Visma Fivaldi Ostolaskut

Ostolaskut Visma Fivaldissa

Selkeä näkymä, jonka kautta ostolaskut on helppo käsitellä aina laskun saapumisesta maksatukseen ja raportointiin. Fivaldi tarjoaa myös monipuoliset mahdollisuudet ostolaskuprosessin automatisointiin.

Kokeile Fivaldia maksutta »

Ostolaskut aina saatavillasi Visma Fivaldi -pilvipalvelussa

Visma Fivaldilla käsittelet, kierrätät ja maksat ostolaskut täysin sähköisesti. Laskujen vastaanottaminen onnistuu mm. verkkolaskuina ja skannauspalvelun kautta. Valitset helposti, haluatko siirtää maksuun kaikki laskut, tai valita maksettavat käsin. Maksetut laskut siirtyvät reaaliaikaisesti ostoreskontraan, kirjanpitoon ja raportointiin.

 

Tutustu Visma Fivaldin ostolasku­ominaisuuksiin maksutta 14 päivän ajan

Haluatko nähdä ja kokeilla itse, miten ostolaskujen käsittely Visma Fivaldin avulla onnistuu? Tilaa maksuttomat koekäyttötunnukset ja tutustu Fivaldin ominaisuuksiin kahden viikon ajan. Kokeilu ei sido sinua mihinkään eikä edellytä maksutietojen antamista. 

Kokeile maksutta »

Vaivaton ostolaskujen käsittely yrityksille ja tilitoimistoille

Visma Fivaldi mahdollistaa monipuoliset kierrot ostolaskujen käsittelyyn ja hyväksyntään. Yritys voi antaa koko ostolaskuprosessin tilitoimiston tehtäväksi, jolloin raporttinäkymä näyttää, mitkä laskut on maksettu ja mikä on ostoreskontran tilanne. Yritys voi myös hoitaa ostolaskujen kierrätyksen ja hyväksynnän itse, hallinnoida pankkiyhteyttä ja hakea Fivaldin konekieliset tiliotteet, viitesuoritukset ja sepa-palautteet – tai mitä tahansa siltä väliltä. 

Fivaldi mahdollistaakin aidon ja monipuolisen yhteistyön yrityksen taloushallinnon ja tilitoimiston välillä, myös ostolaskujen käsittelyssä.

Fivaldi_ostot_ Laskulista.PNG

 

Automatisointi nopeuttaa ostolaskujen tiliöintiä

Ostolaskujen tiliöinti on Fivaldin avulla nopeaa. Järjestelmään voidaan luoda automaattisia käsittely- ja hyväksymiskiertoja sekä tekstiviestimuistutuksia käsiteltävistä laskuista. Erilaiset tiliöintiominaisuudet nopeuttavat rutiineja.

  • Tiliöintikoodin avulla vakiotoimittajilta vastaanotettavat ostolaskut tiliöidään automaattisesti oletustiliöinnin mukaisesti. Tarvittaessa tiliöintejä on helppo muokata
  • Koneoppiva tiliöintityökalu opettaa Fivaldin tunnistamaan toistuvia laskuja ja tekemään valmiita tiliöintiehdotuksia, jotka käyttäjä voi hyväksyä tai muokata
  • Hyväksyntäsääntöjen avulla vakioitujen toimittajien laskut voidaan hyväksyä automaattisesti määritettyyn euromääräiseen rajaan asti – rajan ylittyessä lasku siirtyy normaaliin hyväksyntäprosessiin
  • Fivaldiin integroidun FabricAI-lisäominaisuuden avulla ostolaskujen kierrätysprosessia voidaan automatisoida tekoälyn avulla entisestään

Maksa ostolaskut suoraan Fivaldista pankkiyhteyden avulla

Fivaldissa sekä käsittelet että maksat ostolaskut näppärästi. Ostolaskujen maksaminen ei edellytä edes verkkopankkisovelluksen avaamista. Voit hakea SEPA-muotoiset ostolaskut ohjelmaan listauksen kautta, tai ottaa käyttöön verkkolaskuoperaattorin, jolla vastaanotat verkkolaskuja suoraan ohjelmaan.

Fivaldi_ostot_Maksuun_vahvistus.PNG

Kokeile maksutta!

Tutustu Fivaldiin maksutta, kaikessa rauhassa! Kokeiluympäristössä pääset testaamaan ohjelmiston monipuolisia toiminnallisuuksia 14 päivän ajan. 
Kokeilu ei sido sinua mihinkään eikä edellytä maksutietojen antamista.

Kokeile Fivaldia maksutta »

 

API-rajapinnat mahdollistavat tietojen lisäämisen ostolaskujen kierrätykseen

Jos yritykseen saapuu paljon ostolaskuja, joihin tulee lisätä tietoja tai päivityksiä Fivaldin ulkopuolisesta ohjelmistosta, onnistuu tietojen siirto järjestelmästä toiseen rajapintojen avulla.

 

Visma_Fivaldi_pic11.png

 

Visma_Fivaldi_pic8.png

 

Ostolaskuhistoria ja raportointi kertovat, mihin rahaa on käytetty

Fivaldista näet helposti tilastot ja raportit käsitellyistä ostolaskuista. Koska kyseessä on tietoturvallinen pilvipalvelu, voit selailla tietoja mm. toimittajan tai aikajakson perusteella missä ja milloin vain. Avoimet laskut näkyvät suoraan reaaliaikaisesta raportista eräpäivineen ja laskupäiväkirjat ovat validit tuloslaskelmaa ja tasekirjaa varten.