Visma Fivaldin myyntilaskutus

Visma Fivaldin myyntilaskutus

Tehokas ja helppokäyttöinen myyntilaskutus ja ajantasainen myyntireskontra. Voit hoitaa koko myyntiprosessin aina tarjouksesta tilaukseen ja laskutukseen samassa näkymässä. Fivaldilla hoidat yrityksesi myyntiprosessin ja laskutuksen haluamallasi tavalla.

 Varaa demoaika

Tehokas sähköinen myyntilaskutus

Fivaldin pilvipohjainen myyntilaskutus on yksinkertainen ja näppärä käyttää. Sen avulla hallitset asiakas- ja tuotetietoja, teet ja lähetät verkkolaskut, sähköposti- sekä paperilaskut. Fivaldilla seuraat ja hallinnoit myyntireskontraa sekä saatavia. Myyntilaskujen käsittely on helppoa alusta loppuun.

 

Katso video: näin hoidat laskutusprosessin Visma Fivaldissa

Tutustu Fivaldin myyntilaskutukseen ja myynninhallintaan!

Tutustu Fivaldin toiminnallisuuksiin ja demoympäristöön asiantuntijan kanssa. Varaa maksuton etäesittely sinulle sopivana ajankohtana

Varaa demoaika

Myyntilaskut tehokkaasti eteenpäin

Visma Fivaldissa teet ja lähetät myyntilaskut helposti ja tehokkaasti. Käytössäsi on monipuolinen laskutusohjelma, joka toimii pilvipalveluna missä vain, milloin vain.

  • Saat laskutustiedot näppärästi Fivaldin asiakas- ja tuoterekisteristä
  • Perustat uuden asiakkaan helposti hakemalla tiedot suoraan YTJ:n yritysrekisteristä
  • Voit luoda ja lähettää laskuja joko yksitellen tai suurissa erissä, tarpeidesi mukaan

 

Fivaldi_Tarjous-Tilaus-Lasku.PNG

 

Tilausten käsittely ja laskutus samassa näkymässä

Kun laajennat laskutusohjelman kattamaan myös tilausten käsittelyn, helpottuu yrityksesi myyntiprosessin hallinta, laskutus ja myyntireskontran hoito entisestään:

  • Kun teet ohjelmassa tarjouksen, voit muokata siitä helposti tilauksen ja lopulta laskun samoilla tiedoilla, hyppimättä näkymästä tai dokumentista toiseen
  • Tarjoukset, lähetteet, tilausvahvistukset sekä käteiskuitit löytyvät keskitetysti samasta näkymästä
  • Voit laskuttaa avoimia tilauksia yksittäin tai useamman kerrallaan. Lisäksi voit muodostaa koontilaskuja, tai laskuttaa yksittäisiä rivejä omilla laskuillaan
  • Rajapintojen avulla voit myös siirtää tietoja ulkopuolisista ohjelmista, kuten nettikaupan tilauksista ja laskuttaa ne kootusti

 

 

 

myynti 678x452.png

 

sopimus 678x452.png

Sopimuslaskutus tehostaa toistuvien laskujen hoitamista

Sopimuslaskutuksella hoidat säännöllisesti toistuvaa laskutusta ja säästät aikaa. Määrittelet asiakkaalle laskutettavan tuotteen, tuotteen hinnan ja haluamasi laskutusjakson. Voit tehdä sopimushintojen muutokset sopimuskohtaisesti tai valitsemillesi sopimuksille erilaisilla kriteereillä: esimerkiksi euromääräisinä tai prosenttikorotuksina.

Sopimuslaskutuksessa voit määrittää asiakkaalle myös useita tuoterivejä erilaisilla voimassaoloajoilla. Jos laskutat yhdellä laskutusajolla useita kuukausia kerrallaan, voit jaksottaa myynnit ja arvonlisäveron kirjanpitoon kuukausikohtaisesti.

 

Varaa maksuton esittely!

Tutustu Fivaldiin asiantuntijan opastuksella. Varaa demoaika suoraan kalenterista!

Varaa etätutustuminen

Monipuoliset vaihtoehdot laskujen lähettämiseen

Fivaldin myyntilaskutus tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot laskujen lähettämiseen: voit lähettää laskuja verkkolaskuina, sähköpostitse tai paperilla postituspalvelun kautta. Voit myös lisätä laskun liitteet helposti mukaan lähetykseen.

Verkkolasku

Verkkolaskutuksen avulla laskutukseen käytettävä aika lyhenee ja laskut ovat asiakkaiden saatavilla nopeammin. Laskuttamasi yritys voi maksaa verkkolaskun helposti suoraan oman ohjelmistonsa kautta. Voit lähettää verkkolaskuja sekä yrityksille että kuluttaja-asiakkaille.

 

Lasku sähköpostitse

Lasku lähtee Fivaldista vastaanottajan sähköpostiosoitteeseen.

Lasku tulostuspalvelun kautta

Lasku siirtyy ohjelmasta tulostuspalveluun ja postitukseen. Tarvittaessa voit myös tulostaa laskut itse ja lähettää ne perinteisesti paperilaskuna.

 

Myyntireskontra aina ajan tasalla – seuraa saatavien tilannetta reaaliaikaisesti

Fivaldista lähetetyt laskut siirtyvät automaattisesti myyntireskontraan ja kirjanpitoon.
Näet lähettämättömät, avoimet, erääntyneet ja muistutetut laskut reaaliaikaisesti. Hallinnoit saatavia samassa näkymässä ja voit reagoida niihin helposti, esimerkiksi lisäämällä maksuaikaa tai lähettämällä muistutuksia.

Maksukehotusten muodostaminen tapahtuu kätevästi joko yhden asiakkaan erääntyneistä laskuista, tai kerralla kaikista myyntireskontran erääntyneistä laskuista. Myyntireskontrasta laskut voidaan siirtää suoraan Visman tarjoamaan perintäpalveluun. Lue lisää Fivaldin huomautus- ja perintäpalvelusta täältä »

Saatavienhallinta_22.PNG

Myyntilaskutus ja myyntireskontra – usein kysytyt kysymykset