Visma Fivaldi Ostolaskut

Ostolaskut Visma Fivaldissa

Ostolaskujen käsittely ja kierrätys onnistuvat helposti, kun käytössä on ohjelmisto, jolla vastaanotat, tiliöit ja maksat laskut yhdessä näkymässä. 

Fivaldin avulla voit myös automatisoida laskujen käsittelyn, joko osittain tai kokonaan. Laskudata ja lisätiedot pysyvät tallessa ja niihin on helppo palata myöhemmin.

 Varaa demoaika

Ostolaskujen käsittely ja ostoreskontra Fivaldissa

Laskujen käsittely onnistuu Fivaldissa sekä täysin että osittain sähköisesti: vastaanottaminen onnistuu mm. verkkolaskuina ja skannauspalvelun kautta. Ostolaskujen kierrätys tilitoimiston ja yrityksen välillä käy Fivaldilla näppärästi.

Pankkiyhteyden avulla voit maksaa laskut suoraan Fivaldista. Päätät itse, haluatko maksaa kaikki käsittelemäsi laskut, vai valita maksettavat käsin. Maksetut laskut siirtyvät reaaliaikaisesti ostoreskontraan, kirjanpitoon ja raportointiin.

 

Katso video: näin tarkastat ja maksat ostolaskut Visma Fivaldissa

 • Näet kaikki saapuneet, käsittelemättömät laskut heti osion aloitusnäkymässä
 • Pääset yhdellä klikkauksella laskun kuvaan, perustietoihin ja tiliöinteihin
 • Kun olet tarkistanut ja hyväksynyt laskun, siirtyy se suoraan ostoreskontraan – reskontrassa voit tarkastella laskuja niiden tilan mukaan
 • Valitset maksettavat laskut ja maksutilin ostoreskontra-näkymässä – et tarvitse erillistä kirjaututumista verkkopankkiin
 • Ostolaskudata säilyy tietoturvallisesti Fivaldissa ja voit tarkastella maksettuja laskuja helposti

Tutustu Fivaldin ostolaskuominaisuuksiin!

Tutustu Fivaldin toiminnallisuuksiin asiantuntijan kanssa. Varaa maksuton etäesittely sinulle sopivana ajankohtana

Varaa demoaika

Ostolaskujen käsittely yrityksen ja tilitoimiston yhteistyössä

Visma Fivaldin avulla ostolaskujen kierrätys on joustavaa. Ohjelma tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet laskujen käsittelyyn ja hyväksyntään. Yritys voi esimerkiksi antaa koko ostolaskuprosessin tilitoimiston tehtäväksi, jolloin raporttinäkymä näyttää, mitkä laskut on maksettu ja mikä on ostoreskontran tilanne. 

Yritys voi myös hoitaa ostolaskujen kierrätyksen ja hyväksynnän itse, hallinnoida pankkiyhteyttä ja hakea Fivaldin konekieliset tiliotteet, viitesuoritukset ja sepa-palautteet – tai mitä tahansa siltä väliltä. Fivaldin avulla tilitoimiston ja yritysten yhteistyö on aitoa ja monipuolista, ja se voidaan järjestää juuri siten, kuin osapuolet haluavat. 

Fivaldi_ostot_ Laskulista.PNG

 

Automatisointi nopeuttaa ostolaskujen tiliöintiä ja kierrätystä

Kun käytössäsi on Fivaldi, voit luoda järjestelmään automaattisia laskujen käsittely- ja hyväksymiskiertoja, sekä esimerkiksi tekstiviestimuistutuksia käsiteltävistä laskuista. Fivaldiin on saatavilla myös lisäominaisuus, jossa oppiva koneäly automatisoi laskujen käsittelyä entisestään.

  • Tiliöintikoodin avulla vakiotoimittajilta vastaanotettavat ostolaskut tiliöidään automaattisesti oletustiliöinnin mukaisesti. Tarvittaessa tiliöintejä on helppo muokata
  • Koneoppiva tiliöintityökalu opettaa Fivaldin tunnistamaan toistuvia laskuja ja tekemään valmiita tiliöintiehdotuksia, jotka käyttäjä voi hyväksyä tai muokata
  • Hyväksyntäsääntöjen avulla vakioitujen toimittajien laskut voidaan hyväksyä automaattisesti määritettyyn euromääräiseen rajaan asti – rajan ylittyessä lasku siirtyy normaaliin hyväksyntäprosessiin
  • Fivaldiin integroidun FabricAI-lisäominaisuuden avulla ostolaskujen kierrätysprosessia voidaan automatisoida tekoälyn avulla entisestään

Pankkiyhteys-ominaisuuden avulla maksat laskut suoraan Fivaldista

Ostolaskujen käsittelyn lisäksi niiden maksaminen käy Fivaldissa näppärästi: kiitos pankkiyhteyden, laskujen maksaminen ei edellytä edes verkkopankkisovelluksen avaamista. Voit hakea SEPA-muotoiset laskut ohjelmaan listauksen kautta, tai ottaa käyttöön verkkolaskuoperaattorin, jolla vastaanotat verkkolaskuja suoraan ohjelmaan. 

Fivaldi_ostot_Maksuun_vahvistus.PNG

 

Ostolaskudata ja raportit kertovat, mihin rahaa on käytetty

Fivaldista löydät helposti tilastot ja raportit käsitellyistä ja maksetuista laskuista. Koska kyseessä on tietoturvallinen pilvipalvelu, voit selailla tietoja mm. toimittajan tai aikajakson perusteella missä ja milloin vain. Avoimet laskut näkyvät suoraan reaaliaikaisesta raportista eräpäivineen ja laskupäiväkirjat ovat validit tuloslaskelmaa ja tasekirjaa varten.

Varaa maksuton esittely!

Tutustu Fivaldiin asiantuntijan opastuksella. Varaa demoaika suoraan kalenterista!

Varaa etätutustuminen

Usein kysytyt kysymykset ostolaskujen käsittelystä, ostolaskuprosessista ja ostoreskontrasta