Kokonaisvaltainen ohjelma yrityksen pyörittämiseen

Kokoa omasi juuri niistä ohjelmaosioista, jotka ovat tarpeellisia oman yritystoimintasi pyörittämiseen.

Passeli Yritys ilmaiseen kokeiluun 30 päivän ajaksi.

Mikäli sinulla on jo ohjelma ja haluaisit kokeilla uusia ominaisuuksia, voit kokeilla valitsemaasi ohjelmaosiota ilmaiseksi 30 päivää.

Tavoitteemanne on helpottaa yrityksesi jokapäiväisiä töitä

Voit koota oman ohjelmasi niistä osioista, jotka ovat tarpeellisia oman yritystoimintasi pyörittämiseen. Oikealla kokonaisuudella voit automatisoida prosesseja, pysyt paremmin kärryillä yrityksesi reaaliaikaisesta tilanteesta ja käyttää aikaasi oikeisiin asioihin.

 Ohjelmalla hoidat yhden tai useamman yrityksen  taloushallinnon, materiaalihallinnon, laskutuksen, henkilöstöhallinnon ja paljon muuta.
 
Kerro meille tarpeesi ja kokoamme sinulle parhaan kokonaisuuden.

Ota yhteyttä

Sähköinen taloushallinto

Automatisoi taloushallinnon työt Passeli Yrityksen avulla. Hienointa on tietysti se, että kaikki ohjelmisto-osiot toimivat saumattomasti yhteen. 
Tämä taas vähentää tuplatyötä ja nopeuttaa jokapäiväisiä prosesseja.

Lähetä verkkolaskut ja paperilaskut ohjelmasta

Luodut laskut voidaan lähettää Lähetä-toiminnolla ohjelmasta siinä muodossa kuin asiakkaalla on valmius ne vastaanottaa. Enää sinun ei siis tarvitse itse postittaa paperilaskuja tai lähettää verkkolaskuja pankin palvelun kautta. Painat vain Lähetä, siinä kaikki.

Helppoa Ostoreskontran hoitoa

Vastaanota-toiminnon avulla voit tuoda ostolaskut sähköisesti Passeli Yrityksen ostoreskontraan. Yhdessä Asiakirjat ja Liitteet-osion kanssa voit tuoda myös kuvallisen ostolaskun reskontraasi, jolloin laskun käsittely ja tarkastelu helpottuu. Pankkiyhteysosion avulla taas siirrät laskut maksuun helposti.

Palkat maksuun Passelista

Palkat voidaan siirtää maksuun Passeli Yrityksen Palkanlaskenta-ohjelmasta pankkiyhteyden avulla. Näin sinun ei tarvitse siirtyä ohjelmasta toiseen.

Myös palkkalaskelmien lähetys onnistuu Passeli Yrityksen Lähetä-toiminnolla tai Verkkopalkkana palkansaajan verkkopankkiin.

Reaaliaikainen kirjanpito

Tositteiden siirtyessä kirjanpitoon automaattisesti, pysyy kirjanpito reaaliajassa eikä siirtoa tarvitse enää tehdä käsin.

Sujuvat prosessit palkanlaskennan tukena

Passeli Yrityksen Verkkopalkka-toiminnolla lähetät palkkalaskelmat helposti ja turvallisesti palkansaajan verkkopankkiin. Palkkalaskelmien lähetys maksetaan Passeli Poleteilla ja se on palkansaajalle maksutonta.

 

"Suosittelen ehdottomasti Passelia sellaisille pienyrityksille, jotka tarvitsevat helppokäyttöistä laskutusohjelmaa ja joilla liiketoiminta on yksinkertaista. Yhteistyö Passelin kanssa on ollut helppoa ja mutkatonta."

Mikko Rehmonen
Saturinne-Yhtiöt Ky

Lue koko asiakastarina »

Asiakkaiden suusta

OTA YHTEYTTÄ

Autamme mielellämme

Mitä asiani koskee