Taloushallinto-ohjelmien hintavertailulaskuri

Taloushallinto-ohjelman kustannus koostuu yritykselle useimmiten tilitoimiston palvelun hinnasta ja taloushallinto-ohjelmiston kustannuksista. Tämä ilmainen laskuri auttaa sinua hahmottamaan eri ohjelmistojen kustannuksia yrityksellesi.

Vertaile Suomen suosituimpien taloushallinto-ohjelmien hintoja

Tuntuuko, että taloushallinto-ohjelmien hintoja on vaikea vertailla eikä järjestelmän kokonaiskustannuksesta saa oikein käsitystä? Ohjelmistojen kokonaiskustannus koostuu useista eri muuttujista, jotka eivät välttämättä sano sinulle mitään. Ei huolta, kehitimme yksinkertaisen laskurin, jolla voit vertailla Suomen suosituimpien taloushallinto-ohjelmien järjestelmähintoja yrityksellesi.

  • Laskuri laskee antamiesi tietojen pohjalta, paljonko Visma Fivaldin, Procountorin ja Netvisorin eri paketit tulisivat sinulle maksamaan kuukaudessa. Netvisorin ja Procountorin hintatiedot perustuvat yritysten julkisiin hinnastoihin
  • Hinnat räätälöidään antamiesi tietojen perusteella juuri sinun tarpeitasi vastaaviksi
  • Vertailun lataaminen on ilmaista, eikä velvoita sinua mihinkään
  • Täytä tiedot lomakkeelle ja lähetämme sinulle hintavertailun sähköpostitse viimeistään seuraavana arkipäivänä!

*Hinnat ovat suuntaa antavia. Mikäli haluat tiedustella Fivaldin tarkkoja hintatietoja, ota yhteyttä myyntiimme myynti.software@visma.com tai tilitoimistoosi.

Vinkki tilitoimistoille! Voit käyttää yrityslaskuria myös asiakkaasi ohjelmistokustannusten arviointiin. Täytä asiakasyrityksen tiedot ja lataa hintavertailu

Täytä tietosi ja lataa ilmainen hintavertailu

Lähetämme hintavertailun sähköpostiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä.