Yrityksen perustaminen

Kokosimme parhaat vinkkimme aloittavien yrittäjien tueksi, jotta yritystoimintasi alku sujuisi mahdollisimman hyvin!

Oletko juuri perustanut yrityksen tai haaveiletko vasta oman yrityksen perustamisesta? Onneksi olkoon! Yrittäjän tie on antoisa ja palkitseva, mutta myös haasteita ja yllätyksiä täynnä.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Yrityksen perustaminen

Nainen ja tablet-tietokone

Opas yrityksen perustamiseen

Mitä eroa on osakeyhtiöllä ja toiminimellä yrittäjän kannalta? Mikä yhtiömuoto sopii yritykselleni? Miten pääsen alkuun yritystoiminnassa? Näihin kysymyksiin löydät vastauksen oppaastamme!

Yrityksen perustajan opas »

Liiketoimintasuunnitelma

Hyvin laadittu liiketoimintasuunnitelma on aloittavan yrittäjän käsikirja, joka auttaa yritystoiminnan aloittamisessa sekä suunnittelussa. Lataa ilmainen liiketoimintasuunnitelma-työkirjamme, jonka avulla onnistut varmasti!

Ilmainen liiketoimintasuunnitelma -työkirja »

Ilmainen laskupohja

Tarvitsetko laskupohjaa, jonka avulla voit helposti laskuttaa muutaman nimikkeen ja lähettää laskun itse asiakkaallesi? Teimme käyttöösi laskupohjan, jonka saat käyttöösi täysin ilmaiseksi!

Lataa ilmainen laskupohja »

Ohjelmistoja aloittavan yrityksen tarpeisiin

Ohjelmistot sähköiseen taloushallintoon, ajanvaraukseen ja verkkomaksuihin. Ohjelmat kasvavat liiketoimintasi mukana.

Laskutusohjelma

Helppo ja edullinen laskutusohjelma helpottaa työtäsi yrittäjänä ja säästää kallisarvoista aikaasi.

Tutustu

Kirjanpito-ohjelma

Helppokäyttöinen kirjanpito-ohjelma on yrittäjän yksi tärkeimmistä työkaluista.

Tutustu

Ajanvarausohjelma

Ottaako yrityksesi vastaan varauksia? Ajanvarausohjelma DigitalBooker on valintasi.

Tutustu

Verkkokaupan maksupalvelu

Oletko perustamassa verkkokauppaa? Visma Pay on edullinen valinta myös pieneen maksuliikenteeseen.

Tutustu

Opas yritystoiminnan aloittamiseen

Tämä opas on sinulle, jos olet miettinyt yritystoiminnan perustamista tai mielessäsi on liikeidea, jonka toteuttamisesta haaveilet. Opas sisältää vinkit mm. liikeidean määrittelyyn sekä liiketoimintaidean esittelyyn, markkinatilanteen analysoimiseen ja yritystoiminnan rahoittamiseen.

Lataa opas: Viisi askelta yritystoiminnan aloittamiseen »

kirjanpidon-sanakirja-ruudulla.png

Kirjanpidon sanakirja

Kirjanpitoon liittyy paljon käsitteitä, jotka saattavat hämmentää erityisesti aloittavaa yrittäjää. Onneksi apunasi on kirjanpidon sanakirjamme, jonka avulla kinkkisimmätkin talouden termit tulevat tutuiksi.

Kirjanpidonsanakirja.fi »

Työntekijän kustannukset yrittäjälle

Oletko miettinyt työntekijän palkkaamista yritykseesi, mutta et tiedä onko se kannattavaa? Kätevän laskurimme avulla selvität, kuinka paljon työntekijän palkkaaminen maksaisi yrityksellesi.

Työntekijän kustannukset -laskuri »

Lue blogit yrityksen perustamisesta

11 tapaa huomioida aloittavan yrityksen kassavirta

Yritysten omistajille on tärkeää tehdä järkeviä taloudellisia päätöksiä tosiasioihin perustuen. Ansaitsemasi rahat nostavat yrityksesi arvoa, mutta niin tekevät myös rahat, jotka investoit. Vastineen saaminen rahalle on tärkeää molempiin suuntiin.

Miten yritys tekee SWOT-analyysin?

SWOT-analyysi on klassinen työkalu. Sen avulla voidaan analysoida itse yritystä, tuotetta tai vaikka kilpailijaa. SWOT-analyysi on yksinkertainen ja tehokas, ja sitä suositellaan käytettäväksi niin uusissa kuin vakiintuneissakin yrityksissä.

5 vinkkiä yrityksen perustamiseen

Hei, tuleva yrittäjä! Olet saattanut kuulla kauhukertomuksia yrityksen perustamisesta. Toisaalta olet ehkä aina unelmoinut avaavasi oman liikkeen tai olet vain tyytymätön nykyiseen työtilanteeseesi. Tai ehkä tarvitset dramaattisen muutoksen elämässäsi. Oli syysi mikä tahansa, kannattaa muistaa, että yrityksen perustaminen voi olla jännittävä ja antoisakin prosessi. Tässä kirjoituksessa käymme läpi, mitä asioita kannattaa käydä läpi yritystä perustettaessa.

Voimmeko auttaa sinua?

Me Visma Passelilla olemme olleet mukana pienyrittäjien arjessa jo 25 vuoden ajan. Ota meihin yhteyttä niin katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa yritystäsi menestymään.

Mitä asiani koskee