Visma L7:n asiakkaana saat käyttöösi kattavat tukipalvelut

Järjestelmän käytön pitää olla mahdollisimman vaivatonta, jotta pystyt keskittymään olennaiseen. Visma Softwaren sovellustuki tukee veloituksetta koulutuksen saaneita käyttäjiä palvelun käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Kehitämme toimintaa jatkuvasti yhdessä asiakkaidemme kanssa ja mittaamme asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti NPS-kyselyillä.

Tarjoamme sovellustukea asiakkaille monikanavaisesti: Visma Community -käyttäjäyhteisössä, sähköisessä Asiakasportaalissa sekä sähköposti- ja puhelintuen kautta.

 

Sovellustuen yhteystiedot ja aukioloajat

Ma–pe klo 9–15
+358 (0)2 4809 0422 (mpm./pvm.)
sovellustuki@visma.com

Lue ohjeet selkeän ja nopean tukipyynnön tekemiseen »

Sovellustuen poikkeusaukioloajat löytyvät
Communityn Uutiset -osiosta »

Visma-L7_6_300x300.png

Visma Community -käyttäjäyhteisö

Selaa sisältöjä, jaa tietoa ja osallistu keskusteluun.

Suositusta käyttäjäyhteisöstä löydät asiakastuen, ajankohtaiset tiedotteet sekä käyttöoppaat. Käyttäjäyhteisö on avoin kaikille ja se on hyödynnettävissäsi ympäri vuorokauden. Rekisteröityneet käyttäjät voivat kysyä ja vastata muiden käyttäjien kysymyksiin sekä tilata aihealueiden koosteet suoraan sähköpostiin.

Siirry Communityyn »
Tutustu Communityn ohjeistukseen »

Visma-L7_5_300x300.png

Puhelin- ja sähköpostituki

Kiireellisiin yhteydenottoihin ja vaikeasti selitettäviin asioihin.

Puhelintuki tarjoaa apua akuuttiin tarpeeseen, ilman erillistä ajanvarausta. Tarvittaessa asiantuntija on apunasi etätukiohjelman avulla. Voit hyödyntää myös kiiteltyä takaisinsoittopalveluamme, jolloin otamme sinuun yhteyttä heti, kun asiantuntija vapautuu.

Sähköpostitse saapuviin tukipyyntöihin pyrimme vastaamaan viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Visma-L7_8_300x300.png

Asiakasportaali

Avaa, kommentoi ja selaa tukipyyntöjä sähköisesti.

Asiakasportaali on sähköinen yhteydenottokanava, jonne voit kirjata tukipyyntösi liitteineen. Näet myös tukipyynnön statuksen ja kommentit. Portaali on auki kellon ympäri – voit ottaa yhteyttä silloin, kun sinulle sopii. Jos olet L7-pääkäyttäjä, pääset myös selaamaan kaikkia yrityksesi aiempia tukipyyntöjä vastauksineen.

Kirjaudu tai rekisteröidy asiakasportaaliin »

Tavoitteena tyytyväiset asiakkaat

Mittaamme Visma L7 -tukipalveluiden asiakastyytyväisyyttä NPS-kyselyllä, jonka keskiarvo on ollut vuonna 2021 +88!
Tavoitteenamme on sujuva ja nopea palvelu sekä tyytyväiset asiakkaat – puhelintuen keskimääräinen vastausaika vuonna 2021 oli 28 sekuntia.