Mikä on Visma Pay?

Visma Pay eli Visma Payments Oy on maksupalveluntarjoaja, joka vastaa tuhansien eri kokoisten suomalaisten asiakkaiden verkkomaksuliikenteestä. Olemme nopeasti kasvava fintech-alan toimija, jonka vahvuuksiin kuuluu rautainen osaaminen ohjelmistokehityksen ja tietoturvan alalta. Olemme osa kansainvälistä Visma-konsernia. Yrityksen kotipaikka sijaitsee Lappeenrannassa, jonka lisäksi yrityksellä on toimipiste Porissa.

Yritys on perustettu vuonna 2012 ja vuodesta 2013 alkaen Visma Payments Oy (aiemmin PayByWay) on tarjonnut ratkaisuja verkkomaksujen välittämiseen. Verkkomaksupalvelu tunnettiin aiemmin nimellä Bambora Payform ja sitä ennen palvelu toimi Maksukaista-nimen alla. Vuonna 2020 käännettiin uusi sivu liiketoiminnassa, kun verkkomaksuratkaisu siirtyi osaksi Visma-konsernia.

Visma Pay on verkkomaksupalvelu, joka sopii verkkokauppojen lisäksi kaikkiin verkkopalveluihin ja sovelluksiin, joissa maksamista tarvitaan. Kaikki maksamisen palvelut asiakas saa yhdellä rajapinnalla ja sopimuksella. Palvelu voidaan upottaa osaksi mitä tahansa palvelua tai sovellusta.

Visma Payments Oy:llä (Y-tunnus 2486559-4) on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa.

Tarinamme

2012

Paybyway Oy perustetaan Lappeenrannassa 

2013

Paybyway Oy:n lanseeraama verkkomaksupalvelu Maksukaista syntyy

2015

Bambora AB ostaa Paybyway Oy:n koko osakekannan ja maksupalvelu saa nimekseen Bambora Payform

2017

Visma ja Paybyway aloittavat yhteistyön tuomalla verkkomaksut Visman DigitalBooker-ajanvarausohjelmaan

2020

Visma ostaa yrityksen Bambora AB:lta ja verkkomaksupalvelun nimeksi annetaan Visma Pay

2021

Yrityksen nimi vaihdetaan Visma Payments Oy:ksi

Arvomme yhdistävät meitä

arvot-visma-payments.jpg

Yrittäjähenkisyys

Vastuullisuus

Sitoutuneisuus

Yhteisöllisyys ja monimuotoisuus

Visma Payn kulttuurin perustan luo vahvat arvot. Uskomme yhteistyöhön ja yhdessä tekemiseen - niin työntekijöidemme kuin asiakkaidemme kanssa. Meillä työskentelee yli 50 alan rautaista ammattilaista ja yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme tuotteita, jotka palvelevat asiakkaidemme ja yhteiskunnan tarpeita mahdollisimman hyvin. Olemme ketterä organisaatio, jossa johto on lähellä ja päätöksenteko nopeaa. Taustallamme on kuitenkin suuri ja vakaa kansainvälinen Visma-konserni, joka tukee toimintaamme.

Vismalla työn merkitys syntyy siitä, että ratkomme elämän aitoja haasteita päivittäin. Siinä onnistuaksemme haluamme kukoistaa erilaisten vahvuuksiemme kautta. Uskomme onnellisen työyhteisön, rennon ilmapiirin ja parhaan lopputuloksen syntyvän ennen kaikkea siitä, että jokainen voi tulla töihin omana itsenään.

Visma Payments & Passeli työpaikkana

Monimuotoisuus ja yhteisöllisyys Vismalla

visma-pay-tyopaikkana-800x550.jpg

visma-pay-arvot-800x550.jpg

Vastuullisuus Vismalla

Visma on johtava kansainvälinen ohjelmistotoimittaja, joka tuo mukanaan mahdollisuuden ja vastuun edistää hyvinvointia maailmassa. Ajamme muutosta kohti kestävämpiä toimintatapoja kaikessa liiketoiminnassamme ja arvoketjuissamme.

Visma Payments Oy on suomalainen rekisteröity maksulaitos, joka edellyttää meiltä erityisen huolellista panostusta turvallisuuteen. Otamme turvallisuuteen liittyvät asiat hyvin vakavasti: Visma Payn asiakkaat sekä käyttäjät voivat luottaa, että noudatamme toiminnassamme kaikkia lakeja ja säädöksiä, ja että maksupalvelumme on luotettava ja sen käyttö turvallista.

Vastuullisuus Vismalla

Yhteystietomme

Brahenkatu 4

53100 Lappeenranta

puh. 09 3154 2037


Katso laskutustiedot

Johtoryhmä

 

Terhi Karasjärvi Toimitusjohtaja
Ari-Pekka Salovaara Hallituksen puheenjohtaja
Ville Vähä-Nuuja Hallituksen jäsen
Liv-Kari Kroken Hallituksen jäsen

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Haluatko kuulla ensimmäisenä, mitä uutta verkkomaksamisen alalla ja Visma Pay maksupalvelussa tapahtuu? Ota seurantaan sosiaalisen median tilimme.

LinkedIN »

Facebook »

Tutustu Visman blogikirjoituksiin

Milja-Kopsi-Jyri-Keronen.jpg

Eiväthän naiset ole kiinnostuneita teknologiasta

UN Women toteaa: ”Maailma tarvitsee tiedettä, ja tiede tarvitsee naisia ja tyttöjä”. Tänään vietetään kansainvälistä päivää naisille ja tytöille tieteen ja teknologian parissa.

Lue blogi

Visma_womenintech-700x395.jpg

Mimmit, antakaa ohjelmistoalalle mahdollisuus!

Ohjelmistoala on perinteisesti mielletty miehiseksi, mutta onneksi asenteet ovat viime vuosina muuttuneet. Miten naiset saataisiin innostumaan ohjelmistoalasta vielä enemmän?

Lue blogi

visma-pay-verkkomaksaminen-suomessa-756x426.jpg

Verkkomaksaminen Suomessa – muutokset ja trendit

Haastattelimme verkkomaksamisen asiantuntijaa, Visma Payn tuotejohtaja Markus Salmista ja selvitimme, miten korona ja sen pakottama digiloikka ovat vaikuttaneet verkkomaksamiseen.

Lue blogi

vismalogo.png

 

Visma Payments Oy

Myynti palvelee arkisin 8-16: 09 3154 2030

Asiakaspalvelu palvelee arkisin 9-16: 09 3154 2037

helpdesk@vismapay.com

Sopimusasiat: compliance@vismapay.com