Monipuoliset sovellustuen kanavat apunasi

Visma Fivaldi sovellustuki - apunasi veloituksetta

Monipuoliset sovellustuen kanavat ovat apunasi Visma Fivaldi ohjelmistoon liittyvissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa.

Visma Fivaldin asiakkaana saat aina erinomaiset tukipalvelut käyttöösi. Visma Softwaren sovellustuki tukee veloituksetta koulutuksen saaneita käyttäjiä palvelun käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Sovellustuesta saat apua lisäksi tuen ulkopuolisissa palveluissa, kuten asiakaskohtaisia pikaohjeita

Nopeus ja henkilökohtainen palvelu ovat asioita, joihin haluamme panostaa. Tavoitteemme on onnelliset asiakkaat. Mittaamme asiakastyytyväisyyttä jatkuvasti NPS-kyselyillä. Tarjoamme sovellustukea asiakkaille monikanavaisesti hyödyntäen Visma Community -käyttäjäyhteisöä sekä sähköistä yhteydenottokanavaa Asiakasportaalia – unohtamatta perinteistä sähköposti- ja puhelintukea.

Visma Community

Visma Community

Tutki, jaa tietoa ja osallistu keskusteluun 24/7

Visma Community sisältää usein kysyttyjä kysymyksiä, käyttövinkkejä, käsikirjoja ja ajantasaisia tiedotteita. Käyttäjäyhteisö on avoin kaikille ja se on käytettävissä ympäri vuorokauden. Rekisteröityneet käyttäjät voivat itse luoda kysymyksiä ja vastata muiden käyttäjien kysymyksiin. Lataa materiaaleja -kohdan takaa saat versio- ja päivitystiedotteet sekä muut tuotedokumentit. Sisäänkirjautuminen mahdollistaa sen, että voit tilata tiettyjen aihealueiden koosteet suoraan sähköpostiisi.

Siirry Communityyn »

Tutustu Communityn ohjeistukseen »

Puhelintuki tarjoaa apua akuutteihin tukitarpeisiin

Puhelintuki

Kiireellisiin yhteydenottoihin ja vaikeasti selitettäviin asioihin.

Puhelintuki tarjoaa apua akuutteihin tukitarpeisiin. Tarjoamme asiakkaillemme myös takaisinsoittopalvelua, joka on saanut paljon kiitosta. Valitessasi jonotuspalvelun, järjestelmä automaattisesti yrittää soittaa sinulle takaisin, kun asiantuntijamme vapautuu.

Sovellustuen yhteystiedot ja aukioloajat löydät täältä »

Poikkeusaukioloajat löydät Visma Communitysta »

Asiakasportaali on sähköinen yhteydenottokanava

Asiakasportaali

Avaa, kommentoi ja selaa tukipyyntöjä sähköisesti.

Asiakasportaali on sähköinen yhteydenottokanava, jossa voit avata uusia tukipyyntöjä sekä selata ja kommentoida vanhoja tukipyyntöjä. Portaali on auki kellon ympäri – voit ottaa yhteyttä silloin, kun sinulle sopii.

Tukipyynnön seuraaminen on helppoa: näet kommentit ja tukipyynnön statuksen. Myös mahdolliset lisäkommentit ja liitteet kulkevat kätevästi mukana. Yhteydenottosi tallentuvat järjestelmään ja voit palata niihin myöhemmin. Yrityksenne pääkäyttäjä näkee kaikki yrityksen tiketit kätevästi yhdestä paikasta.

Siirry asiakasportaaliin »

Voit lähettää tukipyynnön myös sähköpostilla osoitteeseen sovellustuki@visma.com.

Ohjeet hyvään tukipyyntöön

Palvelun käyttöön liittyvissä kysymyksissä ja mahdollisissa ongelmatilanteissa nopean ja hyvän palvelun varmistamiseksi suosittelemme tarkistamaan ensin onko häiriötilanne jo todettu Visma Communityn tärkeissä tiedotteissa. Lisäksi useisiin kysymyksiin on saatavilla vastaus Visma Communityn keskusteluissa tai käsikirjoissa. Mikäli asia ei ratkea, voit ilmoittaa ongelmasta Visman Sovellustukeen puhelimitse tai sähköpostitse.

 

Tukipyyntöön tarvittavat tiedot:

  • Mahdollisimman kuvaava otsikko
  • Yrityksen nimi, oma nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • Käyttäjätunnus, jolla ongelma ilmenee
  • Mahdollinen yritysnumero ja yrityksen nimi, jossa ongelma ilmenee
  •  Sovellus, jossa ongelma/virhe tapahtui ja kuvaus mitä tehtiin.
  • Kuvaruutukaappaus koko sovelluksen näkymästä ja sanallinen kuvaus mahdollisesta ohjelman virheilmoituksesta.

Mikäli asia on kriittinen, suosittelemme olemaan yhteydessä sovellustukeemme puhelimitse. Mahdollisissa ruuhkatilanteissa kiireellinen tukipyyntö voidaan lähettää sähköpostitse. Sähköpostin otsikossa tulee tällöin olla sana ”kiireellinen” sekä kuvaus ohjelmasta ja ongelmasta.

Etätukiohjelma 

Visman käytössä olevan etätukiohjelma Anydeskin avulla konsultit tai sovellustuki voivat ottaa asiakkaan koneeseen etäyhteyden Internetin välityksellä, mahdollistaen nopean ja sujuvan palvelun. Etätukiohjelman avulla ongelmatilanteiden ratkaiseminen tai konsultointi onnistuu helposti molempien osapuolten pystyessä tarkastelemaan samaa näkymää yhtäaikaisesti. 

Tutustu etätukiohjelmaan »