,10 €, kun ilmoittaudut mukaan viimeistään 31.5.2022)

Huom. kuluton peruutus 28.8.2022 mennessä sähköpostiin: akatemia@visma.com

Valitse ohjelma ja ilmoittaudu: 

Personec F

Intime

Työajanhallinta (Titania)