Ohjelmistot helppoon sähköiseen laskutukseen

Valitsemalla itsellesi toimivimmat sähköisen laskutuksen ratkaisun, säästät selvää rahaa.

Kokeile ilmaiseksi

 

Lähetä laskut sähköisesti ja säästät aikaa

Luot vain laskut ja lähetät ne, yksinkertaista eikö totta!

Laskut voidaan lähettää suoraan ohjelmasta, napin painalluksella kaikissa muodoissa. Lähetä laskut suoraan ohjelmasta paperisena, verkkolaskuna tai vaikka sähköpostilla. 

 

5 syytä siirtyä sähköiseen laskujen lähettämiseen?

  1. Laskujen lähettäminen on helppoa ja nopeaa - Valitset vain lähetettävät laskut ja lähetät. Ei enää laskujen kuorittamista ja postittamista.
  2. Verkkolaskun lähetyskustannus on pienempi - Verkkolaskun lähetys on selvästi paperista edullisempaa, joten jo kustannussyistä siunun kannattaa siirtyä verkkolaskutukseen.
  3. Voit seurata, ovatko laskut lähteneet onnistuneesti - Maventan palvelusta voit seurata onko laskusi lähetys onnistunut ja reagoida virheelliseen lähetykseen välittömästi.
  4. Asiakkaasi reagoivat laskuun nopeammin - Verkkolaskut tavoittavat asiakkaasi heti lähetyksen jälkeen. Näin varmistat, että myös suoritukset saapuvat tilillesi nopeammin.
  5.  Helpotat vastaanottajan ostolaskujen käsittelyä - Verkkolaskun lähetys on myös hyvää asiakaspalvelua. Säästät myös asiakkaaltasi manuaalityötä.

Sähköisten laskujen vastaanottaminen on helppoa

Mieti miten paljon voisit säästää aikaa ostolaskujen sähköisellä vastaanottamisella. 

Jos vastaanotat 20 ostolaskua kuukaudessa ja käytät 3 minuuttia jokaisen paperisen ostolaskun syöttämiseen, tekee se yhden kokonaisen tunnin joka kuukausi. Tunnin, jonka voisit käyttää paremminkin.


 

Forretningsplan

4 syytä siirtyä sähköiseen laskujen vastaanottamiseen?


1. Ei enää ostolaskujen käsin syöttämistä - Säästät aikaa kun vastaanotat ostolaskut suoraan ostoreskontraasi, sähköisesti tottakai.
2. Laskut ostoreskontraan ilman välivaiheita - Helposti, nopeasti ja tietysti sähköisesti.
3. Tehokas työskentely säästää aikaa ja rahaa - Jokainen yrittäjä varmasti tietää, että aika on rahaa. Säästä siis aikaa sähköisellä ostoreskontralla.
4. Voit keskittyä liiketoimintaasi - Käytä aika mieluummin johonkin, joka kasvattaa yrityksesi toimintaa.

Sähköistä koko reskontranhoito.

 

Tarvitset vain yhden ohjelman

Pankkiyhteydellä suoritusten kuittaaminen on helppoa. Passeli Pankkiyhteysosion avulla haet tiliotteet pankistasi käden käänteessä. Kun tiliote on haettu, kohdistuvat suorituksen viitteen perusteella oikealle laskulle. Muut suoritukset voidaan kirjata suoraan tiliotteelta helposti. 

ePasseli Laskutus


Helppoon sähköiseen laskutukseen

ePasseli Standard


 

Sähköinen taloushallinto pilvessä

Passeli Yritys


Paikalleen asennettava talouhallinnon ohjelmisto

Ota yhteyttä

Asiantuntijamme kertovat mielellään sinulle lisää!

 

Mitä asiani koskee
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi