Visma Severa

Asiantuntijayritysten toiminnanohjausjärjestelmä, jossa hoidat helposti myynnin, asiakashallinnan, projektienhallinnan sekä laskutuksen.

Nosta projektiliiketoimintasi uudelle tasolle

Paranna projektien kannattavuutta

Visma Severa parantaa projektien myyntiä, tehostaa projektien läpivientiä ja varmistaa, että töitä ei jää laskuttamatta. Ajantasainen kokonaiskuva projektiliiketoiminnasta helpottaa yrityksen johtamista.

Lue lisää projektinhallinnasta >

Käytä aikasi tehokkaammin

Minimoi tiedon hakemiseen ja syöttämiseen käytetty aika ja paranna asiantuntijoiden laskutusastetta. Pilvipalvelu mahdollistaa ajantasaisen tilanteen tarkistamisen missä ja milloin tahansa. 

Lue lisää työajanseurannasta >

Ennakoi ja johda paremmin

Reaaliaikaisen ja muokattavan raportoinnin kautta voit ennakoida myyntiä, resurssien käyttöastetta sekä laskutuksen kehittymistä. Tarkastele kokonaiskuvaa tai poraudu yksittäisiin projekteihin ja asiakkaisiin.

Lue lisää raportoinnista >

Projektit myynnistä laskutukseen Visma Severalla

Hallitse asiantuntijayrityksen toiminnanohjaus kattavasti ja tehokkaasti. Severan avulla tiedät mikä kannattaa, mitä laskutetaan ja miten se vaikuttaa kassavirtaan. Selkeällä ja helppokäyttöisellä Visma Severalla mahdollistat parhaat työskentelytavat koko asiantuntijatiimillesi.

 

Severaa käyttää jo yli 1000 asiantuntijayritystä

Katso miten insinööritoimisto Despro Engineering käyttää Visma Severaa työssään.

Ota yhteyttä!

Visma Severalla hoidat koko projektiliiketoimintasi yhden järjestelmän kautta. Ole yhteydessä niin kerromme sinulle lisää!

Visma Severa-myynti
Ma-pe klo: 8-16
puh. 010 5058 420
psa.myynti@visma.com