Katso videoesittely

Kaikki tarvitsemasi yhdessä ohjelmassa

Kokoa oma taloushallinnon ohjelmasi

Passeli Yritys on ohjelmisto, jonka voit koota juuri niistä ohjelmaosioista, joita tarvitset omassa liiketoiminnassasi. Ohjelmalla hoidat taloushallinnon, materiaalihallinnon, laskutuksen, henkilöstöhallinnon ja paljon muuta.

Lisäyritysten avulla voit hoitaa useamman yrityksen taloushallinnon yhdellä ohjelmalla. Lisäverkkokäyttöjen avulla asennat ohjelman niin monelle koneelle kuin sinun on tarvis. Näin useampi käyttäjä voi käyttää Passelia samanaikaisesti tietojen ollessa jatkuvasti reaaliajassa. Kerro meille tarpeesi ja kokoamme sinulle parhaan kokonaisuuden.

Sähköinen taloushallinto

Automatisoi taloushallinnon työt Passeli Yrityksen avulla. Hienointa on tietysti se, että kaikki ohjelmisto-osiot toimivat saumattomasti yhteen. 
Tämä taas vähentää tuplatyötä ja nopeuttaa jokapäiväisiä prosesseja.

Lähetä verkkolaskut ja paperilaskut ohjelmasta

Luodut laskut voidaan lähettää Lähetä-toiminnolla ohjelmasta siinä muodossa kuin asiakkaalla on valmius ne vastaanottaa. Enää sinun ei siis tarvitse itse postittaa paperilaskuja tai lähettää verkkolaskuja pankin palvelun kautta. Painat vain Lähetä, siinä kaikki.

Helppoa Ostoreskontran hoitoa

Vastaanota-toiminnon avulla voit tuoda ostolaskut sähköisesti Passeli Yrityksen ostoreskontraan. Yhdessä Asiakirjat ja Liitteet-osion kanssa voit tuoda myös kuvallisen ostolaskun reskontraasi, jolloin laskun käsittely ja tarkastelu helpottuu. Pankkiyhteysosion avulla taas siirrät laskut maksuun helposti.

Palkat maksuun Passelista

Palkat voidaan siirtää maksuun Passeli Yrityksen Palkanlaskenta-ohjelmasta pankkiyhteyden avulla. Näin sinun ei tarvitse siirtyä ohjelmasta toiseen.

Myös palkkalaskelmien lähetys onnistuu Passeli Yrityksen Lähetä-toiminnolla tai Verkkopalkkana palkansaajan verkkopankkiin.

Reaaliaikainen kirjanpito

Tositteiden siirtyessä kirjanpitoon automaattisesti, pysyy kirjanpito reaaliajassa eikä siirtoa tarvitse enää tehdä käsin.

Verkkopalkalla palkkalaskelmat palkansaajan verkkopankkiin helposti

Passeli Yrityksen Verkkopalkka-toiminnolla lähetät palkkalaskelmat helposti ja turvallisesti palkansaajan verkkopankkiin. Palkkalaskelmien lähetys maksetaan Passeli Poleteilla ja se on palkansaajalle maksutonta.

 

"Suosittelen ehdottomasti Passelia sellaisille pienyrityksille, jotka tarvitsevat helppokäyttöistä laskutusohjelmaa ja joilla liiketoiminta on yksinkertaista. Yhteistyö Passelin kanssa on ollut helppoa ja mutkatonta."

Mikko Rehmonen
Saturinne-Yhtiöt Ky

Lue koko asiakastarina »

Asiakkaiden suusta

OTA YHTEYTTÄ

Autamme mielellämme

Mitä asiani koskee