Helppo laskutusohjelma

Kokeile itse tai osta netistä

Vain 8,90€/kk, Laskutetaan 3kk välein

Passeli Laskutus
+

Lähetä paperi- ja verkkolaskut suoraan ohjelmasta

+

Myyntisaatavien nopea kotiuttaminen Perintä-linkin avulla

+

Kirjanpitoaineiston automaattinen siirtyminen Netvisor-kirjanpitoon

Helppo laskutusohjelma pienyritysten tarpeisiin.

Lähetä paperi -ja verkkolaskut ohjelmasta

Voit nyt lähettää kaikki Passelilla luodut laskut Lähetä-toiminnolla suoraan laskutusohjelmasta. Laskujen lähetys maksetaan PasseliPoleteilla, joita voit ostaa omasta Passelistasi. Laskut tulostetaan, kuoritetaan ja postitetaan puolestasi.

Siirry sähköiseen laskutukseen

Verkkolaskujen lähetys tapahtuu napin painalluksella. Luot verkkolaskun aivan kuten normaalin paperilaskun ja painat Lähetä.

Saatavien nopea kotiuttaminen

Rahavirran nopeampi kotiuttaminen ja sen helpompi ennustaminen on yrittäjälle elintärkeää.

Laskutusohjelman avulla voit siirtää laskut huomautettavaksi ja perittäväksi ohjelmassa olevan Perintälinkin avulla. Näin varmistat saataviesi nopeamman kotiuttamisen.

Ota yhteyttä

Paljon ominaisuuksia pieneen hintaan. Vain 8,90€/kk

 

Huomautuksen ohjelmasta

Passeli Laskutusohjelmalla huomautat laskut helposti. Voit itse määritellä huomautukselle eräpäivän sekä saatteen. Huomautus on lähetettävissä Lähetä-toiminnon avulla asiakkaalle napin painalluksella. 

Kirjanpitoaineiston siirto Netvisoriin

Tositteet siirtyvät siirto-toiminnolla suoraan Kirjanpitäjäsi Netvisoriin. Näin säästyt turhilta tilitoimistokustannuksilta, eikä laskujen vieminen kirjanpitäjälle ole enää tarpeen.

 

Kysy meiltä lähin Netvisor-kirjanpitäjäsi

Ota yhteyttä

 

Ilmaiset Käyttöönottokoulutukset

Jos ohjelman käyttöönotto pelottaa tai tuntuu hankalalta, osallistu koulutukseen. Veloituksettomia Käyttöönottokoulutuksia järjestetään kaksi kertaa kuukaudessa ja niihin osallistuminen tapahtuu Internetin kautta. Lue lisää koulutuksista

Passeli varmistuspalvelu

Käytössäsi on automaattinen varmistuspalvelu, jonka avulla Passeli-tietosi pysyvät tallessa vahingon tai varkauden sattuessa. Varmistuspalvelu voidaan ajastaa ottamaan varmistuksen niin usein kun haluat ja silloin kun haluat. Varmistus tallentuu Passelin pilvipalveluun, josta se on saatavissa vahingon sattuessa.


                   

Asiakkaiden suusta

Jätä yhteydenottopyyntö

Mitä asiani koskee

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tässä kuvatulla tavalla ja että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta.

Voit kokeilla laskutusohjelmaa veloituksetta 30 päivää.


 

Visma Passeli Oy | Y-tunnus: 1043560-6 | Pohjoisranta 11F, 28100 Pori |