Visma Fivaldi Ostolaskut

Ostolaskut Visma Fivaldissa

Ostolaskujen käsittely ja kierrätys onnistuvat helposti, kun käytössä on ohjelmisto jolla vastaanotat, tiliöit ja maksat laskut yhdessä näkymässä. 

Fivaldin avulla voit myös automatisoida laskujen käsittelyn, joko osittain tai kokonaan. Laskudata ja lisätiedot pysyvät tallessa ja niihin on helppo palata myöhemmin.

 Varaa demoaika

Ostolaskujen käsittely Fivaldilla

Visma Fivaldilla käsittelet, kierrätät ja maksat saapuneet laskut täysin sähköisesti. Laskujen vastaanottaminen onnistuu mm. verkkolaskuina ja skannauspalvelun kautta. 

Ohjelman pankkiyhteyden avulla siirrät laskut myös maksuun suoraan Fivaldista. Valitset helposti, haluatko maksaa kaikki käsittelemäsi laskut, tai valita maksettavat käsin. Maksetut laskut siirtyvät reaaliaikaisesti ostoreskontraan, kirjanpitoon ja raportointiin.

 

Katso video: näin tarkastat ja maksat ostolaskut Visma Fivaldissa

Tutustu Fivaldin ostolaskutukseen!

Tutustu Fivaldin toiminnallisuuksiin ja demoympäristöön asiantuntijan kanssa. Varaa maksuton etäesittely sinulle sopivana ajankohtana

Varaa demoaika

Vaivaton laskujen käsittely yrityksille ja tilitoimistoille

Visma Fivaldi mahdollistaa monipuoliset kierrot laskujen käsittelyyn ja hyväksyntään. Yritys voi antaa koko ostolaskuprosessin tilitoimiston tehtäväksi, jolloin raporttinäkymä näyttää, mitkä laskut on maksettu ja mikä on ostoreskontran tilanne. 

Yritys voi myös hoitaa ostolaskujen kierrätyksen ja hyväksynnän itse, hallinnoida pankkiyhteyttä ja hakea Fivaldin konekieliset tiliotteet, viitesuoritukset ja sepa-palautteet – tai mitä tahansa siltä väliltä. Fivaldin avulla yhteistyö on aitoa ja monipuolista, ja se voidaan järjestää juuri siten, kuin osapuolet haluavat.

Fivaldi_ostot_ Laskulista.PNG

 

Automatisointi nopeuttaa ostolaskujen tiliöintiä

Laskujen tiliöinti on Fivaldin avulla nopeaa. Voit luoda järjestelmään automaattisia käsittely- ja hyväksymiskiertoja sekä tekstiviestimuistutuksia käsiteltävistä laskuista. Fivaldiin on saatavilla myös lisäominaisuus, jossa oppiva koneäly automatisoi laskujen käsittelyä entisestään. 

    • Tiliöintikoodin avulla vakiotoimittajilta vastaanotettavat ostolaskut tiliöidään automaattisesti oletustiliöinnin mukaisesti. Tarvittaessa tiliöintejä on helppo muokata
    • Koneoppiva tiliöintityökalu opettaa Fivaldin tunnistamaan toistuvia laskuja ja tekemään valmiita tiliöintiehdotuksia, jotka käyttäjä voi hyväksyä tai muokata
    • Hyväksyntäsääntöjen avulla vakioitujen toimittajien laskut voidaan hyväksyä automaattisesti määritettyyn euromääräiseen rajaan asti – rajan ylittyessä lasku siirtyy normaaliin hyväksyntäprosessiin
    • Fivaldiin integroidun FabricAI-lisäominaisuuden avulla ostolaskujen kierrätysprosessia voidaan automatisoida tekoälyn avulla entisestään

Ostolaskujen maksaminen suoraan Fivaldista pankkiyhteyden avulla

Fivaldissa sekä ostolaskujen käsittely että maksaminen käyvät näppärästi: laskujen maksaminen ei edellytä edes verkkopankkisovelluksen avaamista. Voit hakea SEPA-muotoiset laskut ohjelmaan listauksen kautta, tai ottaa käyttöön verkkolaskuoperaattorin, jolla vastaanotat verkkolaskuja suoraan ohjelmaan.

Fivaldi_ostot_Maksuun_vahvistus.PNG

 

Ostolaskudata ja raportit kertovat, mihin rahaa on käytetty

Fivaldista löydät helposti tilastot ja raportit käsitellyistä ja maksetuista laskuista. Koska kyseessä on tietoturvallinen pilvipalvelu, voit selailla tietoja mm. toimittajan tai aikajakson perusteella missä ja milloin vain. Avoimet laskut näkyvät suoraan reaaliaikaisesta raportista eräpäivineen ja laskupäiväkirjat ovat validit tuloslaskelmaa ja tasekirjaa varten.

Varaa maksuton esittely!

Tutustu Fivaldiin asiantuntijan opastuksella. Varaa demoaika suoraan kalenterista!

Varaa etätutustuminen

Usein kysytyt kysymykset ostolaskujen käsittelystä ja ostoreskontrasta