Liiketoiminta­suunnitelma. Avaimesi menestykseen.

Liiketoimintasuunnitelma auttaa sinua välttämään virheet toiminnassasi ja lisää onnistumisen todennäköisyyttä. Haluatko saada sijoittajia, hakea lainaa tai saada tukea yritystoimintasi käynnistymiseen? Hyvä liiketoimintasuunnitelma on usein edellytys edellä mainittujen asioiden toteutumiseen.
Hyvässä liiketoimintasuunnitelmassa on osoitettava yritystoiminnan olevan harkittu ja sen tulevaisuus tulee olla suunniteltu.

 

Liiketoimintasuunnitelma verkossa

Liiketoimintasuunnitelma on oppaasi, jonka avulla ideasi ja unelmasi toteutuvat.

Liiketoimintasuunnitelmassa kysytään kysymyksiä, joihin kuka tahansa yrittäjä kykenee vastaamaan. Kysymme mm. seuraavia asioita:

  • Miten lähestyt asiakkaitasi?
  • Mitkä ovat suurimmat haasteesi?
  • Varainhoito?
  • Yrityksen kulut?
  • Odotettu myynti?

Liiketoimintasuunnitelman laatiminen ja ylläpitäminen on helppoa. Suunnitelma auttaa sinua seuraamaan toimintaasi ja selvittämään mitä on tehty ja mitä tulee vielä tehdä.

Lataa ilmainen pohja liiketoimintasuunnitelmalle

(jos et saa sähköpostia, tarkista roskapostikansiosi)
Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tunnistamalla kiinnostuksen kohteeni tässä kuvatulla tavalla ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostun siihen, että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Miksi liiketoimintasuunnitelma on tärkeä?

Liiketoimintasuunnitelma on jäsennelty ja selkeä. Se auttaa sinua toiminnan suunnittelussa.

Suunnitelmassa kuvataan liikeideaa ja sen avulla suunnittelet yrityksesi tuottavuutta ja tavoitteita, ja se auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi.

Mahdolliset sijoittajat, toimittajat, yhteistyökumppanit ja työntekijäsi hyötyvät liiketoimintasuunnitelmastasi ja haluavat tutustua siihen.


 

Ratkaisumme uusille yrityksille

Tutustu myös muihin ratkaisuihimme, joiden avulla saat nopeasti toimintasi kasvuun

Tutustu ratkaisuihin

Kokeile Passeli Laskutusta ilmaiseksi 30 päivää


 

Visma Passeli Oy | Y-tunnus: 1043560-6 | Pohjoisranta 11F, 28100 Pori |

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.