Visma Fivaldin asiakkaana saat käyttöösi kattavat tukipalvelut

Visma Softwaren sovellustuki tukee veloituksetta koulutuksen saaneita käyttäjiä palvelun käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Sovellustuesta saat apua lisäksi tuen ulkopuolisissa palveluissa, kuten asiakaskohtaisia pikaohjeita.

Nopeus ja henkilökohtainen palvelu ovat asioita, joihin haluamme panostaa. Tavoitteemme on onnelliset asiakkaat. Mittaamme asiakastyytyväisyyttä jatkuvasti NPS-kyselyillä. Tarjoamme sovellustukea asiakkaille monikanavaisesti hyödyntäen Visma Community -käyttäjäyhteisöä sekä sähköistä yhteydenottokanavaa Asiakasportaalia – unohtamatta perinteistä sähköposti- ja puhelintukea.

Löydät Fivaldin ajankohtaiset käyttöohjeet ja päivitystiedotteet täältä

sovellustuki - vismaconnect.png

Visma Community

Selaa sisältöjä, jaa tietoa ja osallistu keskusteluun.

Suositusta käyttäjäyhteisöstä löydät asiakastuen ja ajankohtaiset tiedotteet. Käyttäjäyhteisö on avoin kaikille ja se on hyödynnettävissäsi ympäri vuorokauden. Rekisteröityneet käyttäjät voivat kysyä ja vastata muiden käyttäjien kysymyksiin sekä tilata aihealueiden koosteet suoraan sähköpostiin.

Siirry Communityyn »

Tutustu Communityn ohjeistukseen »

Sovellustuki - Puhelintuki 300x150.png

Puhelin- ja sähköpostituki

Kiireellisiin yhteydenottoihin ja vaikeasti selitettäviin asioihin.

Puhelintuki tarjoaa apua akuuttiin tarpeeseen. Halutessasi voit hyödyntää myös kiiteltyä takaisinsoittopalveluamme, jolloin otamme sinuun yhteyttä heti, kun asiantuntija vapautuu.

Sähköpostitse saapuviin tukipyyntöihin pyrimme vastaamaan viimeistään seuraavana arkipäivänä. Voit lähettää tukipyynnön myös kätevästi asiakasportaalin kautta.

sovellustuki - asiakasportaali.png

Asiakasportaali

Asiakasportaali on sähköinen yhteydenottokanava, jonne voit kirjata tukipyyntösi liitteineen. Jos olet Fivaldin pääkäyttäjä, pääset myös selaamaan kaikkia yrityksesi aiempia tukipyyntöjä vastauksineen.

Kirjaudu tai rekisteröidy asiakasportaaliin »