Visma Fivaldin myyntilaskutus

Visma Fivaldin myyntilaskutus

Laskuta myynnit nopeasti ja helposti, tai hoida koko myyntiprosessi aina tarjouksesta tilaukseen ja laskutukseen samassa näkymässä. Monipuolisen myyntilaskutuksen avulla hoidat myyntiprosessin juuri yrityksellesi sopivimmalla tavalla.

Kokeile Fivaldia maksutta »

Tehokas sähköinen myyntilaskutus

Fivaldin pilvipohjainen myyntilaskutus on yksinkertainen ja näppärä käyttää. Sen avulla hallitset asiakas- ja tuotetietoja, teet ja lähetät verkkolaskut, sähköposti- sekä paperilaskut. Fivaldilla seuraat ja hallinnoit myyntireskontraa sekä saatavia. Halutessasi hoidat koko myyntiprosessin samassa näkymässä!

 

Tutustu Visma Fivaldin myynninhallintaan maksutta 14 päivän ajan

Haluatko kokeilla, miten näppärästi laskutus ja myynninhallinta onnistuvat Visma Fivaldin avulla? Tilaa maksuttomat koekäyttötunnukset ja tutustu Fivaldin ominaisuuksiin kahden viikon ajan. Kokeilu ei sido sinua mihinkään eikä edellytä maksutietojen antamista.

Kokeile maksutta »

Myyntilaskut tehokkaasti eteenpäin

Visma Fivaldissa myyntilaskujen teko onnistuu helposti ja tehokkaasti monipuolisen laskutusohjelman työkaluilla

  • Laskutukseen tarvittavat tiedot ovat nopeasti saatavilla Fivadin asiakas- ja tuoterekisteristä
  • Uuden asiakkaan perustamiseen tarvittavat tiedot on haettavissa YTJ:n yritysrekisteristä
  • Laskujen luonti onnistuu joko yksitellen tai suurissa erissä, tarpeidesi mukaisesti

 

Fivaldi_Tarjous-Tilaus-Lasku.PNG

 

Tilausten käsittely ja laskutus samassa näkymässä

Laajentamalla laskutuksen kattamaan myös tilaustenkäsittelyyn, myyntiprosessin hallinta helpottuu entisestään

  • Kun teet ohjelmassa tarjouksen, voit muokata siitä helposti tilauksen ja lopulta laskun samoilla tiedoilla, hyppimättä näkymästä tai dokumentista toiseen
  • Tarjoukset, lähetteet, tilausvahvistukset sekä käteiskuitit löytyvät keskitetysti samasta näkymästä
  • Voit laskuttaa avoimia tilauksia yksittäin tai useamman kerrallaan. Lisäksi voit muodostaa koontilaskuja, tai laskuttaa yksittäisiä rivejä omilla laskuillaan
  • Rajapintojen avulla voit myös siirtää tietoja ulkopuolisista ohjelmista, kuten nettikaupan tilauksista ja laskuttaa ne kootusti

 

 

 

Visma_Fivaldi_pic6.png

 

Visma_Fivaldi_pic16.png

Tehosta toistuvia laskuja sopimuslaskutuksella

Sopimuslaskutuksella hoidat säännöllisesti toistuvaa laskutusta ja säästät aikaa; Asiakkaalle määritellään laskutettava tuote, tuotteen hinta ja haluttu laskutusjakso. Sopimushintojen muutokset voit tehdä sopimuskohtaisesti tai valituille sopimuksille halutuilla kriteereillä, kuten esimerkiksi euromääräisinä tai prosenttikorotuksina.

Sopimuslaskutuksella asiakkaalle voidaan määrittää myös useita tuoterivejä erillisillä voimassaoloajoilla. Mikäli yhdellä laskutusajolla laskutetaan useita kuukausia kerrallaan, voidaan myynti ja arvonlisävero jaksottaa kirjanpitoon automaattisesti kuukausikohtaisesti.

 

Kokeile maksutta!

Tutustu Fivaldiin maksutta, kaikessa rauhassa! Kokeiluympäristössä pääset testaamaan ohjelmiston monipuolisia toiminnallisuuksia 14 päivän ajan. 
Kokeilu ei sido sinua mihinkään eikä edellytä maksutietojen antamista.

Kokeile Fivaldia maksutta »

Monipuoliset vaihtoehdot laskujen lähettämiseen

Fivaldin myyntilaskutus tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot laskujen lähettämiseen. Verkkolaskutuksen avulla laskutukseen käytettävä aika lyhenee ja laskut ovat asiakkaiden saatavilla nopeammin. Lähetät laskut sähköisesti suoraan Fivaldin myyntilaskutuksesta ja valitset helposti, miten vastaanottaja lopulta laskunsa saa. Voit myös lisätä laskun liitteet helposti mukaan lähetykseen.

 

Verkkolasku

Laskuttamasi yritys voi maksaa verkkolaskun helposti suoraan oman ohjelmistonsa kautta. Lähetät halutessasi myös verkkolaskuja kuluttaja-asiakkaille.

Lasku sähköpostitse

Lasku lähtee Fivaldista vastaanottajan sähköpostiosoitteeseen.

Lasku tulostuspalvelun kautta

Lasku siirtyy ohjelmasta tulostuspalveluun ja postitukseen. Tarvittaessa voit myös tulostaa laskut itse ja lähettää ne perinteisesti paperilaskuna.

 

Seuraa reaaliaikaisesti laskujen ja saatavien tilannetta

Fivaldista lähetetyt laskut siirtyvät automaattisesti myyntireskontraan ja kirjanpitoon.
Näet lähettämättömät, avoimet, erääntyneet ja muistutetut laskut reaaliaikaisesti. Hallinnoit saatavia samassa näkymässä ja voit reagoida niihin helposti, esimerkiksi lisäämällä maksuaikaa tai lähettämällä muistutuksia.

Maksukehotusten muodostaminen tapahtuu kätevästi joko yhden asiakkaan erääntyneistä laskuista, tai kerralla kaikista myyntireskontran erääntyneistä laskuista. Myyntireskontrasta laskut voidaan siirtää suoraan Visman tarjoamaan perintäpalveluun. Lue lisää Fivaldin huomautus- ja perintäpalvelusta täältä »

Fivaldi_Saatavienhallinta.PNG